Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ursul meu
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
yo_bava
Sper ca il deschid unde trebuie...ca era vreo 3 dimineata...si l-am deschis la anunturi de vanzare fight (12).gif asa ca there it is ! Daca aveti sugestii, pareri va rog spuneti....vreau ceva frumos sa iasa din ea....sa fie a diablo.gif ,sa fie o masina care iti va face placere sa o privesti. help.gif
haristeas51
Pare cunoscuta masina, este cumva un 320i , care a fost a unui baiat Cosmin ? smile.gif
INTERCEPTOR
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata
deci primul lucru vopseaua sa fie ok tinichigeria la fel
2 interiorul clasci sau daca cauti sa i pui recaro
piele sau etc
pe afara jante late 8 9 j
suspensie sport ..lasat 30 35 mm
tobasport smile.gif0 poate cumperi de la mine ca am o gramada de borle
stopuri rosuu cu alb
faruri smocked semnale la fel
si nici u fel de neon sau luminite sau alte brizbrizuri
eu asa vad un urs frumos
daca pui spoilere sa fie originale m tech 1 sau 2 depinde bani
si nu dalea de fibra chinezesti facute in fata curtiii
l.asta e parea mea
dupa aia vezi ce faci cu mot daca vrei multi cai sau il lasi stock
uwe
daca vrei stopuri rosu cu alb am eu de vanzare biggrin.gif
Ciupanezu
Şi renunţă la angeleyes-ul în 2 culori.
batz
fara ochi de inger daca se poate..fara borbet A daca se poate si te ajuta finantele bbs cu buza fie rs rm rc...vezi tu.
in rest e super inregula ce a zis interceptor.

aaa si fara stikere cu ///M sau te miri ce cursieri.
bafta si spor la masina
Shark
offtopic:
QUOTE (batz @ Mar 22 2009, 11:57 PM) *
fara ochi de inger daca se poate..fara borbet A daca se poate si te ajuta finantele bbs cu buza fie rs rm rc...vezi tu.

Aaahaaaaa!!! A intrat in sfarsit in umbra Borbetul A! Parca mai ieri era la moda si toata lumea umbla innebunita dupa Borbet A "pa 16 cu 9 je"! (Oare numai mie mi se par capace de butoi de bere?)

ontopic:
yo_bava, un mic sfat si de la mine: fa la loc rama de la grila radiatorului cromata, e MULT mai frumoasa cromata (desi cred ca aici am sa intampin polemici serioase! smile.gif de la colegii ursari)
yo_bava
Ideea e ca eu am luat masina in decembrie de la un baiat ANDREI...deci nu Cosmin(ai idee ce nr avea masina?)....el avea porcarii cu Mpower etc...mai am de dat jos ceea din grila...farurile le am de la KYL...il stiti...in leg cu grila...nu cromata....ci neagra...imi place mai mult....DARK SIDE wink.gif si ce ma gandeam yo....jante borbet a cu negru in interior si buza polisata??? huh.gif si in leg cu stopurile...e model cu stop ingust...ar careva pe rosu cu negru? SI la ce pret le ai UWE?

SI mai am muuuult de lucru la ea....dar nu ma grabesc...vreau sa iasa bine....
P.S: Toba sport am....se aude incredibil...ca un urs biggrin.gif , pe suspensie tre sa o pun...mai exact amortizoare...ca arcuri rosii pe spate/amortizor galben...dar e dus...
Tinichigeria si vopsitoria completa o fac la 300 euro....o fi mult....o fi putin?

P.S.2: O lista baieti cu ce aveti?....glumeam...dar poate ma ajutati...sa o fac....macar cu sfaturi..pana acum...sunt ok....sfaturile voastre!
uwe
stopurile care le vand eu sunt model 90 deci ...
yo_bava
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 22 2009, 02:02 PM) *
pai este simplu.sa ai bani timp. ca de ajutat te ajutam sa l faci cum trebuie sa nu fie urata
piele sau etc
stopuri rosuu cu alb
eu asa vad un urs frumos
l.asta e parea mea

Iti place ursul ala decapotabil KYL? Iti plac spoilerele lui...acum are alt kit pe el si alte jante...mie imi place....am vb cu omu'...ma duc si yo sa le fac unde le-a chinezerit el evil (19).gif ....si unde as putea sa fac si yo interior de piele? ai idee? si cat ar fi?

QUOTE (Shark @ Mar 23 2009, 12:37 AM) *
offtopic:

Aaahaaaaa!!! A intrat in sfarsit in umbra Borbetul A! Parca mai ieri era la moda si toata lumea umbla innebunita dupa Borbet A "pa 16 cu 9 je"! (Oare numai mie mi se par capace de butoi de bere?)

ontopic:
yo_bava, un mic sfat si de la mine: fa la loc rama de la grila radiatorului cromata, e MULT mai frumoasa cromata (desi cred ca aici am sa intampin polemici serioase! smile.gif de la colegii ursari)

Nu imi dau seama de care jante zici huh.gif ....poti sa pui poze cu ele sau link-uri? Eu vrea sa aiba buza lata thumbup.gif ....ca acum am Artec pe 15" dau vreau sa le schimb cu unele pe 16".
yo_bava
Are potential...si o voi aduce la starea ei de glorie...e masinutza de care m-am wub.gif
Vlad_RLG
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 22 2009, 02:02 PM) *
piele sau etc
stopuri rosuu cu alb
eu asa vad un urs frumos
l.asta e parea mea

on: multa bafta cu masina.... o sa ai nevoie!
off: Interceptor: caut sa cumpar un traseu de 2.5 12v, ca al meu e praf... gasesc pe la tine in stare buna? si o toba finala? mersi
yo_bava
Nimeni nu mai are idei?....atata imaginatie aveti?....haideti oameni buni...vreau sa vad ce se poate scoate...pune...la un urs!
uwe
CITAT(yo_bava @ Mar 27 2009, 10:20 AM) *
Nimeni nu mai are idei?....atata imaginatie aveti?....haideti oameni buni...vreau sa vad ce se poate scoate...pune...la un urs!

pai cate idei mai vrei???
deja ai primit o gramada...mai bine te pui pe treaba... laugh.gif
mario.b
pune mana fi fa-i o tinichigerie buna, da-i o vocsea si pune-i blocant sa nu te mai chinui vinerea la cercuri tongue.gif Marius
yo_bava
Incerc si yo ce pot...las'ca sunt altii care au si nu fac...asa ca....si apropo....fa masinutza ta...si dupa aia sa vb
fight (12).gif smile.gif
uwe
CITAT(yo_bava @ Mar 30 2009, 08:25 AM) *
Incerc si yo ce pot...las'ca sunt altii care au si nu fac...asa ca....si apropo....fa masinutza ta...si dupa aia sa vb
fight (12).gif smile.gif

daca te referi la mine...eu am facut masinuta biggrin.gif
sunt gata "sa vorbim" laugh.gif
mario.b
Sper sa vina finatele in saptamana asta pentru ca chiar vreau sa o termin, nu de alta dar IS-ul ala toarce foarte bine si asteapta victime pe 402 , btw sper cat de curand sa schimb volanta cu una usurata + ambreiaj mai mare si sport dupa care ... tongue.gif tongue.gif .
yo_bava
QUOTE (mario.b @ Mar 30 2009, 09:13 PM) *
Sper sa vina finatele in saptamana asta pentru ca chiar vreau sa o termin, nu de alta dar IS-ul ala toarce foarte bine si asteapta victime pe 402 , btw sper cat de curand sa schimb volanta cu una usurata + ambreiaj mai mare si sport dupa care ... tongue.gif tongue.gif .

Ai reusit sa pui motorul?......ca ce mai injurai biggrin.gif ..... cred ca termini masina cand o termin si yo! Pacat ca nu le terminam pana la Tuning Days! sad.gif
mario.b
QUOTE (yo_bava @ Apr 3 2009, 09:15 AM) *
Ai reusit sa pui motorul?......ca ce mai injurai biggrin.gif ..... cred ca termini masina cand o termin si yo! Pacat ca nu le terminam pana la Tuning Days! sad.gif

Motorul ieri, astazi admisia + cradan + servo + alte accesorii si sant gata sa te prajesc, imediat dupa ce trec si pe la 316i sa pot termina intalatia electrica, dupa care .... celb (15).gif BMW e30 Cabrio.gif BMW e30 Cabrio.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.