![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
De azi ma simt european auto
![]() Numere vechi Si cele noi ![]() Se potriveste mai bine albastrul nou cu sigla bmw ![]() -------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
||
|
|||
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Am fost si eu azi dupa-amiaza sa fac cererea de schimbare. S-a schimbat ceva intre timp, acum trebuie cererea respectiva, copie de pe buletin si copie de pe talon. Se achita taxa de 40 ron (20 ron placuta tip A x 2 buc) si se lasa actele de mai sus la casierie. Mi-a zis casierita sa vin cu chitanta si cu placutele "deteriorate" luni dupa ora 14 la ghiseul 2 sau ghiseul 3. Asa ca luni dupa-amiaza trebuie sa deteriorez placutele vechi si sa merg cu ele sa le ridic pe cele noi...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Am pierdut degeaba cele 2 minute ca sa le deteriorez, politistul nici nu s-a uitat la ele ![]() Si gata, acum am numere noi, cu sigla UE "din fabrica". Mi-am amintit o faza tare de cand stateam la coada vineri la casierie: venise unul sa faca scandal, pe buna dreptate: comandase un numar tip A si unul tip B (A e cel normal, B e cel patrat). Cel de tip A era ok, cu sigla UE, dar cel de tip B era de tip vechi, cu steagul rosu-galben-albastru ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am fost in austria cu o masina cu nr "vechi" dar cu abtipilduri atasate deasupra (vitan), nu ne-a intrebat nici dreaq de numere... nici macar de talon la vama
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
nici macar de talon la vama ![]() Trist, nu-i asa? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
am fost in austria cu o masina cu nr "vechi" dar cu abtipilduri atasate deasupra (vitan), nu ne-a intrebat nici dreaq de numere... nici macar de talon la vama ![]() M-am intors si eu acuma de la un drum prin Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovakia cu nr. Romanesti, aceasi concluzia, nu se uite nimeni la ce numere ai. S nu ai par lung ca am vazut niste baieti pe la care au dezmembrat masina la vama cum am pati si eu inainte sa fie Ro in UE. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
S nu ai par lung ca am vazut niste baieti pe la care au dezmembrat masina la vama cum am pati si eu inainte sa fie Ro in UE. Eu nu mai am, m-am tuns inainte sa-mi fac poze pentru diploma de licenta ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:37 PM |