![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 13-June 07 From: Bucuresti Member No.: 974 Car: e34 Engine: 3.5 ![]() |
Salut, am 2 probleme cu masina mea, carora nici un service nu a reusit sa le dea de cap. (e34 535i)
1. Cand am cumparat masina consuma in oras 17%, respectiv 20% tinuta in ture. Motorul mergea perfect la ralanti. Dupa 2 luni a inceput sa mearga motorul sacadat la ralanti si a crescut consumul in 27%, respectiv mult peste 30% in ture. La service au desfacut chiulasa si mi-au aratat ca axa cu came este un pic mancata la un brat si ca acesta ar fi motivul pentru care nu-mi merge un cilindru si implicit imi consuma mai mult. As dori insa sa ascult cateva sfaturi inainte de a arunca aiurea cu banii sa schimb axa cu came si ce mai vine cu ea. Poate nu este aceasta problema ; daca aveti vreo idee va rog spuneti-mi. 2. Dupa ce aprind farurile dureaza cateva minute pana se deschide lumina de bord si de la capota. De asemenea, computerul de bord o ia razna in timpul mersului, uneori stingandu-se de tot ecranul. De asemenea daca aveti vreo sugestie va rog sa-mi spuneti intru cat nu a reusit nimeni sa-mi spuna de ce se intampla asta. Va multumesc. This post has been edited by matei: Jan 8 2008, 02:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:43 PM |