Help - Search - Members - Calendar
Full Version: reconditionare urs
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
hando
Am un urs din 86 pe care vreau sa-l reconditionez.recent am mai achizitionat unul care estetic arata mai bine k al meu,plus ca are aer si abs.In principiu voi lua tot interiorul de pe ala sa-l pun pe al meu.Problema ar fi k al meu e bejmetalizat iar ala e verde(culorile originale)Am tot stat si m-am gandit cum sa fac si nu prea as vrea sa schimb culoarea la masina da,pe de alta parte nici nu s-ar potrivi cu interiorul(verde)As prefera sa fac un schimb k cineva de fetele interioare de usi si mocheta.sa le dau pe cele verzi la schimb cu unele maro,negre...ceva sa mearga cu galben sau bej metalizat.deci,dak e cineva sau cunoasteti pe cineva care ar vrea...as fi recunascator.ca o mentiune,mocheta si fetele de usi sunt impecabile,doar ca am nevoie pt.modelul cu 4 usi.
Inca o rugaminte,dak stiti pe cineva care face prelungire din fibra pt.bara spate,modelul original.Am niste prieteni de unde as putea sa iau un kit siedl fata\spate dar eu as opta pt.barile clasice.Problema e ca nu-mi place bara spate pt.k din orice pozitie te uiti se vede lacasul de la roata de rezerva,ceea ce cu o prelungire(buza) de fibra s-ar rezolva.
hando
Chiar nimeni?un sfat,o parere...poate o alta idee la care eu nu m-am gandit
316i
Mocheta e la fel de la coupe la 4 usi. Fete de usi maro gasesti foarte greu, negre mai usor. Pune si tu cateva poze cu interiorul verde si cu cel bej.
hando
Da cu mocheta s-er rezolva dar cu fetele de usi e mai greu.o sa fac cateva poze azi la al meu.la celalalt zilele astea pt.ca e prin tei si io stau in berceni.am unele cu cel verde dar nu prea clare.oricum..
hando
Asta e al meu.Mocheta e cam murdara si roasa dar fetele de usi sunt ok.cele de pe spate au cate o ciupitura mica(nush de la ce)dar...daca e cineva interesat...Eu as vrea sa pun unele negre sau crem-ul ala deschis
PS:nu ma criticati pt.dungile alea de pe masina si nici pt.eleron.Nu sunt opera mea.de fapt si asta e unul din motivele pt.care vreau sa vopsesc masina,iar eleronul va disparea.
316i
Parerea mea™ ar fi sa pastrezi fetele de usi care le ai acum. Mocheta daca zici ca e intr-o stare mai dubioasa poti sa pui una gri fara probleme, nu va sari in ochi.
Masina neagra cu interior verde....rarisim. biggrin.gif
hando
Da dar eu as vrea totusi sa pastrez culoare asta...ma rog alta nuanta.si cred eu cel mai bine s-ar potrivi fete de usi negre sau crem.cu mocheta vad eu cum fac daca nu gasesc s-o schimb pe aia verde.ar merge si fete de usi maro cum le am eu pe astea acum dar ale mele sun putin uzate si de-asta vreau sa le schimb.oi fi eu prea perfectionist... biggrin.gif
Oricum multumesc mult de sfaturi
316i
Atunci cauta negre, se gasesc destul de usor. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.