Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hotii de piese
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
INTERCEPTOR
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad
au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine
e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm

sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei
alexutzu
shit happends oriunde ar fi
pacat ca nu avem fiecare garaje sa dormim mai linistiti noaptea
Mihai_AMD
CITAT(INTERCEPTOR @ Jul 11 2008, 06:46 PM) *
ma gandeam sa fac un topic sa ai pot injura in liniste.
in fine in mortii lor de nenorociti................au furat o bucata de kit m tech 2 de pe ursul unu amic si ieri ce vad
au vrut sa fure farurile:( am gasit suruburile de la masca jos masca trasa in afar.da nu au putut sau a trecut cineva.au spart un far de lunga si angel eyes u din el.cu ocazia asta vreau sa i blestem si pe propietari care dau comenzi de piese de pe alte masini.si pe toti care au sa mi dea bani si au uitat.........in fine
e clar nu mai poti sa ai masina frumoasa in tara asta ca dau prieteni sau cei care au ursi comenzi ..........la fel e si cu celelalte.dar pe mine ma doare de ursu asta..............in fine .sunt un pic mai calm

sa se aleaga prafu de ala care are bandou de m tecj de pe ursu asta....si de ala care a dat comanda de faruri si de cel care a venit sa le fure......hoarba dupa ei

votez cu interceptor biggrin.gif ,sa se bucure de bandoul de m-tech furat pana la urmatorul stalp,si asta CAT MAI CURAND,sa i-l puna pe colacei la inmormantare firar muma lui a dra**lui.asta pt ca si eu sunt patit cu furatul de pe masina,acu 2 ani mi s-au furat de la e12 de pe rotile de tabla pe 14 inelele alea cromate/ornamentale cu care veneau unele din fabrica,era un fel de buza a jantei atasabila,stiti voi...si ce imi placeau
shapte
inele de alea cromate am si eu....dar nu le-am furat laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(shapte @ Jul 11 2008, 10:31 PM) *
inele de alea cromate am si eu....dar nu le-am furat laugh.gif

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deci la tine erau nu? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
CRM112
QUOTE (db85amd @ Jul 11 2008, 11:07 PM) *
votez cu interceptor biggrin.gif ,sa se bucure de bandoul de m-tech furat pana la urmatorul stalp,si asta CAT MAI CURAND,sa i-l puna pe colacei la inmormantare firar muma lui a dra**lui.

+1

Cunosc pe cineva caruia i-au furat bara fata la un 750 e32 intr-o noapte, iar a doua seara au furat usile de pe dreapta si bara spate....precum si grila cu mastile farurilor.

ăstora le doresc si eu ce scrie mai sus
INTERCEPTOR
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul......
imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u sad.gif(
am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic...
ionusunt
bai ce nenorociti sa-mi bag p^7@! mad.gif
o sa imi pun antifurturi la faruri si stopuri ca vad ca s-au pus pe ciordit specialitati .....

vezi pe 4tuning cum apare vreunu care vinde bandou m tech 2 .....
INTERCEPTOR
ala a fost comandat pt unu care i lipsea.nu sa il vanda pe 4 tuning.unu vede cere si altu i fura cea vrut si isi ia bani .e simpluu.
alex230ro
hmmm urata treaba
uwe
urata treaba
de la anul am si eu garaj ...abia astept o sa dorm mai linistit
Ciupanezu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 14 2008, 02:12 AM) *
mai bine furau masina cu totul.asa macar nu se mai amageam omu....in fine cel putin pe bmw club lang useri pe acolo cu e 46 ca le fura oglinzile intr una.
cred ca e vre o gasca care le fura si le vinde tot lor.asta e tara asta e sistemul......
imi fine imi pare rau ca au spat farul si au spart si angel eyes u sad.gif(
am uitat sa spun ,si capacul de la janta fata dreapta....si un capacel de pe bara daka mic...

Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase.

Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta.
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ Jul 14 2008, 09:41 AM) *
Si mie mi-au rupt oglinda de pe suport, probabil ca au avut comanda de motorase.

Cei mai jegosi sunt cei care comanda, fara cerere nu poate exista oferta.

mda,si asta cam asa e.blestemele mele si nu numia pe aia care comanda sa se abata,ala care fura ca sa traiasca nush cata vina are,hotul adevarat e ala care comanda
iulian325
dupa ce mi s-a furat o oglinda am inceput sa intreb boschetarii din cartier daca au avut cumva vre-o comanda...normal ca au zis ca nu insa mi-au explicat mecanismul: cel care comanda vorbeste cu un taximetrist care da zvon boschetarilor de unde si cum sa fure...cel putin in iasi se pare ca asa e, oricum furturile ca de altfel prostituatele si ce drak se mai cauta, prin intermediul taximetristilor se efectueaza
INTERCEPTOR
la cata minte au taximetristi ce ai vrea?? atat pot atat fac.
Costynnn
acum cateva zile , un "prieten" , a dat "comanda" pt o oglinda de astra G (doar sticla). Hotul , a zis ca nu s-a complicat si i-a adus oglinda cu totu , completa cu brat si tot tacamu, in aceiasi bani ... 30 roni ...... :| ......... Romania !
io'sŪ
sa-i transmiti multa "sanatate" prietenului tau biggrin.gif

de aia asta se intampla asa ceva, din cauza acestor...... nu am cuvinte
Ciupanezu
QUOTE (iulian325 @ Jul 14 2008, 11:03 PM) *
dupa ce mi s-a furat o oglinda am inceput sa intreb boschetarii din cartier daca au avut cumva vre-o comanda...normal ca au zis ca nu insa mi-au explicat mecanismul: cel care comanda vorbeste cu un taximetrist care da zvon boschetarilor de unde si cum sa fure...cel putin in iasi se pare ca asa e, oricum furturile ca de altfel prostituatele si ce drak se mai cauta, prin intermediul taximetristilor se efectueaza

Cand o masina este furata, politia verifica ce taximetristi nu erau din zona insa erau prezenti in apropierea locului de unde a fost furata masina.

Exista taximetristi care lucreaza mana in mana cu hotii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.