IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> ODIHNEASCA SE IN PACE.
INTERCEPTOR
post Aug 3 2007, 01:23 PM
Post #1

me,love,ciupacabra

Group: Members
From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

azi am vazut la tv slujba PARINTELUI TEOCTIST PATRIARH AL ROMANIEI .eu de fel sunt un mare pacatos nu ma duc la biserica decat cand imi aduc aminte.si la maica mea la mormant de chitros ce sunt nu ma duc ca consum benzina.offf doamne.azi fara sa vreau stateam in fata la tv si plangeam .ma chinuiam sa mi opresc lacrimile si vroiam sa par de fier.nu sa putut.de aceea vreau sa aduc un ultim omagiu unui om care nu l am vazut niciodata care nu stiu nimic despre el .decat ce am vazut de cate ori la tv .si care am auzit ca a facut numai lucruri marete pt oameni.nu prea mai stiu ce sa zic.imi pare rau ca nu am fost la patriarhie sa aprind o lumanare noptile trecute.cu privirea in jos fara a avea curajul de a ridica privirea in fata unui asemenea om nu pot decat sa spun odihneasca se in pace si sa aibe grija de noi in continuare alaturi de DUMNEZEU SI ISUS CRISTOS, cred ca de ceva timp am uitat sa ma mai rog sa ma mai gandesc la dumnezeu.ma gandesc numai la bani la piese de bmw la reparat masinile si la femei .sad.gif( nu prea e demn de un crestin dar asta sunt si mi recunosc pacatele.sper ca in ziua in care voi muri sa las ceva in urma mea si sa fiu iertat

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 01:50 AM