![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
Chiar si cu toti banii odata te termina psihic cand vezi ca dupa 2-3 ani se maresc sansele s-o iei de la capat;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Ceea ce ma face pe mine sa zic din nou:cum ai tu grija de ea, asa are si ea grija de tine si de portofelul tau.Getested. :nod:
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
wrc e super.si mai sunt cateva.dar nu inteleg dece iti iei un bmw daramat sa rada lumea de tine.era unu la curse care scotea fum si altu care i sa aprins farul dupa ceva metri:PPP.eu as investi cati bani ar fi nevoie intr o masina care mi place .daca nu mi place ursuletul nu mi cumpar.dece sa cumpar o masina care nu mi place?sa am mot sa nu bag bani in ea??daca imi placea ursuletul il faceam ca pe rechin.si cam toti stiti ca sunt saracie si muncesc pe unde apuc si mi am vandut tot din casa sa mi fac masina.dar in nici un caz nu as merge cu un urs asa cum am vazut eu cele mai multe.cred ca toti am face asa dar nu prea avem interesu.e mai frumos sa arunci bani pe femei pe la munte pe la mare pe tigari si bautura.dece sa bagi bani intr un fier???pt cva te reprezinta .esti ceea ce conduci.deci nu mai luati apararea celor care cad din masini..................... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
eu nu cred ca e adevrat ca daca bagi bani 1 intr o masina dupa 2 3 ani o iei de la capat.poate daca iti bati joc de ea ,o dai la prieteni sa faca ei drifturi si 0 100 sau eu stiu.eu am mai restaurat pana acuma 2 masini.KPB ul care cat a fost la mine a stat impecabil cum a aplecat de la mine sa daramat.exact ce ziceati voi de 2 3 ani.dar daca era la mine in continuare ar fi aratat la fel.sa fie dezinteres fata de masini??
sa o cumperi ca sa o exploatezi?? am prieteni cu e 39 e 46 care imi spuneau .....merg pana se rupe.in curand vom vedea cazane de e 46 e 39 .ca deja sunt cazane e 36 e 34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
QUOTE (INTERCEPTOR) ...eu nu cred ca e adevarat ca daca bagi bani 1 an intr-o masina dupa 2-3 ani o iei de la capat. Poate daca iti bati joc de ea, o dai la prieteni sa faca ei drifturi si 0-100 sau eu stiu...
QUOTE (INTERCEPTOR) de ce sa bagi bani intr-un fier???Pt ca te reprezinta.Esti ceea ce conduci.
E bine de vazut ca nu sunt singurul nebun care gandeste in felul asta. :nod: E greu de crezut ca inca mai exista persoane care sunt chiar mânate de pasiune, nu doar de o rivalitate stupida apartinand ciclului "sa moara si capra vecinului" sau "mama-mama ce si-a luat ala, stai sa-mi bag unghia-n gat, da' las' ca imi iau io ceva si mai tare". -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Este clar ca cei care au ursuletii aia varza nu sunt pasionati bmw si doar si-au luat o masina de omorat ,s-a nimerit sa isi ia ursulet ca asa au auzit ei ca fuge sau au avut ocazia sa incerce unul si asta a fost,pacat ca ii bat joc de ele si le aduc in starea asta.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
QUOTE (316i) Ceea ce ma face pe mine sa zic din nou:cum ai tu grija de ea, asa are si ea grija de tine si de portofelul tau.Getested. :nod:
Pai unii au masini doar de bibelou nu ca sa le puna la lucru. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (INTERCEPTOR) wrc e super.si mai sunt cateva.dar nu inteleg dece iti iei un bmw daramat sa rada lumea de tine.era unu la curse care scotea fum si altu care i sa aprins farul dupa ceva metri:PPP.eu as investi cati bani ar fi nevoie intr o masina care mi place .daca nu mi place ursuletul nu mi cumpar.dece sa cumpar o masina care nu mi place?sa am mot sa nu bag bani in ea??daca imi placea ursuletul il faceam ca pe rechin.si cam toti stiti ca sunt saracie si muncesc pe unde apuc si mi am vandut tot din casa sa mi fac masina.dar in nici un caz nu as merge cu un urs asa cum am vazut eu cele mai multe.cred ca toti am face asa dar nu prea avem interesu.e mai frumos sa arunci bani pe femei pe la munte pe la mare pe tigari si bautura.dece sa bagi bani intr un fier???pt cva te reprezinta .esti ceea ce conduci.deci nu mai luati apararea celor care cad din masini.....................
Ma, daca voi v-ati luat masini sa va uitati la ele, eu personal mi-am luat-o s-o folosesc.Am luat-o sa traiesc senzatia BMW, ca doar de aia am motor de 2.5 pe ea si i-am adus si modificari. Pasionatii sunt aia care le fac, le distrug, le refac si iar le distrug nu aia care le fac sa le tina in garaj sau sa stea toata ziua cu carpa pe ea si sa se consoleze cu gandul ca au o masina intretinuta. Daca ai un BMW f bine intretinut nu inseamna neaaparat ca esti si pasionat, esti doar genul de sofer care habar nu are unde sunt limitele acelei masini si din punctul asta de vedere este egal cu zero. Este ca si cum te-ai insura cu o gagica misto si ai pastra-o virgina pana la moarte. Din cate am vazut pe aici genul asta va reprezinta pe cativa. Personal n-as mai fi interesat de E30 pentru ca mi s-a pus pata pe E36 care probabil, cand va ajunge in mainile mele ii voi directiona fonduri masive care pentru urs nu le-as vedea rostul. baietii de la curse de care radeti sau comentati aici, cu ursii prapaditi, atata si-au permis. N-aveti nici un drept sa-i judecati pentru ceea ce au reusit sa faca. Fiecare isi cumpara ceea ce isi poate permite. Personal cred ca ei sunt mult mai pasionati decat cativa de pe aici care sustin acest lucru. Acei oameni, care cel mai probabil cu greu si-au permis acele masini, garantat au planuri mari cu acele masini, si probabil muncesc pentru a-si permite acele cazane ca sa vina intr-un final oameni de teapa voastra si sa puna intrebari stupide. MI se pare lipsa de educatie si lipsa de respect pentru oameni in general. Daca cineva nu-si permite jeans de firma dar totusi poarta jeans nu inseamna ca ne este inferior in vreun fel. Cel care-mi creeaza greatza cea mai profunda este 316i care el mai probabil este genul de baiat care sta toata ziua de fusta mamei si careia ii cere bani pentru a-i investi in masina(mi-a zis Adi Oprisan cateva chestii care cred ca se confirma). Prietene, sunt oameni care muncesc si se dau de ceasul mortii pentru a intretine un urs fie si acela tavalit insa merita respect tone in plus fatza de respectul care il merita cineva cu o masina intretinuta de parinti sau oricine altcineva;) Este o tara libera unde toti facem ce dorim si ce putem. Cat despre tine INTERCEPTOR , imi place sa cred ca esti un tip muncitor si un om de bine insa sa judeci alti oameni pentru masinile care le au mi se pare totusi cam mult. Da-le tu bani sa-si reconditioneze ursii, poate atunci ochiul tau va fi fericit;) Este o tara libera iar voi nu aveti dreptul sa judecati! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
In mare parte ai dreptate,da asa este ,sunt unii care chiar si-au dorit masina aiai si poate de atat au avut bani si isi doresc ca masina lor care arata intr-un fel sa arate mai bine dar poate ca acum au ajuns doar in aceasta faza.Exista unii care chiar le hingheresc si vor ajunge fiare vechi masimile alea. : [/quote] -------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
eu unul fac parte din categoria de oameni care...
mi-am luat ursul acum trei ani si abia in aceasta vara pot spune ca am cam finalizat treburile cu el am schimbat motorul din 1,8 in 2,5 , am facut tinichigeria si am revopsit toata masina (a fost desfacuta pana la piele) eu cu mana mea am desfacut fiecare piesa de pe ea si am montato la loc tin la aceasta masina ca la ochii din cap....am depus in ea mare parte din salariile mele si mai ales mult suflet dar... niciodata nu dau inapoi de la o liniuta cercuri sau altele asta ce inseamna ca sunt un distrugator de masini????? eu zic ca pur si simplu e placere |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
reconditionarea unui ursuletz pentru a-l scoate din starea de cazan cere o investitie mare de bani si timp. piesele noi/aproape noi sunt scumpe si greu de gasit, mecanici priceputi sunt rari. dar pasiunea nu cred ca poate fi masurata neaparat in cum arata masina la un moment dat. pana la urma vad si partea practica si trebuie sa stabilesc niste prioritati: ce sens ar avea sa investesc toti banii pe care-i casting in restaurarea masinii ca apoi sa nu pot circula niciodata cu ea, mai ales ca lucrul asta se intampla pe o perioda lunga de timp(nu mi-ar conveni ca 1 an de aici incolo sa dau 1/2 de salariu pe ea, s-o tin in service sau in fata blocului si sa ma uit la ea ca nu stiu ce mai am facut si nici nu mai am bani de motorina).
@rabanne: sa ai masina excelent intretinuta, sa o tii in garaj, sa o stergi numai cu piele de caprioara, sa o plimbi din an in paste e comportament tipic de colectionar nobil. oamenii astia apreciaza un autoturism. comparatia cu o gagica misto mi se pare deplasata; masina e masina, femeia e femeie. ai dreptate ca acest forum e unul pasnic. hai sa-l pastram asa! -------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
vladut, rabbane, v-ati dat in barci destul. topic closed pentru ca observ ca nu mai exista pareri referitoare la subiect. posturile way-offtopic le mut si gata.
|
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Rabanne, 316 si ceilalti: e treaba fiecaruia ce face cu propria masina, atata timp cat nu-i pune pe altii in pericol sau nu-i afecteaza. Daca unii vor s-o rupa cu ecrculete, e ok, daca vor s-o tina in garaj si sa arate impecabil, iarasi e ok, mai ales ca la un anumit tip de masini e si pacat sa le strici. Cat am avut fosta masina am incercat sa am grija de ea s-o pastrez in stare cat mai buna. Cred ca am si reusit - cand am dat-o arata inca la fel de bine, desi am mers cu ea suficient. E adevarat, fara sa fac cerculete sau sau alte chestii asemanatoare. Pentru ca ar fi fost pacat de ea. Sper sa o tina la fel de bine si actualul proprietar. Referitor la "cazane" si alte ruine pe care le vezi circuland: depinde ce-si poate permite fiecare, nu au multi posibilitatea sa-si cumpere o masina buna. Insa e usor sa-ti dai seama ce fel de proprietar are masina cand o vezi mizerabila si neingrijita. Pentru ca nu e nevoie de bani ca sa o speli si sa ii faci un minimum de intretinere. Rabanne, nu stiu ce ai de impartit cu 316, problemele voastre par sa fie mai vechi, dar as aprecia daca v-ati rezolva disputa in particular si nu pe forum. Ce ati spus unul despre celalalt, aici si in alt topic, nu va onoreaza. |
|
|
![]()
|
|
mm vad ca va luati la tranta.eu am intrebat doar dece sunt cazane as amulte.nu ma intereseaza pe mine ca o tine in garaj sau face curse .uite eu o tin in garaj ca bibelou si asta e nu ai ce sa faci.uwe a muncit pt ea la fel ca mine si a ramas fara bani de multe ori cdin cauza ei si nu da inapoi de la o liniuta.asta nu inseama ca a mea e cazan ca sta in garaj.era vb de aspect .si cum treaba cu jegu e cea mai concludentaaaaaaaaaaa...................si cea mai ieftina.si pana la urma sunt asa multe pt ca nu si da nimeni interesu.si am pu sin discutie si alte masini gen e 34 e 36 e 46 care mi au venit la reparat cu ceva de genul 1 litru de ulei in motor .0.5 ulei in motor.placute de frana inexistente direct pe disc cu discurile facute varza.directie ceva de genu virezi acum si masina vireaza maine.si alt ebombe la care nu ar fi trebuit sa se ajunga. dece?am aflat singur.oameni car esi au luat masina ca pe un tractot exploatare.cand a cazut vai cati bani am bagat in bmw .desi de 2 ani nu am schimbat nici filtru de aer ...................mmmmmmmmmmmm asa ajunge o masina care e draguta si apreciata ca ,caroserie (ursuletul)cazan.in fine cineva sa inchida si sa stearga topicul asta.ce dreacu ma mancat pe mine undeva sa vad dece s ursuleti daramati.am crezut ca daca sunteti mai multi posesori de ursi puteti sa ma lamuriti cum ajunge un urs in halul in care sunt multi.dar in nici un caz nu ma asteptam sa o luati pe aratura sa va certati pt o discutie.stergeti topicu si gata.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
rabbane daca ai ceva de zis zi in fata nu mai ne ocoli cu unii de pe aici care si tin masinile de bijuterie si dastea de 2 lei.eu nu am zis nimic de cei care fac curse ca si eu fac dar nu legale si fac rar.nu mai judeca tu dupa perdeaua i.eu am pus o intrebare nu am zis ca ala are masina urata ca e taran sau ca face nu stiu ce .am si specificat unele.hay e frumos dgh e frumos cry e frumos vrei sa ti dau exemple.nu stiu ce sarac isi permite o masina de 2 3 mii de euro car econsuma 15 20 .sa fie sarac ?sau sunt eu prost?si acuma depinde de ce esti tu pasionat.DE CURSE SAU DE MASINA BMW.daca esti de curse nu mai are nici o legatura bmw u.daca esti pasionat de bmw atunci are legatura si cu ce poate masina si cu ,,,cursele.nu cred ca trebuie sa bati apropouri in stg si dreapta pe aici ca eu nu stiu pe cine a deranjat o simpla.dece atatea cazane .este un club de bmw deci nu trebuia sa intreb dece cazane dacie dece cazane mercedes dece cazane fiat dece cazane alte masini.si nu stiu cu ce esti tu mai pasionat decat mine sau decat altii .si daca as avea bani as da sa fi sigur mai multi decat ai da tu .si as face pt bmw de 10 ori mai multe chestii decat tine.si orice ai face tu nu o sa fi niciodata nici pe sfertul meu referitor la bmw.deci ma repet dece masina e cazan din ce cauza sa ajuns in stadiul de carcasa .nu ma intereseaza cien o conduce sa ti fie clar.nu ma intereseaza soferul .ci dece e asa masina.daca e asa masina ca omu nu si permite atunci ar fi o chesti dar sa ti permiti si sa ti bati joc e alta.asa ca nu mai lua tu apararea tututro ca nu ti au trecut si nu o sa ti treaca niciodata prin mana cate bmw uri mi au trecut mie si cate feluri de oameni am cunoscut eu doar prin intermediul unui simplu nume BMW.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
barriton ule poti sa inchizi sau sa stergi tot topicul.ca sa nu mai fim luati la rost ?aia cu masini virgine??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
si inainte sa inchizi topicul imi cer scuze doar celor care intr adevar nu si permit sa si faca masina sa arate cum ar trebui.eu fac parte din aceasi categorie ........dar ma straduiesc si cu mari MARI sacrifici fac ce mi doresc la masina.deci inca 1 scuze doar unora...................nu am vrut sa rad de ei sau sa ai judec.asa cum am fost acuzat de nu stiu cine -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (INTERCEPTOR) rabbane daca ai ceva de zis zi in fata nu mai ne ocoli cu unii de pe aici care si tin masinile de bijuterie si dastea de 2 lei.eu nu am zis nimic de cei care fac curse ca si eu fac dar nu legale si fac rar.nu mai judeca tu dupa perdeaua i.eu am pus o intrebare nu am zis ca ala are masina urata ca e taran sau ca face nu stiu ce .am si specificat unele.hay e frumos dgh e frumos cry e frumos vrei sa ti dau exemple.nu stiu ce sarac isi permite o masina de 2 3 mii de euro car econsuma 15 20 .sa fie sarac ?sau sunt eu prost?si acuma depinde de ce esti tu pasionat.DE CURSE SAU DE MASINA BMW.daca esti de curse nu mai are nici o legatura bmw u.daca esti pasionat de bmw atunci are legatura si cu ce poate masina si cu ,,,cursele.nu cred ca trebuie sa bati apropouri in stg si dreapta pe aici ca eu nu stiu pe cine a deranjat o simpla.dece atatea cazane .este un club de bmw deci nu trebuia sa intreb dece cazane dacie dece cazane mercedes dece cazane fiat dece cazane alte masini.si nu stiu cu ce esti tu mai pasionat decat mine sau decat altii .si daca as avea bani as da sa fi sigur mai multi decat ai da tu .si as face pt bmw de 10 ori mai multe chestii decat tine.si orice ai face tu nu o sa fi niciodata nici pe sfertul meu referitor la bmw.deci ma repet dece masina e cazan din ce cauza sa ajuns in stadiul de carcasa .nu ma intereseaza cien o conduce sa ti fie clar.nu ma intereseaza soferul .ci dece e asa masina.daca e asa masina ca omu nu si permite atunci ar fi o chesti dar sa ti permiti si sa ti bati joc e alta.asa ca nu mai lua tu apararea tututro ca nu ti au trecut si nu o sa ti treaca niciodata prin mana cate bmw uri mi au trecut mie si cate feluri de oameni am cunoscut eu doar prin intermediul unui simplu nume BMW.
Prietene, nu s-a luat nimeni de obsesia ta si te priveste daca bagi mai multi sau mai putini bani decat mine in masina. Daca pe tine atat te duce mintea, sa bagi toti banii in masina este numai si numai treaba ta. Altii strang bani sa-si cumpere casa, sa-si faca un viitor, au privirile mai largi;)NU te aprinde asa ca poate incepi sa ai dureri de cap. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dar nu ma intereseaza pe mine ce faci tu cu bani tai.poti sa i bagi in droguri femei case treaba ta la fel cum si treaba ,ea ce fac.dar in primui rand tu ai pomenit numele meu si ai batut apropouri la adresa mea.eu doar ti am raspuns si ti am spus parerea mea.si altceva te rog foarte frumos si amical sa ti rwvizuiesti felul de a vb .dureri de cap nu am .si nu vreau sa am .de aia nu ma voi cobora la nevelul tau inferior de razboinc si ti voi sugera .aici nu ai cu cine sa te bati ca noi nu suntem genul tau feroce.asa ca cauta in alta parte poate in alt forum batai si amenintari.deci te as ruga f frumos sa eviti sa mi te mai adresezi sau sa ma dai exemplu.tu pt mine esti 0 si nu reprezinti nimic.deci nu mai vb de mine.vb de cine vrei tu sau cine ioti permite..sa ai sarbatori fericite sanatate si poate sa fii mai putin impulsiv si agresiv.la multi ani.sau ce mi recomandau mie prieteni cand faceam ca tine acum ceva ani de zile get a girl sau get a ride sa eliberezi din stres.astept raspunsul tau si sper sa nu fie o alta provocare sau dorinta de scandal caci nu omul tau.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 05:33 PM |