![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
am geamurile clare pt proiectoare, insa nu stiu daca sa le las "clear" sau sa le fac "smoked" . Fumurii, ar fi in ton cu restul masinii. Oricum am 3 geamuri, cred ca voi sacrifica unul dintre ele sa vad ce iese cu el negru.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
abia aseara am facut proiectoarele cu "clear glass", acum sunt la uscat. Imi lipseste o rama de prindere, pentru unul din proiectoare. Asta e singurul lucru care ma impiedica, momentan, sa le montez pe masina. Asta, si faptul ca sunt la servici acum.
Am mai facut mici reglaje la tija care regleaza vitezele/IP, acum sunt in setarea "de oras" in care masina nu fuge sa manance asfaltul, dar schimba vitezele repede, si fara smucituri din boost. E un adevarat Low-Rider. Am schimbat conectorul intre filtrul de aer si Turbo, cel vechi se crapase. Am montat insonorizantul de la capota, acum e mai putin galagioasa masina. S-a schimbat si furtunul de vacuum pentru servo-frana, pedala e putin mai moale acum. Urmeaza electrovalvele de caldura ( le am in portbagaj, dar timpul nu mi-a permis sa le pun pana acum ). Trapa a mai fost si ea reglata putin ( la panza din interior ) astfel ca acum e totul ok. Urmeaza sa pun niste poze cu proiectoarele, imediat ce gasesc ce am nevoie pt fixare. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
am gasit rama, am pus proiectoarele. imi lipseste un bec, de pe dreapta, acum. revin cu poze cand e si becul pus, si masina spalata. Am pus proiectoarele aseara la Mihai, langa surorile E12. //M -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
masina....
masina, azi, a primit termostatul nou, si termocupla de caldura. Wahle. Acum, stau linistit, nu mai am grija termostatului, care nu stiam daca lucreaza sau nu. lucra si cel vechi, dar indicatorul mai face pe nebunul ( sare vreo 2 mm de jumatate, se cam bataie) e bun schimbat oricum, pt sanatatea masinii. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Si la mine se bataia indicatorul de temperatura cand trecea de jumatate la dizel.
Radiatorul e curat? Daca nu, am eu unul ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
am conectat si aeroterma astazi, pentru caldura. acum am ventilatie in masina, pana acum era doar ce venea de-afara. trebuie sa vad acum ce zbarnaie, insa nu am mai avut rabdarea sa stau in ploaie in seara asta. o remediem maine si pe aia, important e ca nu mai merg cu geamurile aburite acum. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Zbarnaie? Probabil atinge in capacele de plastic care vin peste turbinele aerotermei.
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
da, e posibil, le-am vazut acolo aseara. am sa incerc astazi sa o conving sa renunte la zbarnait. se pregateste surpriza, pt masina. nici ea nu stie ce-o asteapta
![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
am mai verificat acum dimineata, nu zbarnaie in capace, ci in sistemul de prindere. trebuie sa pun o banda de cauciuc acolo, sa separ prinderea de motoras, sa nu mai vibreze.
@TiL - la mine nu mai oscileaza acul de temperatura acum, urca frumos pana la jumatate si intepeneste acolo. Cu vechiul termostat, nu ajungea la jumatate, ramanea undeva la 1/3, dupa zona albastra de pe ceas. Sunt multumit de masina, trage frumos de tot, baga caldura multa ( merg cu trapa deschisa de regula ), nu troncane, nu bate nimic. Cu toate astea, vreau sa vad cutia manuala pe masina, acum o simt gatuita din cauza cutiei, si mi-e frica sa o calc, imediat retrogradeaza in treapta inferioara (=> galagie si scart de roti). 16" Remotek sunt totusi mici pt masina, poate la vara ( daca mai e la mine) o sa primeasca 17", si 16" le trec pe E34. Inca nu am ajuns la Campina dupa cardan ![]() P.S - nu mai am antena la RADIO conectata, e asa urat fara radiou...m-am saturat deja, in 2 zile, de toate CD cu MP3 din masina ( si am vreo 6-7 ). Iar trebuie sa umblu in spatele CASS, sa pun mufa aia. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
La mine tot prinderea motorasului e beleaua, pentru ca la un moment dat am incins-o si a topit putin plasticul care suporta motorul. Am corectat cu un cartonas sub motor, dar tot nu sta perfect si uneori mai da cu turbina in capac. Cand face urat dau pe treapta superioara de viteza si se aseaza. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
|
|
![]()
|
|
nu am umblat la cass week-endul asta, in schimb am pus hota de la radiator ( acum nu mai face varteje sub capota ) si am rezolvat cu zgomotul aerotermei, nu statea bine motorasul - l-am fixat eu mai bine acum. am pus din nou volanul mic pe masina, le mai alternez
![]() am mai reglat putin tija care imi schimba vitezele, astfel incat acum schimba mai devreme, retrogradeaza mult mai greu, si am si putere. schimba lin, nu mai bruscheaza, merge mult mai liniar in accelerare. posibil sa ma fi luat un radar, cu vreo 80 langa Topoloveni, cand testam cutia ![]() in rest, numai de bine despre masina. cald si frumos inauntru. revin cu poze noi cand le-oi scoate de pe camera si telefon. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]()
|
|
poze proaspete cu fetele mele, una mai tanara decat cealalta
![]() 'r'as al bubii cu cine mi-a dat asa noroc -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
frumos
![]() ai grija cu ruginica aia pe la pasaje |
|
|
![]()
|
|
s-a incercat latirea aripilor spate, cand erau planuri cu BBS RM-urile care-s acum pe septarul lui Sportivu. Vom relua incercarea, cu alte BBS-uri, chiar putin mai mari acum...cel putin teoretic. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
pai .... inainte sa faci asta curata bine ambele parti.....si daca nu e chit pe acolo poti sa te duci sa ti le lateasca la cald....nu mai stiu acum exact....o sa intreb
|
|
|
![]()
|
|
nu e chit, e doar tabla vopsita.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
urmeaza poze proaspete, dupa ce o spal. a stat o saptamana degeaba, nu am avut nevoie sa merg cu ea, si e tare murdara. Iar sambata, o duc la plimbare lunga din nou.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
In continuare zic, o masina superba. Pacat ca o vinzi. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
sambata plec cu sharky in plimbare la Alba-Iulia, si ma apropii si de Iasi putin, la intoarcere duminica.
I'm taking sharky to swim a little ![]() revin cu poze. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
corectare: - nu mai ajung la Alba Iulia, merg direct la Iasi in week-endul acesta. Daca aveti ceva de adus spre bucuresti, dati-mi de veste, sa incapa in portbagaj si sa nu fie foarte foarte greu, si il livrez moca cui vreti in bucuresti.
Varianta e valabila si invers, daca cineva din bucuresti are de dus la Iasi ceva, ziceti si vi-l duc. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 07:35 PM |