![]() ![]()  | 

Jan 27 2009, 01:37 AM

| 
	|

![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP  | 

Da, sunt FOARTE frumoase trimurile cele noi. Bravo!

-------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape. 

For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape.  | 

| 

| 
	|

Jan 27 2009, 07:32 PM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa  | 

Mersi!  

Interiorul era prea elegant atunci cānd am cumpărat-o.  | 

| 

| 
	|

Mar 9 2009, 12:39 PM

| 
	|

![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 9-March 09 From: FOCSANI Member No.: 2,587 Car: un amarat de 520i Engine: motor de drujba  | 

Mersi!  Interiorul era prea elegant atunci cānd am cumpărat-o. Ciupanezule nu-ti placea mobila nu ? Adevarul ca e mai misto asa ... o mai intinereste , le imbrac si eu pe ale mele in folie carbon ca ma enerveaza cand ma sui in ea ... am impresia ca e Mercedes din '90 P.S. Nu faci o donatie cu jantele alea ? This post has been edited by AndrEI_VN08RSK: Mar 9 2009, 12:39 PM -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ... 

| 

| 

| 
	|

Mar 9 2009, 05:45 PM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa  | 

Mersi!  

Nope -------------- Am schimbat separatorul de ulei: ![]() ![]() Unii īl numesc valva PCV. Are īn interior o supapă care recirculă gazele din motor īn admisie īn funcţie de presiune şi turaţie. Astfel sunt protejate semeringurile de la supape, presiunea fiind eliminată. Are o membrană de cauciuc īn interior care poate ceda, am schimbat-o preventiv. ![]() Apoi am curatat zona din jurul găurilor de admisie. ![]() Voi schimba toate garniturile de la admisie, sunt cam īnvechite. Maşina mergea prost şi īmi stătea check engine aprins, credeam că trage aer fals pe undeva. De fapt aveam o bobină dusă, am pus temporar una de M50 īnsă voi cumpăra una nouă de M62. Maşina mergea īn 7 pistoane datorită bobinei. Aceasta este locaţia valvei: ![]() Mă bucur că am rezolvat, maşina trăgea slab şi mă deranja foarte mult.. Acum trage foarte bine. This post has been edited by Ciupanezu: Mar 9 2009, 05:56 PM  | 

| 

| 
	|

Mar 9 2009, 08:02 PM

| 
	|

![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 9-March 09 From: FOCSANI Member No.: 2,587 Car: un amarat de 520i Engine: motor de drujba  | 

Foarte bine ca te ocupi de masina si ai grija de ea nu ca altii care isi iau E6o / E9o si trag intre semafoare de un amarat de 2000 dizäl crezand ca e vreun motor de F1 .  

Eu mai ies cu masina asa pe nationala si ii mai dau s-o "desfund" in weekend -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ... 

| 

| 

| 
	|

Mar 9 2009, 09:36 PM

| 
	|

Cine nu-şi īntreţine maşina nici nu o preţuieşte.  | 

| 

| 
	|

Mar 9 2009, 10:06 PM

| 
	|
| 

27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP  | 

word!

| 

| 

| 
	|

Mar 10 2009, 12:06 AM

| 
	|

![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP  | 

Ciupanezule, vreau sa te intreb un lucru nostim: cand te duci la magazin sa-ti cumperi bujii si spui ca ai BMW, dupa care ceri 8 bucati, ce mutra face vanzatorul? 

Ah, abia astept sa-mi descrii senziatia! -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape. 

For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape.  | 

| 

| 
	|

Mar 10 2009, 07:59 PM

| 
	|

Īţi zic ceva şi mai amuzant. 

Am vrut să iau fişele de la bujii de la MHS adică reprezentanţa din Militari şi mi-au zis că ei nu pot să vāndă doar fişele pentru că vin īmpreună cu bobine adică m-ar fi costat 24 milioane să le schimb pe toate. Fişele vin şi separat, au part number separat dar cel de la piese era retardat sau rău voitor. Am cumpărat apoi fişele originale cu 27 Ron/bucata de la un băiat care se ocupă cu piese.  | 

| 

| 
	|

Mar 10 2009, 08:44 PM

| 
	|

![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp  | 

Asta nu e amuzant, e trist. Mai ales ca nici nu mai sti daca e retard sau hot. -------------------- Black heart scarring darker still 

To keep up with me You've got to walk like a panther tonight  | 

| 

| 
	|

Mar 10 2009, 08:54 PM

| 
	|

Eram sarcastic.  

Probabil ambele.  | 

| 

| 
	|

Mar 10 2009, 09:49 PM

| 
	|

Astia la reprezentante sunt invatati cu dinaia care nu stiu ce-s alea ... nu ii intereseaza pe ei , dau cu banu' si atat 

A incercat si la tine ... ca doar nu-l durea gura daca intreba ... te-o fi vazut mai tras la fata si si-a incercat norocu' -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ... 

| 

| 

| 
	|

Mar 11 2009, 07:32 PM

| 
	|

Eu nu cred că ştia care sunt fişele. 

Nu prea vine lumea la reprezentanţă să comande aşa ceva.  | 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 01:35 AM

| 
	|

Poze noi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  

| 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 05:06 AM

| 
	|

![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP  | 

cel mai frumos si ingrijit e39 asta e ... de cat timp e a ta?  

PS:i-ai dat polish de sclipeste asa? buzele le-ai repolishat? -------------------- Bob                      

Marley and the Wailers OO=[][]=OO  | 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 10:30 AM

| 
	|

![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20  | 

hmmm..... 

frumoasa foc! insa motorul cam mare pt sperantele mele asta in cazul in care aveam si eu una la fel app,o ai ca masina de zi cu zi in Buc? -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977 

BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002  | 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 10:51 AM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP  | 

Mai trebuie pachet M si putin lasata de spate  

| 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 12:49 PM

| 
	|

Arata super intradevar ... culoarea e misto tare . Florin83 , de ce zici ca mai trebuie lasata pe spate ? E perfecta asa ... Pe langa a mea e un adevarat Lamborghini , a mea e asa de inalta ca o confunzi cu un ARO. -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ... 

| 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 01:05 PM

| 
	|

![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP  | 

pt ca nu prea arata bine janta mare si masina cocotata +spatiu mare intre janta si aripa.are dreptate florin.jos cu ea !  

-------------------- Bob                      

Marley and the Wailers OO=[][]=OO  | 

| 

| 
	|

Mar 17 2009, 01:16 PM

| 
	|

pt ca nu prea arata bine janta mare si masina cocotata +spatiu mare intre janta si aripa.are dreptate florin.jos cu ea !  Pui 2 saci de nisip in portbagaj si gata -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ... 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| 
		Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 05:46 PM |