Help - Search - Members - Calendar
Full Version: piese de urs
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
khelie
salut sunt nou si la bmw si la acest forum dar totusi am o rugaminte : daca m-ar putea indruma cineva - de unde as putea procura si eu ceva piese bune pt ca pana acum mi-am cam luat teapa cu ele de la dezmembrari (ex: n-am dat 700 ron pe unul ca lumea, m-am zgarcit, dar in schimb am schimbat 3 si cu mana de lucru am ajuns cam la aceiasi bani ).mersi frumos
INTERCEPTOR
piese noi sau piese sh?piese sh gasesti pe aici pe forum de la multi care dezmembreaza bmw uri inclusiv un vecin de al meu .piese noi de la magazin si o sa ti dau si adresa daca te intereseaza. off topic vezi ca este o mica greseala la semnatura ta.nu exista motor m 20 de 1800 cmc cu cati cai ai pus tu acolo.
ludo_ludovic2003
QUOTE (khelie @ Jul 24 2007, 06:14 AM) *
salut sunt nou si la bmw si la acest forum dar totusi am o rugaminte : daca m-ar putea indruma cineva - de unde as putea procura si eu ceva piese bune pt ca pana acum mi-am cam luat teapa cu ele de la dezmembrari (ex: n-am dat 700 ron pe unul ca lumea, m-am zgarcit, dar in schimb am schimbat 3 si cu mana de lucru am ajuns cam la aceiasi bani ).mersi frumos

pune un motor mai mare cu cel putin 105cp tongue.gif

QUOTE (ludo_ludovic2003 @ Jul 24 2007, 01:51 PM) *
pune un motor mai mare cu cel putin 105cp tongue.gif

cred ca a gresit si a pus kw
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.