Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ODIHNEASCA SE IN PACE.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
INTERCEPTOR
azi am vazut la tv slujba PARINTELUI TEOCTIST PATRIARH AL ROMANIEI .eu de fel sunt un mare pacatos nu ma duc la biserica decat cand imi aduc aminte.si la maica mea la mormant de chitros ce sunt nu ma duc ca consum benzina.offf doamne.azi fara sa vreau stateam in fata la tv si plangeam .ma chinuiam sa mi opresc lacrimile si vroiam sa par de fier.nu sa putut.de aceea vreau sa aduc un ultim omagiu unui om care nu l am vazut niciodata care nu stiu nimic despre el .decat ce am vazut de cate ori la tv .si care am auzit ca a facut numai lucruri marete pt oameni.nu prea mai stiu ce sa zic.imi pare rau ca nu am fost la patriarhie sa aprind o lumanare noptile trecute.cu privirea in jos fara a avea curajul de a ridica privirea in fata unui asemenea om nu pot decat sa spun odihneasca se in pace si sa aibe grija de noi in continuare alaturi de DUMNEZEU SI ISUS CRISTOS, cred ca de ceva timp am uitat sa ma mai rog sa ma mai gandesc la dumnezeu.ma gandesc numai la bani la piese de bmw la reparat masinile si la femei .sad.gif( nu prea e demn de un crestin dar asta sunt si mi recunosc pacatele.sper ca in ziua in care voi muri sa las ceva in urma mea si sa fiu iertat
manole74
Esti om, la fel ca noi toti ceilalti! Insa puterea unui om, sta si in recunoasterea slabiciunii firii sale. Asa ca cel care-si recunoaste greselile, slabiciunile si micile derapaje, nu e o muiere care se smiorcaie ci un om care SIMTE, un OM adevarat. In alta ordine, din cand in cand, din ce in ce mai rar, ne aducem aminte de ceea ce avem de facut cu adevarat, adica incurcam prioritatile.Stiti cum se spune : obisnuinta e a doua natura, asa ca daca nu te duci regulat la cimitir, biserica, sau in alta parte, uiti drumul. La fel si cu binele, daca nu e facut decat intamplator, atunci nu cantareste prea mult. De fapt fiecare in viata isi stabileste prioritatile, dar se mai intampla datorita lumii de azi sa mai alunece si sa derapeze . Important e sa se ridice de fiecare data!

Cat priveste persoana Prea Fericirii Sale ,Patriarhul Teoctist, adormit intru Domnul, o sa vedeti in scurta vreme, cat o sa lipseasca nu doar Romaniei, ci intregii lumi crestine. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nu vreau sa fiu prooroc mincinos, dar vreau sa fiti atenti la ceea ce se va intampla legat de numirea viitorului partiarh sad.gif
INTERCEPTOR
deja se profileaza mici interese mici scandaluri cu modernismul cu catolici .am razbit noi de sute de ani om razbi si de acum incolo.numai ca pana in 1989 chiar am avut romani patrioti .acuma avem numai spanioli italieni si alte tiganii.daca maine ar fi un razboi nu stiu cati ar merge sa lupte pt cea mai ramas din tara astal
Mihai_AMD
Bravo Cataline foarte frumos ai vorbit...si,ce sa zic,odihneasca-se in pace si daca mai e nevoie sa ne pazeasca pe toti de belele la volan
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.