![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
jantele din ce stiu sau dat,la fel si maciulia( e la mine) -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
UWE nu vrea sa spuna ca masina are faruri Hella negre, scaune Recaro, OBC...
-------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Cat vrei pe faruri?
Scaunele nu sunt RECARO! Sunt scaune sport! E diferenta! UWE, vezi ca am gasit scaune de care cauti. Are Emil (VEC-ul). -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
Jante? Ce dimensiuni si ET au? jantele sunt vandute dejaUWE nu vrea sa spuna ca masina are faruri Hella negre, scaune Recaro, OBC... asa sunt eu mai secretos ![]() Cat vrei pe faruri? Scaunele nu sunt RECARO! Sunt scaune sport! E diferenta!UWE, vezi ca am gasit scaune de care cauti. Are Emil (VEC-ul). farurile le dau la 300euro sunt impecabile
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Un pret pentru grila fata + nas (cu tot cu suruburi) si toate accesoriile aferente grile, prinderi plastic sau ce mai are pe acolo, ca momentan is mai nou in domniul ursilor k am o grila de numa numa si daca ai faruri cu lupa (in caz ca se potrivesc pe model faca face lift)mai ieftine, eu am unele dar fara lupa si suportii varza, geamurile is ok. Multumesc anticipat. U stai prin drumul taberei?
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
motorul este pe masina? in ce stare e? am sa las nr tau de tel (daca il gasesc printr-un anunt de-al tau) ciuva care e interesat de motor, sau daca il desfaci de.. chiloasa ![]() edit: lasa-mi nr tau de tel pe PM (sau un nr de unde pot obtine informatii despre motor) ca am gasit mai multe nr si nu vreau sa incerc ca la loto ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
Un pret pentru grila fata + nas (cu tot cu suruburi) si toate accesoriile aferente grile, prinderi plastic sau ce mai are pe acolo, ca momentan is mai nou in domniul ursilor k am o grila de numa numa si daca ai faruri cu lupa (in caz ca se potrivesc pe model faca face lift)mai ieftine, eu am unele dar fara lupa si suportii varza, geamurile is ok. Multumesc anticipat. U stai prin drumul taberei? 0723 583 136vino si ne intelegem noinu a plecat nimeniu nemultumit de la mine...am si faruri dar ca sa le montezi ai nevoie de alte mufemotorul este pe masina? in ce stare e? am sa las nr tau de tel (daca il gasesc printr-un anunt de-al tau) ciuva care e interesat de motor, sau daca il desfaci de.. chiloasa;)edit: lasa-mi nr tau de tel pe PM (sau un nr de unde pot obtine informatii despre motor) ca am gasit mai multe nr si nu vreau sa incerc ca la loto nr. meu este 0723 583 136 (nu e secret)dar din pacate pt. amicul tau care e interesat de motor am o veste proasta...motorul nu mai este ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
i-am dat un nr, nu asta, cel cu 320 in mijloc (parca) , l-am gasit intr-un anunt de-al tau, sper sa se descurce ca doar e baiat mare!
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 3-March 07 Member No.: 711 Car: E30 Engine: m20 2,3 150CP ![]() |
servo?? cati bani?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 11-November 07 From: hell Member No.: 1,278 Car: E30 Engine: M20 1.8 105CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ma intereseaza urm: jentiile, eleronul,spoylere.. maciulia cu tot cu piele,si alte acarete care le mai ai pe masina... respect ![]() jantele le-am vandut de mult in schimb mai am o pereche dar fara capace (zicea cineva de pe aici ca re capace pt. ele dar...) eleronul... masina e break si nu are eleron are o chestie sus pe haion atat eu mai am un eleron micut (original) daca vrei.... spoilere nu are.... altceva mai am pragurile daca te intereseaza... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 07:22 PM |