Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme becuri marsarier
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
florin83
nu mi se aprind! siguranta e ok, becurile sunt ok!
stiu ca mai e o mufa pe undeva pe langa timonerie..
e accesibila pe sus? sau decat pe sub masina?
mertan
s-ar putea sa ai problema mea... verifica mufele alea care intra in stop. curatza peacolo. mama si cu tata...
florin83
nu sunt mufele sigur!
gandeste-te ce sanse sunt sa se strice numai mufa de la becurile de marsarier de pe ambele parti.
TiL
Mufa de care zici e accesibila pe sus... dai "fusta" schimbatorului la o parte si trebuie s-o gasesti pe-acolo. Apropos... ti-ai refacut fusta aia de curand? biggrin.gif
florin83
da, dar nu mergea nici inainte.
cealalta mufa de la cutie unde e mai exact?
florin83
am verificat mufa de langa schimbator. e ok!
ramane mufa de pe cutie.. sad.gif
e cumva firul ala din poza?
TiL
Fa un test, ca sa fii sigur ca problema poate fi doar de la mufa in jos: pune contact si scurtcircuiteaza capetele mufei care vine dinspre bord. Daca se aprind luminile din spate, problema e clar jos. Daca tot nu se aprind, problema e in alta parte (cabluri, relee prin bord, stopuri spate cu rugina pe contacte etc)
florin83
am facut testul cu scurtul.. se aprind becurile (defapt 1 ca altu e ars biggrin.gif) deci m-am uitat sub masina, la senzorul de pe cutie..
ei bine e rupt un piciorus si nu am ce sa-i fac.. trebuie sa schimb senzorul.
mertan
nu poti sa il cositoresti?
florin83
abia imi incap degetele acolo si tu vrei sa-l cositoresc? laugh.gif laugh.gif
mertan
pai il scoti...
florin83
adica sa scot cutia :retard:
sau sa o las putin..
mertan
pai ai zis ca un piciorush de la un senzor nu? pai scoti senzorul nu??? se poate scoate???
florin83
ma.. senzorul vine pe partea dreapta a cutiei.. intre cutie si caroserie e spatiu f. mic. abia iti intra degetele.. cum sa mai bagi si cheie si sa desurubezi senzorul ala?
mertan
ce o sa faci pana la urma?
florin83
o sa schimb senzorul..
dust
si eu am avut problema asta, am luat o groapa zdravana(fara sa vreau evident) si si-a revenit
florin83
la mine n-are ce sa-si revina ca sunt rupte piciorusele de la senzor si n-are unde sa intre mufa sad.gif
dust
alt senzor... nu poate sa fie mult...
florin83
nu asta e pb ci faptul ca trebuie data cutia putin in jos ca sa-l montezi sad.gif
si cand te gandesti ca ieri am facut asta sa-mi fac timoneria.. da nu aveam senzor.. sad.gif
dust
pai n-ai putut astepta inca o zi 2? sa le faci odata? da in final la ce-ti trebuie? eu nu m-am folosit de ele in veci... si nu mi-am lovit niciodata masina cand am dat cu spatele... e drept ca si mie imi place sa mearga toate la masina si ma irita la culme sa nu-mi mearga ceva... ce sa zic... bafta si spor la treaba! sa ne anunti cum a decurs "operatia"
florin83
cum sa nu foloseasca? de multe ori am bagat in marsarier prin parcari si erau altii in spatele meu care nu-si dadeau seama sa se dea la o parte ca vreau sa dau in spate... nici claxonu nu-mi merge (nu stu ce are) si trebuia sa ies din masina sa le zic biggrin.gif

sa nu mai zic ca era sa pic itp-ul din cauza lor.. dar pana cand expira, in iunie 2008 le fac eu laugh.gif laugh.gif

n-am mai putut astepta ca era o chestie de moment asta cu reparatu timoneriei smile.gif
vadim_braia
La E34 stiti cumva unde este senzorul din cutie , k nici mie nu mi merg stopurile de la marsarlier
florin83
pe cutie pe undeva! la mine e pe partea dreapta a cutiei.
verifica intai siguranta si mufa de sub husa de la schimbator..

piesa nr. 8 e..
vadim_braia
MS
ricardinio
vezi ca asa am patit si eu si era sonda de pe cutie
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.