![]() ![]()  | 

Nov 23 2008, 07:51 PM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa  | 

da o manuala sh ? ai incredere ? va fi tare rau masina dupa  Am încredere într-o cutie manuală sh însă costurile sunt foarte mari. Cutie manuală sh = 500-800 € Diferenţial sh = 700-800 € (pe ebay am văzut cu 300 € însă nu ai de unde să ştii cum va funcţiona, eu am cumpărat un diferenţial sh cu 800 € dar şi cu garanţie de un an) Volantă nouă = 800 € Cardan sh = ~ 500 € Şi asta fără kit de ambreia, pedalier, etc. Mersi oricum pentru ajutor! De groaza, eu am uneori cosmari despre cutie automata, de frica ca imi strica si mie  Arate complex, aud des ca ar fi greu de reparat. Poate e partea din folclor, sper ca ai dreptate cand zici ca nu e greu. Se vede ca s-a incalzit bine la ambreiaj, paca si metal s-a schimbat culoarea, sau asa numai pare? Ulei ars e intotdeuna un semn rau. Mare dreptate ai cao rapari, macar sti ce are a ta. Cu una SH cine stie ce surprize ai, mai ales ca este foarte important cum a fost intretinut si cum a fost condus masina. Chiar este complexă însă mecanicul meu repară cutii automate de BMW de ani de zile, e foarte priceput. Luna asta a reparat 10 cutii de BMW şi una de pe un Cayenne. Şi una dintre carcase s-a înnegrit, nu ţi se pare. O cutie automată sh este o ruletă rusească, nu cred că merită decât dacă ai o cutie spartă care nu mai poate fi reparată şi iei una sh ca să o recondiţionezi. Am văzut pe ebay modelul de cutie de care am nevoie la 1000 € sh şi la 2000 € recondiţionată. Nu pot să am încredere în aşa ceva. This post has been edited by Ciupanezu: Nov 23 2008, 07:52 PM  | 

| 

| 
	|

Nov 24 2008, 10:24 AM

| 
	|
| 

27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD  | 

de curiozitate, ce ulei o sa bagi in ea? cum te gasesc pe mess, ca vreau sa mai vb un pic de e39 astea...

-------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more 

| 

| 

| 
	|

Nov 24 2008, 01:58 PM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa  | 

O să-l cumpăr de la BMW, este Esso ATF LT 71141.. Dă-mi un pm cu id-ul tău.  | 

| 

| 
	|

Dec 8 2008, 11:51 PM

| 
	|

Am luat-o din service, e gata. 

Cutia schimbă perfect, nu mai sunt şocuri, nu mai patinează în nici o treaptă, se comportă de parcă-i nouă.  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 08:06 AM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat  | 

felicitari! 

pana la urma ai reparat-o cum voiai (piesa defecta-"selectorul") ?  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 08:39 AM

| 
	|
| 

Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30  | 

bravo Ciupanezule, sa te bucuri din nou de ea, mai ales ca a venit iarna -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one  

| 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 11:03 AM

| 
	|

felicitari! pana la urma ai reparat-o cum voiai (piesa defecta-"selectorul") ? Am cumpărat un bloc hidraulic a.k.a grup de valve sh şi un kit de reparaţie nou de la ZF. Grupul nu puteam să-l cumpăr nou, costă 2300 €. bravo Ciupanezule, sa te bucuri din nou de ea, mai ales ca a venit iarna  Am ucis-o ieri de la service până acasă  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 11:08 AM

| 
	|

![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP  | 

bravo  

te inteleg.. eu am ucis franele azi dimineata de la service pana la munca  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 01:59 PM

| 
	|

![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10  | 

bravo.ai grija de ea nu o omora prea tare.arata super masina .jantele ai vin ok.si masina oricum este ea frumusica.

--------------------  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 02:19 PM

| 
	|

bravo  te inteleg.. eu am ucis franele azi dimineata de la service pana la munca Am văzut... Lucrurile simple sunt de multe ori cel mai greu de rezolvat. bravo.ai grija de ea nu o omora prea tare.arata super masina .jantele ai vin ok.si masina oricum este ea frumusica. Mulţumesc mult!  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 04:48 PM

| 
	|

![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: .  | 

bine ca ai masina de sarbatori  

cat te-a costat toata reparatia? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"  

"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"  | 

| 

| 
	|

Dec 9 2008, 05:05 PM

| 
	|

1500 €.

| 

| 

| 
	|

Dec 20 2008, 01:12 PM

| 
	|

![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 81 Joined: 12-June 06 From: Suceava Member No.: 336 Car: E39 Engine: Modded M52 2,5l 200cp+  | 

Bv ca ai rezolvat  

-------------------- BMW 523i, Mgnaflow Cat. & FK exhaust, Short-Shifter, 170cp+ 

| 

| 

| 
	|

Dec 20 2008, 01:30 PM

| 
	|

Mersi!  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 10:11 AM

| 
	|

Mi-am luat oglinzi de M. 

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kit retrofit facelift [x] inele de bord [x] schimbator Matt chrom [x] trimuri Matt chrom [x] fete de usi din piele [x] jante M5 E39 [x] reimbracare volan [x] becuri angel eyes albe [x] maner frana de mana Matt chrom [x] pedale & footrest ///M (aftermarket) [x] becuri albe pt. placuta de inmatriculare [x] pachet M [ ] oglinzi M [x] toba finala cromata [ ] revopsire completa [ ]  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 11:25 AM

| 
	|

![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP  | 

Bravo ciupanezule, tot inainte! 

Si mai treci acolo in lista si cate-o spalare, ca daca nuuu, se supara ea pe tine ca o tii murdara... Ce daca-i iarna? Pune te rog si niste poze cu interiorul, sa admiram si noi. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape. 

For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape.  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 11:25 AM

| 
	|

![]() zijdelings geďnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp  | 

Ai sarit peste pachet M  

Frumoasa masina. Chiar foarte frumoasa. -------------------- Black heart scarring darker still 

To keep up with me You've got to walk like a panther tonight  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 04:20 PM

| 
	|

Ai sarit peste pachet M  Frumoasa masina. Chiar foarte frumoasa. O să-l las mai la urmă. Mulţumesc! Bravo ciupanezule, tot inainte! Si mai treci acolo in lista si cate-o spalare, ca daca nuuu, se supara ea pe tine ca o tii murdara... Ce daca-i iarna? Pune te rog si niste poze cu interiorul, sa admiram si noi. Mulţumesc! În general nu o las jegoasă dar a tot plouat zilele astea şi n-am apucat s-o spăl. Aşa arăta când am cumpărat-o: ![]() Poze recente: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 09:41 PM

| 
	|

![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: .  | 

marfa! 

cand ma gandesc ca am avut si eu oglinzi d'astea... marfa si modelul la parchet muult mai bine ii sta cu trimurile argintii decat lemne -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"  

"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"  | 

| 

| 
	|

Jan 26 2009, 10:12 PM

| 
	|

Mulţumesc mult!  

Păi poţi să-ţi iei oricând la cât de ieftine sunt.  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| 
		Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 01:45 PM |