![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 24-July 07 Member No.: 1,030 Car: e30 Engine: m20 1.8 75 cp ![]() |
salut sunt nou si la bmw si la acest forum dar totusi am o rugaminte : daca m-ar putea indruma cineva - de unde as putea procura si eu ceva piese bune pt ca pana acum mi-am cam luat teapa cu ele de la dezmembrari (ex: n-am dat 700 ron pe unul ca lumea, m-am zgarcit, dar in schimb am schimbat 3 si cu mana de lucru am ajuns cam la aceiasi bani ).mersi frumos
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
piese noi sau piese sh?piese sh gasesti pe aici pe forum de la multi care dezmembreaza bmw uri inclusiv un vecin de al meu .piese noi de la magazin si o sa ti dau si adresa daca te intereseaza. off topic vezi ca este o mica greseala la semnatura ta.nu exista motor m 20 de 1800 cmc cu cati cai ai pus tu acolo.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 51 Joined: 6-June 07 Member No.: 959 Car: E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
salut sunt nou si la bmw si la acest forum dar totusi am o rugaminte : daca m-ar putea indruma cineva - de unde as putea procura si eu ceva piese bune pt ca pana acum mi-am cam luat teapa cu ele de la dezmembrari (ex: n-am dat 700 ron pe unul ca lumea, m-am zgarcit, dar in schimb am schimbat 3 si cu mana de lucru am ajuns cam la aceiasi bani ).mersi frumos pune un motor mai mare cu cel putin 105cp ![]() pune un motor mai mare cu cel putin 105cp ![]() cred ca a gresit si a pus kw |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:35 AM |