![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
e clar de la femei nu pot sa ma abtin decat cand e sarbatoare mare .de la reparat masini si bagat bani in ele nici vb.
as vrea sa aflu cum ma pot abtine sa mai mananc si sa mai beau chimicale. cola sprite santal si tot felul de sucuri .simt mereu nevoia sa mai am alt gust decat cel de apa si pac trosnesc cate o cola sau ceva de genu asta cu multe e uri.la fel si la mancare nu pot sa ma abtin sa mananc tot felul de creme si tampenii dulci de prin magazine . ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
esti dependent
![]() trebuie sa existe un tratament ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu nu beau de fel decat apa plata sau minerala ![]() sucurile nu tin deloc de sete si bei ca spartu.. de cativa ani buni nu mai beau sucuri.. adica adunat pe un an beau cel mult 3-4 sticle de 2l si la fel cum ai zis tu.. cand simt nevoia de altceva in afara de apa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu sunt dependent doame fereste .da simt cateodata nevoia de altceva decat de apa.nu stiu ce sa zic o fi vre un reflex.o cere corpul chimicale.adevarul ca te lovesti de ele peste tot nici daca vrei nu prea poti sa te feresti
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
eu unu recunosc sunt dependent de cola...daca nu beau o zi doua devin agitat.
problema e asa...nu cred ca ai cm sa te feresti de E-uri si alte chimicale si conservanti...deja sunt pretutindeni in ce bam si mancam. doar sa te apuci sa iti cultivi singur legumele si fructele punandu-le ingrasamant natural iar cu carnea cam la fel. deci cam imposibil. asta e nu ne mai descompunem...ramanem mumii:)) -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Lasa E-urile. O viatza ai, atata timp cat nu faci excese, n-o sa ai probleme. Eu beau numai apa minerala si sucuri gen naturale de vreo 2 ani. Cola nu mai pot sa beau, mai mult pentru ca imi aduc aminte ce gust avea pe vremuri cand Cola era Cola, Fanta era Fanta nu pishoarca de acum si pentru ca din cauza cofeinei devin foarte agitat. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Pune lamaie in apa si ii schimbi gustul,sau fa-ti limonada cu miere,lamaie si apa.In cel mai rau caz cumpara-ti un litru de sirop din ala de la moldovenii de peste prut (exista pe la carrefour ) si pune-ti din ala in apa.Cola e foarte buna sa curati ornametele cromate cu ea,asa ca nu o consuma sa te curati tu
![]() Ca sa nu mai mananci toate prostiile dulci de prin magazine, alege-ti una sau doua prostii si manaca-le pe alea (eu am ales vafele cu cacao de la Delta si cozonacul de la Giusto de la Timpuri Noi ).Ca sa eviti E-urile din mancare nu ai cum, dar cand cumperi ceva ai putea sa te uiti pe eticheta sa vezi ce contin (garantat ca unele produse le vei lasa din mana cand o sa vezi ca pentru ceea ce vrei sa mananci nici nu poti sa citesti cursiv denumirea-mai nou E-urile se trec pe etichete cu denumirea lor,nu cu indicativul in cifre-). Mananca mai mult mancare gatita si mai putine mezeluri, conserve, junk food.Nu te du la cumparaturi cand ti-e foame, vei fi tentat sa cumperi muuuulte prostii la care poftesti atunci pe loc. -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
eu unu recunosc sunt dependent de cola...daca nu beau o zi doua devin agitat. problema e asa...nu cred ca ai cm sa te feresti de E-uri si alte chimicale si conservanti...deja sunt pretutindeni in ce bam si mancam. doar sa te apuci sa iti cultivi singur legumele si fructele punandu-le ingrasamant natural iar cu carnea cam la fel. deci cam imposibil. asta e nu ne mai descompunem...ramanem mumii:)) Eu beau cam 2-3 litrii pe zi de Pepsi si inainte beam cate 2-3 de Cola. Oricat as vrea nu pot sa ma dezobisnuiesc desi toti din jur ma bat la cap sa numai beau atata ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
Si eu la fel farte pana acum cateva luni daca nu beam 2 litri de cola zilnic,a2a zi tremuram si eram moale.mam mai lasat de cola cu apa minerala,in sensul ca eu vroiam mereu ceva acidulat,daia luam si cola,si am inceput cu apa min si pana la urma mam mai lasat.mai ales k si doctorul mia interzis cola,eu am 110kg
![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
apa plata ca e cea mai buna, multe legume si multe fructe...desi legumele si fructele sunt cum sunt, mai bine le mananci pe astea decat altceva mai daunator...parerea mea... -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
deci asa te mentii subtirel
![]() vad ca florin la fel ![]() eu nu am de gand sa renunt la nik, vreau sa ma simt bine (pe cat posibil)caci viata e scurta femeile pot bea apa plata cu lamaie pan o simt dulce (si a mea bea asa) nu-mi pasa, daca imi place ceva imi place si gata fara compromisuri - altfel se cheama prostitutie |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Si mie imi place sa beau ceva acidulat si rece -> si berea e cea mai buna.
Cand ma angajasem prima data, pri nanul 4 de facultate, incepusem si eu sa beau o sticla de coca-cola de 2 litri pe zi. M-am lasat dupa cativa ani. Acum ma tratez cu bere, dar din cauza ca nu se impaca cu condusul, nu pot sa consum decat seara si uneori in week-end. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
deci asa te mentii subtirel ![]() vad ca florin la fel ![]() eu nu am de gand sa renunt la nik, vreau sa ma simt bine (pe cat posibil)caci viata e scurta femeile pot bea apa plata cu lamaie pan o simt dulce (si a mea bea asa) nu-mi pasa, daca imi place ceva imi place si gata fara compromisuri - altfel se cheama prostitutie berea se intelegea de la bun inceput, ca nu trebuie uita-ta si trebuie consumata, ca e buna la rinichi....nimic nu e mai bun decat o bere foarte rece, pe timp de vara.... ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Un shpritz subtire e mai bun ![]() Incep sa iau medicamentul asta in fiecare dimineata si seara. Dimineata foarte subtire, un deget vin la pahar/cana, ca plec cu masina ![]() A, inca un medicament: o tzuica buna inainte de ciorba. Nu Voca sa alte spirturi. P.S. am avut ulcer, acum nu stiu daca mai e ca nu l-am cautat, dar reminiscentele sigur au ramas. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
pai nu beau cantitati industriale .cand eram pusti la fel.cola si in somn mai ales pe vremuri pepsi si brifcor.cu mancatu imi place mancare facuta in casa .da mai ard cate o shaorma sau pizza.nu ai cum sa le eviti.da oricum nu ma uit pe etichete ca scrie ceva care eu nu inteleg.o sa trag spre apa cu mieri si lamaie ca mi place mult.da mi e lene sa mi fac.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
aseara am fost l anunta unu amic.si am fost cu masina nu am banut nimic deci.dar iar am tras un kg de cola fuck .acum am un gust ciudat in gura zici ca am fabrica de chimicale in mine. de la panarama aia de frutti fresh mai pateam dastea
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
pe mine ma roade stomacu dupa ce beau cola, chiar si de 0,5l..
![]() oricum apa plata e sfanta si tine cel mai bine de sete.. cola si alte sucuri nu potolesc deloc setea, din contra, te fac sa bei in draci.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 02:43 PM |