![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
Sper ca il deschid unde trebuie...ca era vreo 3 dimineata...si l-am deschis la anunturi de vanzare
![]() ![]() ![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
Pare cunoscuta masina, este cumva un 320i , care a fost a unui baiat Cosmin ?
![]() -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel 2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro piele sau etc pe afara jante late 8 9 j suspensie sport ..lasat 30 35 mm tobasport ![]() stopuri rosuu cu alb faruri smocked semnale la fel si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri eu asa vad un urs frumos daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii l.asta e parea mea dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
daca vrei stopuri rosu cu alb am eu de vanzare
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Şi renunţă la angeleyes-ul în 2 culori.
|
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
fara ochi de inger daca se poate..fara borbet A daca se poate si te ajuta finantele bbs cu buza fie rs rm rc...vezi tu. in rest e super inregula ce a zis interceptor. aaa si fara stikere cu ///M sau te miri ce cursieri. bafta si spor la masina |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
offtopic:
fara ochi de inger daca se poate..fara borbet A daca se poate si te ajuta finantele bbs cu buza fie rs rm rc...vezi tu. Aaahaaaaa!!! A intrat in sfarsit in umbra Borbetul A! Parca mai ieri era la moda si toata lumea umbla innebunita dupa Borbet A "pa 16 cu 9 je"! (Oare numai mie mi se par capace de butoi de bere?) ontopic: yo_bava, un mic sfat si de la mine: fa la loc rama de la grila radiatorului cromata, e MULT mai frumoasa cromata (desi cred ca aici am sa intampin polemici serioase! ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 47 Joined: 11-December 08 From: Bucuresti Member No.: 2,392 Car: E30 Engine: 2.0i 129 CP ![]() |
Ideea e ca eu am luat masina in decembrie de la un baiat ANDREI...deci nu Cosmin(ai idee ce nr avea masina?)....el avea porcarii cu Mpower etc...mai am de dat jos ceea din grila...farurile le am de la KYL...il stiti...in leg cu grila...nu cromata....ci neagra...imi place mai mult....DARK SIDE
![]() ![]() SI mai am muuuult de lucru la ea....dar nu ma grabesc...vreau sa iasa bine.... P.S: Toba sport am....se aude incredibil...ca un urs ![]() Tinichigeria si vopsitoria completa o fac la 300 euro....o fi mult....o fi putin? P.S.2: O lista baieti cu ce aveti?....glumeam...dar poate ma ajutati...sa o fac....macar cu sfaturi..pana acum...sunt ok....sfaturile voastre! -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
stopurile care le vand eu sunt model 90 deci ...
|
|
|
![]()
|
|
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel 2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro piele sau etc pe afara jante late 8 9 j suspensie sport ..lasat 30 35 mm tobasport ![]() stopuri rosuu cu alb faruri smocked semnale la fel si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri eu asa vad un urs frumos daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii l.asta e parea mea dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock Iti place ursul ala decapotabil KYL? Iti plac spoilerele lui...acum are alt kit pe el si alte jante...mie imi place....am vb cu omu'...ma duc si yo sa le fac unde le-a chinezerit el ![]() offtopic: Aaahaaaaa!!! A intrat in sfarsit in umbra Borbetul A! Parca mai ieri era la moda si toata lumea umbla innebunita dupa Borbet A "pa 16 cu 9 je"! (Oare numai mie mi se par capace de butoi de bere?) ontopic: yo_bava, un mic sfat si de la mine: fa la loc rama de la grila radiatorului cromata, e MULT mai frumoasa cromata (desi cred ca aici am sa intampin polemici serioase! ![]() Nu imi dau seama de care jante zici ![]() ![]() This post has been edited by yo_bava: Mar 23 2009, 09:15 PM -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
Are potential...si o voi aduce la starea ei de glorie...e masinutza de care m-am
![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel 2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro piele sau etc pe afara jante late 8 9 j suspensie sport ..lasat 30 35 mm tobasport ![]() stopuri rosuu cu alb faruri smocked semnale la fel si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri eu asa vad un urs frumos daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii l.asta e parea mea dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock on: multa bafta cu masina.... o sa ai nevoie! off: Interceptor: caut sa cumpar un traseu de 2.5 12v, ca al meu e praf... gasesc pe la tine in stare buna? si o toba finala? mersi |
|
|
![]()
|
|
Nimeni nu mai are idei?....atata imaginatie aveti?....haideti oameni buni...vreau sa vad ce se poate scoate...pune...la un urs!
-------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
pune mana fi fa-i o tinichigerie buna, da-i o vocsea si pune-i blocant sa nu te mai chinui vinerea la cercuri
![]() |
|
|
![]()
|
|
Incerc si yo ce pot...las'ca sunt altii care au si nu fac...asa ca....si apropo....fa masinutza ta...si dupa aia sa vb
![]() ![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Sper sa vina finatele in saptamana asta pentru ca chiar vreau sa o termin, nu de alta dar IS-ul ala toarce foarte bine si asteapta victime pe 402 , btw sper cat de curand sa schimb volanta cu una usurata + ambreiaj mai mare si sport dupa care ... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sper sa vina finatele in saptamana asta pentru ca chiar vreau sa o termin, nu de alta dar IS-ul ala toarce foarte bine si asteapta victime pe 402 , btw sper cat de curand sa schimb volanta cu una usurata + ambreiaj mai mare si sport dupa care ... ![]() ![]() Ai reusit sa pui motorul?......ca ce mai injurai ![]() ![]() -------------------- Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric !
|
|
|
![]()
|
|
Ai reusit sa pui motorul?......ca ce mai injurai ![]() ![]() Motorul ieri, astazi admisia + cradan + servo + alte accesorii si sant gata sa te prajesc, imediat dupa ce trec si pe la 316i sa pot termina intalatia electrica, dupa care .... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 10:27 PM |