![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
pai n-ai putut astepta inca o zi 2? sa le faci odata? da in final la ce-ti trebuie? eu nu m-am folosit de ele in veci... si nu mi-am lovit niciodata masina cand am dat cu spatele... e drept ca si mie imi place sa mearga toate la masina si ma irita la culme sa nu-mi mearga ceva... ce sa zic... bafta si spor la treaba! sa ne anunti cum a decurs "operatia"
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cum sa nu foloseasca? de multe ori am bagat in marsarier prin parcari si erau altii in spatele meu care nu-si dadeau seama sa se dea la o parte ca vreau sa dau in spate... nici claxonu nu-mi merge (nu stu ce are) si trebuia sa ies din masina sa le zic
![]() sa nu mai zic ca era sa pic itp-ul din cauza lor.. dar pana cand expira, in iunie 2008 le fac eu ![]() ![]() n-am mai putut astepta ca era o chestie de moment asta cu reparatu timoneriei ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
La E34 stiti cumva unde este senzorul din cutie , k nici mie nu mi merg stopurile de la marsarlier |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
pe cutie pe undeva! la mine e pe partea dreapta a cutiei.
verifica intai siguranta si mufa de sub husa de la schimbator.. piesa nr. 8 e.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
MS
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 17-February 07 From: iasi Member No.: 657 Car: e30 Engine: 1.8i ![]() |
vezi ca asa am patit si eu si era sonda de pe cutie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 03:12 PM |