![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
-------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
vad ca unii l-au dldat
![]() spuneti si voi aici pareri despre joc btw jucati pe servere de afara , germania, franta,italia.. au harti mult mai interesante si faceti puncte mult mai repede -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
![]() super joc dar ffff addictive :-" merita incercata si varianta sunrise, cu toate ca n-am reusit sa-i dau de cap dc nu merge jucat si online. da partea de single player e super..bec ![]() -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
QUOTE (ironm) ![]() super joc dar ffff addictive :-" merita incercata si varianta sunrise, cu toate ca n-am reusit sa-i dau de cap dc nu merge jucat si online. da partea de single player e super..bec ![]() pe ala sunrise nu am reusit sa-l fac sa mearga ![]() -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
sunrise nu este free, iti trebuie cdkey platit.
serverele din romania sunt naspa .. daca te-ai plictisit joaca pe servere pro de afara ,sunt harti mult mai smechere si jucatori mult mai buni am jucat ieri pe un server unguresc si le-am pus imnu de 5 ori ![]() ![]() cel mai tare server de pro este PODZONE din germania , il gasiti pe pagina 2 sau 3 decat server mai bine facem un clan si schimbam toti numele. [bimmer.ro]nick -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
daca ne facem clan mi-l instalez si eu. L-am downloadat de o saptamana si n-am apucat. :unibrow: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu am un joc cu niste masini cam ciudate care merg pe diverse circuite pe stadioane cred..
asta e jocul de care vorbiti? |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) eu am un joc cu niste masini cam ciudate care merg pe diverse circuite pe stadioane cred..
asta e jocul de care vorbiti? DA, doh -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
aa. parca tu mi-ai dat linku
![]() in fine.. nu stu ce vedeti voi asa marfa la jocul asta... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
QUOTE (Gabi_323i) pe ala sunrise nu am reusit sa-l fac sa mearga
![]() pt sunrise clonat-cu cdkey si protectie de disc: ca sa mearga tre sa montezi imaginea cu DT v4 (daemon tools peste vers 4) si sa scoateti toate unitatile optice din fuctiune. La desktopuri e mai usor ca scoti magistrala ide dar la laptopuri tre folosit un program care dezactiveaza din soft unit optice. si dupa treaba asta ar trebui sa mearga super ok:D -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]()
|
|
daca joci tutorialele si pe servere romanesti nu e nimic interesant la joc.
sa inveti sa joci pe alea straine cu sarituri si loopinguri sa vezi ce tare e. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
mie mi s-a blocat la 99% cand mai aveam 1 sec de download :crybaby:
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 165 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 48 ![]() |
si mie tot cu 9 mega mi-a mers downloadu
-------------------- BMW 520, E12
RIDE LOW AND SLOW !!! |
|
|
![]()
|
|
haideti sa urcam romania in ladder ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
Bai mi-am descarcat si eu jocul si am incercat cate ceva dar conexiunea mea e foarte slaba si nu stiu ce sa zic... am obtinut ceva puncte prin Franta si alte servere internationale dar nu stiu cum sa intru in Ladder... oricum mi-am facut pe termen scurt un obiectiv din a urca cat mai mult in top....
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:53 PM |