Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dezmembrez 325 breack
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
uwe
poze...
bartro
QUOTE (uwe @ Sep 25 2007, 01:10 PM) *
poze...

Jante? Ce dimensiuni si ET au?
da_joint
jantele din ce stiu sau dat,la fel si maciulia( e la mine)
comisaru
UWE nu vrea sa spuna ca masina are faruri Hella negre, scaune Recaro, OBC...
butcky
Cat vrei pe faruri?

Scaunele nu sunt RECARO! Sunt scaune sport! E diferenta!

UWE, vezi ca am gasit scaune de care cauti. Are Emil (VEC-ul).
uwe
QUOTE (bartro @ Sep 25 2007, 01:20 PM) *
Jante? Ce dimensiuni si ET au?
jantele sunt vandute deja
QUOTE (comisaru @ Sep 25 2007, 03:47 PM) *
UWE nu vrea sa spuna ca masina are faruri Hella negre, scaune Recaro, OBC...
asa sunt eu mai secretos biggrin.gif
QUOTE (butcky @ Sep 25 2007, 05:44 PM) *
Cat vrei pe faruri? Scaunele nu sunt RECARO! Sunt scaune sport! E diferenta!UWE, vezi ca am gasit scaune de care cauti. Are Emil (VEC-ul).
farurile le dau la 300euro sunt impecabile
brown.shark
QUOTE (uwe @ Sep 25 2007, 10:05 PM) *
jantele sunt vandute dejaasa sunt eu mai secretos :Dfarurile le dau la 300euro sunt impecabile

poate te uiti la PM...
uwe
QUOTE (brown.shark @ Sep 25 2007, 10:11 PM) *
poate te uiti la PM...

nu pot sa fac 10 lucruri odata biggrin.gif
mario.b
Un pret pentru grila fata + nas (cu tot cu suruburi) si toate accesoriile aferente grile, prinderi plastic sau ce mai are pe acolo, ca momentan is mai nou in domniul ursilor k am o grila de numa numa si daca ai faruri cu lupa (in caz ca se potrivesc pe model faca face lift)mai ieftine, eu am unele dar fara lupa si suportii varza, geamurile is ok. Multumesc anticipat. U stai prin drumul taberei?
io'sŪ
motorul este pe masina? in ce stare e? am sa las nr tau de tel (daca il gasesc printr-un anunt de-al tau) ciuva care e interesat de motor, sau daca il desfaci de.. chiloasa
wink.gif

edit: lasa-mi nr tau de tel pe PM (sau un nr de unde pot obtine informatii despre motor) ca am gasit mai multe nr si nu vreau sa incerc ca la loto laugh.gif
uwe
QUOTE (mario.b @ Sep 27 2007, 01:04 AM) *
Un pret pentru grila fata + nas (cu tot cu suruburi) si toate accesoriile aferente grile, prinderi plastic sau ce mai are pe acolo, ca momentan is mai nou in domniul ursilor k am o grila de numa numa si daca ai faruri cu lupa (in caz ca se potrivesc pe model faca face lift)mai ieftine, eu am unele dar fara lupa si suportii varza, geamurile is ok. Multumesc anticipat. U stai prin drumul taberei?
0723 583 136vino si ne intelegem noinu a plecat nimeniu nemultumit de la mine...am si faruri dar ca sa le montezi ai nevoie de alte mufe
QUOTE (io`s @ Sep 28 2007, 12:28 AM) *
motorul este pe masina? in ce stare e? am sa las nr tau de tel (daca il gasesc printr-un anunt de-al tau) ciuva care e interesat de motor, sau daca il desfaci de.. chiloasa;)edit: lasa-mi nr tau de tel pe PM (sau un nr de unde pot obtine informatii despre motor) ca am gasit mai multe nr si nu vreau sa incerc ca la loto laugh.gif
nr. meu este 0723 583 136 (nu e secret)dar din pacate pt. amicul tau care e interesat de motor am o veste proasta...motorul nu mai este sad.gif dar am ceva promisiuni ca va mai venii un 325 smile.gif (nu stiu exact cand)
io'sŪ
i-am dat un nr, nu asta, cel cu 320 in mijloc (parca) , l-am gasit intr-un anunt de-al tau, sper sa se descurce ca doar e baiat mare! tongue.gif
GAFTON BMW
servo?? cati bani?
uwe
QUOTE (GAFTON BMW @ Sep 30 2007, 11:09 PM) *
servo?? cati bani?

nu mai am servo momentan...
phoot_emmash
QUOTE (uwe @ Sep 24 2007, 10:10 PM) *
poze...

ma intereseaza urm: jentiile, eleronul,spoylere.. maciulia cu tot cu piele,si alte acarete care le mai ai pe masina... respect rolleyes.gif
uwe
QUOTE (phoot_emmash @ Nov 11 2007, 03:26 PM) *
ma intereseaza urm: jentiile, eleronul,spoylere.. maciulia cu tot cu piele,si alte acarete care le mai ai pe masina... respect rolleyes.gif

jantele le-am vandut de mult in schimb mai am o pereche dar fara capace (zicea cineva de pe aici ca re capace pt. ele dar...)
eleronul... masina e break si nu are eleron are o chestie sus pe haion atat eu mai am un eleron micut (original) daca vrei....
spoilere nu are....
altceva mai am pragurile daca te intereseaza...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.