![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
Eu eram oprit la benzinărie. ![]() Ce sa-i faci... V8-ul.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
![]() Acum nu vin, e prea urāt afară. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
... si nici nu ai anvelope de iarna ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nici dacă aveam nu veneam, e bătaie de cap pe vremea asta chiar şi cu pneuri de iarnă, nici nu-ţi vine să crezi cum te loveşte unul pentru că n-are pneuri de iarnă sau nu e atent.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Sunt mulţi teribilişti. Ieri mergeam pe Şos. Antiaeriană cu 50 la oră ca să pot opri īn caz de ceva şi mă depăşeau băieţii cu 70-80, pentru ei era vară. Iar dacă pui frānă pe vremea asta, te duci sanie. Iarna este cel mai uşor să faci accident. P.S: Sunt foarte serios. ![]() This post has been edited by Ciupanezu: Feb 7 2010, 12:26 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
Sunt mulţi teribilişti. Ieri mergeam pe Şos. Antiaeriană cu 50 la oră ca să pot opri īn caz de ceva şi mă depăşeau băieţii cu 70-80, pentru ei era vară. Iar dacă pui frānă pe vremea asta, te duci sanie. Iarna este cel mai uşor să faci accident. P.S: Sunt foarte serios. ![]() Teoretic sunt perfect de acord cu tine. Practic, in prima seara cand am iesit cu Baba, la ultimul semafor in drum spre casa, unul s-a oprit in mine. Era complet uscat pe jos, frumos afara, totul ok. Chestie care nu s-a mai repetat in peste 9000 Km de iarna. Adevarul e undeva la mijloc. ![]() PS: Daca aveai si tu caucicuri de iarna "simteai" altfel masina si luai si tu un 70, de proba. ![]() This post has been edited by ReLLaXX: Feb 7 2010, 12:34 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Am şi o maşină cu pneuri de iarnă cu care am mers mai mult iarna asta, un Golf V 2.0tdi cu cutie DSG.
Pneurile de iarnă constituie un avantaj, īnsă nu are rost să te bazezi orbeşte pe ele. Pe gheaţă aluneci cu orice tip de pneu, prin urmare nu cred că are vreun rost să alergi iarna. ![]() Dacă mergi cu 50-60 la oră iarna, eu cred că este suficient avānd īn vedere că distanţa de frānare este mai mare pe gheaţă sau zăpadă decāt pe asfalt uscat. Nu sunt īmpotriva pneurilor de iarnă, chiar am vrut să-mi iau dar pe maşina mea nu intră jante mai mici de 16 şi, din păcate, nu am găsit jante de tablă mai mari de 15. La fel ca īn cazul sistemelor electronice (ABS, ASC, DSC etc.), pneurile de iarnă sunt importante, īnsă nu funcţionează īn afara legilor fizicii. ![]() Nu sunt un şofer ponderat, īmi place să merg cu viteză, īnsă consider că n-are rost să rişti inutil. Ontopic: Foarte bine arată maşina, felicitări pentru că investeşti īn ea! |
|
|
![]()
|
|
Tocmai am scos baba de sub zapada si am curatat locul de parcare. Cu drumurile e mai greu, ca in 5 zapada se curata cu cel mai tare utilaj: Soarele. Care azi nu e disponibil. Ramane de vazut daca iesim mai tarziu sau nu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
ciupanezule un sofer bun merge pe orice vreme cu orice masina eu cu e28-ul am mers pe orice fel de vreme inclusiv zilele astea....si cu cauciucuri de iarna doar spate... |
|
|
![]()
|
|
Da, problema e că nu toţi sunt şoferi buni, prin urmare este un risc să ieşi cu maşina pe vremea asta.
Iar asta cu "şoferul bun" este o chestie foarte variabilă. Toţi ne credem şoferi buni, problema e că oricine poate greşi, depinde mult şi de noroc şi mentalitate. Şi eu merg cu maşina pe vremea asta, īnsă doar dacă am nevoie. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
ciupanezule un sofer bun merge pe orice vreme cu orice masina eu cu e28-ul am mers pe orice fel de vreme inclusiv zilele astea....si cu cauciucuri de iarna doar spate... ai blocant? Cu septar as avea super incredere cu blocant. Acuma merge si fara, dar treb sa am un pic grija. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Are diferential cu personalitate, ba trage o roata, ba alta ... in functie de cum are chef.
![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
Are diferential cu personalitate, ba trage o roata, ba alta ... in functie de cum are chef. ![]() Cred ca la ala ii spune "blocant selectiv". ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
vorbiti de viteze 50-60 cu anvelope de vara si 70-80 cu cele de iarna
![]() eu am mers si aseara, si azi noapte si azi in cursul zilei, am masina echipata cu WS M3 si cand mergeam cu 50-60 mi se parea totusi ca e cam mare viteza, masina se comporta excelent din toate punctele de vedere (poate la plecari datorita cuplului pierdea ceva aderenta ) insa conduita preventinva imi spunea sa nu depasesc acea viteza... -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
vorbiti de viteze 50-60 cu anvelope de vara si 70-80 cu cele de iarna ![]() eu am mers si aseara, si azi noapte si azi in cursul zilei, am masina echipata cu WS M3 si cand mergeam cu 50-60 mi se parea totusi ca e cam mare viteza, masina se comporta excelent din toate punctele de vedere (poate la plecari datorita cuplului pierdea ceva aderenta ) insa conduita preventinva imi spunea sa nu depasesc acea viteza... La cum e acum afara, pe unde e mai curat, se merge cu 30-50 in coloana. Daca distanta intre masini e suficienta mi se pare ok. Dar decat la 50 la ora in inghesuiala, mai bine 70 pe drumul liber, in aceleasi conditii. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
@ciupanezu sunt de acord cu tine dar na vorba lui claudiu....te loveste unu si pe uscat daca e...eu chiar nu ma consider sofer bun dimpotriva....pe alocuri putin dement
![]() @claudiu & gabitza buna asta ![]() @bart ... dala selectivu am ![]() |
|
|
![]()
|
|
Saptamana asta (aproape gata) am vazut Piatra Neamt de doua ori + o urcare bonus la Izvorul Muntelui (spre cabana Bicaz) unde era sa ma intreb daca am nevoie de lanturi sau magie. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
bravo!!!
da' mergi cu ea nu gluma !!! ai facut in cateva luni de cand o ai cat am facut eu cu ea in ultimii 3-4 ani pana s-o dau ![]() ma bucur sa vad ca baba merge ![]() PS: sper sa nu-mi vina ceva prin posta ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Vrei sa pastram subtitlul topicului, "aka C I O A R A"? Mie nu-mi place.
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:00 AM |