Help - Search - Members - Calendar
Full Version: super joc cu masini online FREE
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
SUPERBEC
vad ca unii l-au dldat biggrin.gif

spuneti si voi aici pareri despre joc

btw jucati pe servere de afara , germania, franta,italia.. au harti mult mai interesante si faceti puncte mult mai repede
ironm
biggrin.gif
super joc dar ffff addictive :-"
merita incercata si varianta sunrise, cu toate ca n-am reusit sa-i dau de cap dc nu merge jucat si online. da partea de single player e super..bec smile.gif)
Gabi_323i
QUOTE (ironm)
biggrin.gif
super joc dar ffff addictive :-"
merita incercata si varianta sunrise, cu toate ca n-am reusit sa-i dau de cap dc nu merge jucat si online. da partea de single player e super..bec smile.gif)

pe ala sunrise nu am reusit sa-l fac sa mearga sad.gif asta e misto dar m-am cam plictisit
SUPERBEC
sunrise nu este free, iti trebuie cdkey platit.

serverele din romania sunt naspa ..

daca te-ai plictisit joaca pe servere pro de afara ,sunt harti mult mai smechere si jucatori mult mai buni

am jucat ieri pe un server unguresc si le-am pus imnu de 5 ori biggrin.gif pana au iesit de pe server smile.gif)

cel mai tare server de pro este PODZONE din germania , il gasiti pe pagina 2 sau 3

decat server mai bine facem un clan si schimbam toti numele.

[bimmer.ro]nick
Darren
daca ne facem clan mi-l instalez si eu. L-am downloadat de o saptamana si n-am apucat. :unibrow:
florin83
eu am un joc cu niste masini cam ciudate care merg pe diverse circuite pe stadioane cred..
asta e jocul de care vorbiti?
SUPERBEC
QUOTE (florin83)
eu am un joc cu niste masini cam ciudate care merg pe diverse circuite pe stadioane cred..
asta e jocul de care vorbiti?

DA, doh
florin83
aa. parca tu mi-ai dat linku smile.gif

in fine.. nu stu ce vedeti voi asa marfa la jocul asta... sad.gif
ironm
QUOTE (Gabi_323i)
pe ala sunrise nu am reusit sa-l fac sa mearga sad.gif asta e misto dar m-am cam plictisit

pt sunrise clonat-cu cdkey si protectie de disc:
ca sa mearga tre sa montezi imaginea cu DT v4 (daemon tools peste vers 4) si sa scoateti toate unitatile optice din fuctiune. La desktopuri e mai usor ca scoti magistrala ide dar la laptopuri tre folosit un program care dezactiveaza din soft unit optice. si dupa treaba asta ar trebui sa mearga super ok:D
SUPERBEC
daca joci tutorialele si pe servere romanesti nu e nimic interesant la joc.

sa inveti sa joci pe alea straine cu sarituri si loopinguri sa vezi ce tare e.
Viper05
mie mi s-a blocat la 99% cand mai aveam 1 sec de download :crybaby:
COObra
si mie tot cu 9 mega mi-a mers downloadu
SUPERBEC
haideti sa urcam romania in ladder biggrin.gif
cristic
Vreti sa va testati aptitudinile de soferi??? biggrin.gif
http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
akajohn
Bai mi-am descarcat si eu jocul si am incercat cate ceva dar conexiunea mea e foarte slaba si nu stiu ce sa zic... am obtinut ceva puncte prin Franta si alte servere internationale dar nu stiu cum sa intru in Ladder... oricum mi-am facut pe termen scurt un obiectiv din a urca cat mai mult in top....wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.