![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei -------------------- |
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 10-December 06 From: Bucuresti / Dr. Taberei Member No.: 490 Car: BMW e36 Engine: nu-ti spun! ![]() |
shit happends oriunde ar fi
pacat ca nu avem fiecare garaje sa dormim mai linistiti noaptea |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste. in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei votez cu interceptor ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 211 Joined: 10-November 07 From: Galati Member No.: 1,276 Car: E34, ex E12 Engine: M50 150 CP,M20 2.0 125 CP ![]() |
inele de alea cromate am si eu....dar nu le-am furat
![]() -------------------- e34 `91,520i ex: e12 `80, 520i
|
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
inele de alea cromate am si eu....dar nu le-am furat ![]() haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deci la tine erau nu? ![]() ![]() ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
votez cu interceptor ![]() +1 Cunosc pe cineva caruia i-au furat bara fata la un 750 e32 intr-o noapte, iar a doua seara au furat usile de pe dreapta si bara spate....precum si grila cu mastile farurilor. ăstora le doresc si eu ce scrie mai sus |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul...... imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u ![]() am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
bai ce nenorociti sa-mi bag p^7@!
![]() o sa imi pun antifurturi la faruri si stopuri ca vad ca s-au pus pe ciordit specialitati ..... vezi pe 4tuning cum apare vreunu care vinde bandou m tech 2 ..... This post has been edited by ionusunt: Jul 14 2008, 09:08 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
ala a fost comandat pt unu care i lipsea.nu sa il vanda pe 4 tuning.unu vede cere si altu i fura cea vrut si isi ia bani .e simpluu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
hmmm urata treaba -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
urata treaba
de la anul am si eu garaj ...abia astept o sa dorm mai linistit |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una. cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul...... imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u ![]() am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic... Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase. Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta. |
|
|
![]()
|
|
Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase. Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta. mda,si asta cam asa e.blestemele mele si nu numia pe aia care comanda sa se abata,ala care fura ca sa traiasca nush cata vina are,hotul adevarat e ala care comanda -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
dupa ce mi s-a furat o oglinda am inceput sa intreb boschetarii din cartier daca au avut cumva vre-o comanda...normal ca au zis ca nu insa mi-au explicat mecanismul: cel care comanda vorbeste cu un taximetrist care da zvon boschetarilor de unde si cum sa fure...cel putin in iasi se pare ca asa e, oricum furturile ca de altfel prostituatele si ce drak se mai cauta, prin intermediul taximetristilor se efectueaza |
|
|
![]()
|
|
la cata minte au taximetristi ce ai vrea?? atat pot atat fac.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
acum cateva zile , un "prieten" , a dat "comanda" pt o oglinda de astra G (doar sticla). Hotul , a zis ca nu s-a complicat si i-a adus oglinda cu totu , completa cu brat si tot tacamu, in aceiasi bani ... 30 roni ...... :| ......... Romania !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
sa-i transmiti multa "sanatate" prietenului tau
![]() de aia asta se intampla asa ceva, din cauza acestor...... nu am cuvinte -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
dupa ce mi s-a furat o oglinda am inceput sa intreb boschetarii din cartier daca au avut cumva vre-o comanda...normal ca au zis ca nu insa mi-au explicat mecanismul: cel care comanda vorbeste cu un taximetrist care da zvon boschetarilor de unde si cum sa fure...cel putin in iasi se pare ca asa e, oricum furturile ca de altfel prostituatele si ce drak se mai cauta, prin intermediul taximetristilor se efectueaza Cand o masina este furata, politia verifica ce taximetristi nu erau din zona insa erau prezenti in apropierea locului de unde a fost furata masina. Exista taximetristi care lucreaza mana in mana cu hotii. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:01 PM |