hando
Feb 2 2008, 09:29 PM
Am un urs din 86 pe care vreau sa-l reconditionez.recent am mai achizitionat unul care estetic arata mai bine k al meu,plus ca are aer si abs.In principiu voi lua tot interiorul de pe ala sa-l pun pe al meu.Problema ar fi k al meu e bejmetalizat iar ala e verde(culorile originale)Am tot stat si m-am gandit cum sa fac si nu prea as vrea sa schimb culoarea la masina da,pe de alta parte nici nu s-ar potrivi cu interiorul(verde)As prefera sa fac un schimb k cineva de fetele interioare de usi si mocheta.sa le dau pe cele verzi la schimb cu unele maro,negre...ceva sa mearga cu galben sau bej metalizat.deci,dak e cineva sau cunoasteti pe cineva care ar vrea...as fi recunascator.ca o mentiune,mocheta si fetele de usi sunt impecabile,doar ca am nevoie pt.modelul cu 4 usi.
Inca o rugaminte,dak stiti pe cineva care face prelungire din fibra pt.bara spate,modelul original.Am niste prieteni de unde as putea sa iau un kit siedl fata\spate dar eu as opta pt.barile clasice.Problema e ca nu-mi place bara spate pt.k din orice pozitie te uiti se vede lacasul de la roata de rezerva,ceea ce cu o prelungire(buza) de fibra s-ar rezolva.
hando
Feb 3 2008, 12:28 AM
Chiar nimeni?un sfat,o parere...poate o alta idee la care eu nu m-am gandit
316i
Feb 3 2008, 12:47 PM
Mocheta e la fel de la coupe la 4 usi. Fete de usi maro gasesti foarte greu, negre mai usor. Pune si tu cateva poze cu interiorul verde si cu cel bej.
hando
Feb 3 2008, 01:07 PM
Da cu mocheta s-er rezolva dar cu fetele de usi e mai greu.o sa fac cateva poze azi la al meu.la celalalt zilele astea pt.ca e prin tei si io stau in berceni.am unele cu cel verde dar nu prea clare.oricum..
hando
Feb 3 2008, 06:06 PM
Asta e al meu.Mocheta e cam murdara si roasa dar fetele de usi sunt ok.cele de pe spate au cate o ciupitura mica(nush de la ce)dar...daca e cineva interesat...Eu as vrea sa pun unele negre sau crem-ul ala deschis
PS:nu ma criticati pt.dungile alea de pe masina si nici pt.eleron.Nu sunt opera mea.de fapt si asta e unul din motivele pt.care vreau sa vopsesc masina,iar eleronul va disparea.
316i
Feb 3 2008, 06:08 PM
Parerea mea ar fi sa pastrezi fetele de usi care le ai acum. Mocheta daca zici ca e intr-o stare mai dubioasa poti sa pui una gri fara probleme, nu va sari in ochi.
Masina neagra cu interior verde....rarisim.
hando
Feb 3 2008, 06:43 PM
Da dar eu as vrea totusi sa pastrez culoare asta...ma rog alta nuanta.si cred eu cel mai bine s-ar potrivi fete de usi negre sau crem.cu mocheta vad eu cum fac daca nu gasesc s-o schimb pe aia verde.ar merge si fete de usi maro cum le am eu pe astea acum dar ale mele sun putin uzate si de-asta vreau sa le schimb.oi fi eu prea perfectionist...
Oricum multumesc mult de sfaturi
316i
Feb 4 2008, 02:45 AM
Atunci cauta negre, se gasesc destul de usor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.