![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
:)bai nene azi am avut o zi proasta rau(cu Matizul) a inceput cand 41 nu a respectat culoarea semaforului la capat la Bd Expozitiei unde intoarce,20 de metri mai incolo un 445 schimba banda fara semnal gata sa ma striveasca de bordura.Buun trec de rondul de la Piata Presei Libere si merg spre Miorita,un incepator vrea sa schimbe banda cand sunt paralel cu el(el pe banda de langa bordura eu pe banda de mijloc),disperat zic ba merg pe dreapta ca nu e zi buna azi,degeaba in dreptul Fantanei Miorita un Cielo care era pe banda din mijloc ajunge pe banda mea taindu-mi fata.De aici m-am sucarit si am schimbat foaia am reusit sa ating cam 100 sa si ai iau fata boului cu Cielo apoi am ras pana in Pipera tot.Am lasat Matizul in parcare si am luat microbuzul pana la munca,binenteles ca am prin bariera de pe Petricani si au trecut 2 trenuri
![]() PS:de aia e bun 2,5ul in oras ca ai plecat si esti in fata la 80-90% din trafic nu te intalnesti cu toate fenomenele ![]() This post has been edited by alex230ro: May 21 2010, 07:25 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
nu e chiar asa ![]() ![]() Import nu costa mare lucru. Cu APK(ITP) e mai greu de rezolvat. iar RCA e ieftin doar daca e a 2-a masina (sau cel putin la multi asiguratori). la unii mai era si fara carte verde si restrictii la KM facuti pe an. PS:de aia e bun 2,5ul in oras ca ai plecat si esti in fata la 80-90% din trafic nu te intalnesti cu toate fenomenele ![]() Sa crezi tu, acuma 2 saptamani era sa se urca o tanti cu un VW pe 730i, efectua schimbare de banda fara sa se uite in oglinzi. Daca nici e32 nu vezi.. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Am observat că mulţi şoferi sau vatmani RATB nu respectă culoarea roşie a semaforului. Nişte jegoşi... |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am observat că mulţi şoferi sau vatmani RATB nu respectă culoarea roşie a semaforului. Nişte jegoşi... La vatmani cand fac dreapta inainte de verde, am impresia ca fac intentionat ca sa benifice de 'tramvai in mers are prioritate' -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Vatmanii n-au semafoare separate?
-------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
asta avea semafor separat dar nu a contat deloc ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
unii au unii n-au dar vorba lui bart astia parca prea intentionat o fac .... pleaca sau se baga exact cand nu trebuie
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Exact la fel este peste tot, nu numai in Buc.
Cateodata mi-as dori sa exista cate-un echipaj de politie in masina nemarcata care sa se plimbe prin oras si pur si simplu sa sanctioneze toate magariile astea. In scurta vreme sunt convins ca soferii s-ar mai civiliza. Cred ca ar da aia la amenzi intr-o zi cat un echipaj de radar intr-o saptamana! -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
La vatmani cand fac dreapta inainte de verde, am impresia ca fac intentionat ca sa benifice de 'tramvai in mers are prioritate' De cele mai multe ori se bagă cu japca. Eu n-am nimic cu ei în general, însă sunt destul de mulţi jegoşi, cam ca taximetriştii. Şi printre ăia sunt multe infecţii umane. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
interesant dar unde sunt masinile?in afara de biciclete,tramvaie,troleibuze si o masina de gunoi nu se mai vede mare lucru.
acum stiu de ce ai venit in romanica.sa scapi de biciclete si sa te bucuri ca stai la semafor cate 10 minute in masina asteptand sa treci o intersectie ![]() -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Presupun ca e o zona unde accesul autoturismelor e restrictionat.
|
|
|
![]()
|
|
acum stiu de ce ai venit in romanica.sa scapi de biciclete si sa te bucuri ca stai la semafor cate 10 minute in masina asteptand sa treci o intersectie ![]() De aia nu mai merg cu masina de obicei ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,030 Joined: 17-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,909 Car: E34 520i ex E32 730i Engine: M50 150CP, SAAB 9000 CSE ![]() |
Neplacuta situatie!...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Aseara veneam de la Billa catre casa, cu portbagajul plin de cumparaturi (multe baxuri de apa plata printre altele) si pe Calea Floreasca, la o trecere de pietoni, intra brusc o ... persoana de sex feminin (ca sa nu-i spun vaca) pe trecerea de pietoni si parcurge toata banda 1. Eu eram pe banda 2, si am franat de mi-a intrat ABS-ul, cu gandul la ce se intampla in portbagaj cu cumparaturile mele, si am reusit sa opresc dupa ce am intrat cam 1 metru pe trecerea de pietoni. Ii fac semn sa traverseze, dar se uita mirata la mine si se duce inapoi pe trotuar
![]() Plec nervos si dupa cateva sute de metri ma apropiam de semaforul de dupa pod, care era rosu, si pe banda 2 era o masina oprita la semafor. Eu eram pe banda 1, mergeam cu 50 km/h, la relanti. Mai aveam vreo suta de metri si se face verde, aveam cam 45 km/h, bag a treia si ma pregatesc sa incep sa accelerez, dupa ce cel care tocmai pleca de la semafor prindea suficienta viteza (sa raman in spatele lui). Cum trece asta insa de semafor pleaca o dacie papuc din sensul celelalt in viteza si imi taie calea sa faca la stanga spre Barbu Vacarescu. Simultan am franat, am claxonat si am virat stanga sa-l evit prin spatele lui, trecand pe banda a doua. Am reusit sa-l evit cu cateva zeci de centimetri doar, daca nu franam si nu viram stanga asa de brusc nu reuseam sa-l evit, desi viteza mea era mica (probabil 40 km/h cand am inceput sa franez). Am avut noroc ca nu era nimeni pe banda a doua (stiam ca nu e nimeni), altfel... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Si eu ieri am patit ceva stupid. Eram prima masina la stop rosie, banda 2. Se face verde, accelerez, moment in care de pe banda 1 vine o masinuta care s-a bagat efectiv in fata mea si a oprit. A facut asa pentru ca dupa stop erau masini parcate pe banda 1, a depasit asa coloana la semafor, a oprit in fata mea ca sa pleaca primul. Doar ca nu a vazut ca s-a facut verde intre timp. Eram sa intru in plina acceleratie in lateral stanga a lui.
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
eu am luat ieri 2 amenzi, una dimineata iar alta seara ![]() dimineata i s-a parut unui curcubitaceu de organ ca faceam "drafting serpuit" pe intrarea de pe A1 in Bucuresti iar seara voiam sa ajung si eu acasa la femeie si rulam cu fenomenala viteza ilegala de 65 km/h pe podul Grant la 1:00 am, cand e traficul cel mai aglomerat si traverseaza toata lumea pe unde apuca.........nici nu aveam actele la mine, doar un xerox al rca-ului. |
|
|
![]()
|
|
Ce ghinion, nu cred ca am avut odata sub 60/ora pe pod ala (asta cand nu e coada).. Mai era cat un radar la coborarea spre Turda, dar nu mai am vazut de mult timp nici pe asta..
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 10-December 06 From: Bucuresti / Dr. Taberei Member No.: 490 Car: BMW e36 Engine: nu-ti spun! ![]() |
in ultima vreme au inceput iar sa puna radar acolo dupa pod, nu este omniprezent dar il mai vad
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:19 PM |