IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intamplari de pe strazi.
Ionut
post Mar 29 2007, 01:33 PM
Post #121

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

eu ce sa mai zic....un dobitoc de taximetrist( sa-i f....m...si sa imi bag .......)...a facut stanga pe interzis si a intrat direct in partea stanga fata a lui ursulica...si dupa ce ca mai era si de vina a mai facut si gura ca de cand am eu permis....ca sa nu sar la bataie, a mea prietena ma potolit si ne-am dus la politie unde bineinteles a fost gasit vinovat si etc si etc....dar uite asa tir-ul s-a ales din cauza unui dobitoc, prost, tampit, handicapat si altele...cu bara sparta, cu aripa indoita si cu semnalul crapat....bine ca la el s-au spart radiatoarele, bara, armatura, farul si altele....oricum l-am blestamat sa ii cada rotile cat mai curand posibil si sa nu mai aiba parte de nici o masina in viata lui....oricum...Bucucrestiul este o jungla....ne trebuie pusca... mad.gif

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone
Go to the top of the page

+Quote Post
iulian325
post Mar 29 2007, 02:07 PM
Post #122

100% BMW corupt

From: IASI
Member No.: 307
Car: -
Engine: -

cind ma?
de ce nu m-ai sunat?

+Quote Post
jorj3l
post Mar 29 2007, 02:40 PM
Post #123

!@#$%^&*~ !!!!,nu ?

Group: Members
From: Ro,Iasi
Member No.: 283
Car: --
Engine: Z14XEP

sad.gif trist...

--------------------
"volan de bmw pe dacia nova..."

+Quote Post
manole74
post Mar 29 2007, 05:34 PM
Post #124

visator

From: Calinesti, Arges
Member No.: 339
Car: BMW E 34
Engine: M30, 3,5L - 211 CP

Imi pare rau pentru tine Ionut!!!!

+Quote Post
io'sŪ
post Mar 29 2007, 05:58 PM
Post #125

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

eu ii bat nene, de fiecare data cand ma supara vre-unul il bat daca de vorba buna nu intelege

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
Ionut
post Mar 30 2007, 10:29 AM
Post #126

100% BMW corupt

Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

mda...asta e...azi am fost la constatare si mi-a dat de schmbat majoritatea pieselor....asa ca ma apuc de ea, ca o fac in regie proprie...ca nu duc masina in service la tori parlitii....o sa pun si poze sa vedeti avaria....

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone

+Quote Post
georgem
post May 8 2007, 03:39 PM
Post #127

100% BMW corupt

Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

Am fost plecat mai devreme prin oras cu trebuieri de serviciu si era sa-l fac praf pe un taximetrist care s-a gandit ca e bine sa intoarca brusc intre Piata Aviatorilor si Arcul de Triumf, taind linia continua, fara sa se uite daca vine cineva din sens opus. Si veneam eu. Ma intreptam spre Arcul de Triumf, cu 60 km/h pe banda de langa centru, el statea pe banda de langa centru din sensul opus si la un moment dat, brusc, a intors intrand pe sensul meu de mers. Am franat si mi-a intrat ABS-ul si asa am mers vreo 10 metri, timp in care ma apropiam de el si ma gandeam "il iau drept in centru... nu, hai ca il lovesc in portbagaj... pacat de masina mea", dar in cele din urma am reusit sa stau foarte aproape de linia din centru si sa-l evit cam cu 20-30 cm. Evident, tot el facea gura ca veneam eu cam tare, eu i-am strigat ca aveam 60 km/h, el ca poate 160, i-am repetat ca aveam 60, dupa care si-a cerut scuze. Din pacate n-am vazut numarul lui de inmatriculare.
La cateva zeci de secunde ma suna un coleg pe mobil si-mi zice "era sa-l faci praf pe ala... eram la 2 masini in spatele lui in coloana". Daca ii stiam numarul de inmatriculare, avand si martor, cred ca faceam plangere la politie sa-i suspende permisul de conducere.
Nu inteleg cum pot face unii asa ceva, mai ales ca avea si client in masina. Daca-l loveam in partea dreapta nu cred ca ar fi scapat clientul (masina era logan galben, normal, astea sunt cele mai multe taxiuri). Si a avut noroc (si eu am avut noroc, pentru masina ca n-am lovit-o) ca nu mergeam mai repede, eram prima masina oprita la trecerea de pietoni (traversasera niste pietoni) si aveam liber pana aproape de Arcul de Triumf, as fi putut avea viteza mai mare, noroc ca la 60 km/h am dat a 4-a si am lasat-o fara acceleratie sa "curga". Daca mai acceleram putin nu mai aveam timp sa-l evit.

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)

+Quote Post
io'sŪ
post May 8 2007, 09:39 PM
Post #128

.

heat.gif
bine ca n-ai lovit masina
ce imputit.... defapt asa sunt toti sad.gif

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
georgem
post May 9 2007, 07:18 AM
Post #129

100% BMW corupt

Intamplari de-astea cu evitat de accidente sunt frecvente, dar asta a fost chiar gata sa fie accident. Cred ca ultimul incident in care am fost atat de aproape de accident a fost acum vreo 5 ani, cand veneam pe piatra cubica uda pe la patinoarul Floreasca spre Calea Floreasca si unul cu un Mercedes a iesit de la cladirea IPA de acolo sa faca stanga pana la jumatatea strazii, fara sa se uite deloc spre stanga de unde veneam eu. Evident ca am franat si rotile s-au blocat (n-am abs la Audi), am ridicat putin piciorul de pe frana sa recapat aderenta dupa care iar am blocat rotile si tot asa si am reusit sa opresc la aproximativ jumatate de metru de Mercedes, chiar la jumatatea lui. Soferul nu s-a uitat deloc spre stanga in tot timpul asta, nici n-a stiu cat de aproape a fost de un accident pentru ca nu s-a asigurat cand a iesit in strada. Atunci mi-au tremurat picioarele vreo cativa km dupa ce-am plecat de acolo... Si de atunci pana ieri n-am mai fost asa aproape de un accident.

--------------------

+Quote Post
iulian325
post May 14 2007, 11:03 PM
Post #130

100% BMW corupt

astazi am asistat la scena asta biggrin.gif
fatuca avea stop....

+Quote Post
io'sŪ
post May 14 2007, 11:13 PM
Post #131

.

in bucuresti? ca nu-mi dau seama

a ramas pt 3 luni fara carnet

--------------------

+Quote Post
iulian325
post May 15 2007, 10:53 AM
Post #132

100% BMW corupt

iasi man
ce sa caut eu in bucuresti???

alta de astazi :

+Quote Post
florin83
post May 18 2007, 10:11 PM
Post #133

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

tocmai am venit de la plimbarea de seara cu catelu
(
Attached Image
)

de cateva zile pe mosilor au sapat mai multe santuri pe trotuar, perpendiculare pe drum.. unele au pod peste ele, dar altele mai late trebuiesc ocolite pe strada..
zic sa ocolesc un sant.. catelu ramane in urma (merg cu ea dezlegata seara).. ma uit in spate, isi facea nevoile rolleyes.gif , pe marginea trotuarului, langa o groapa de ~2m adancime si 1.5m diametru in care urmeaza sa bage stalpii de pe marginea strazii..
stau la 2m de ea si astept sa termine cand vine unu cu un megane sa parcheze acolo, in genul celorlalti parcati, dar acolo nu era parcare. parcarea se termina fix in dreptul gropii (vezi atasament)
Attached Image

si daca o lasa paralel cu bordura tot ii incuraca pe cei care treceau pe banda 1, dar el nu.. vroia oblic.. blocand toata banda 1..
da el in fata si se opreste la juma de metru de catel... eu stateam si ma uitam, la ceva distanta de ei.
vine un troleu din spate.. incepe cu claxoane.. asta cu meganeul pur si simplu da in fata pana imi loveste catelu. nu tare, dar direct, intentionat. fuyou_2.gif
daca dadea mai tare o impingea in gaura aia de stalp si naiba o mai scotea de acolo ca era si plina cu apa si adanca..
am vazut negru in fata ochilor.. ma duc la masina ii dau un pum in capota cat am putut de tare (si acum ma doare pumnu) si am inceput sa-l injur... (soferul- pe la 30 si ceva de ani, era cu inca o femeie pe la 50-60 de ani cu el - cred ca maicasa)
ala da sa iasa din masina injurand si amenintand.. abia deschide usa si pune un picior afara ca sare catelu spre el (asa face la d-astia mai dubiosi sau care se iau de mine laugh.gif) .. ala s-a speriat si a sarit inapoi in masina..
am ocolit masina (nu mai incapeam prin fata ei), strang lesa (cu zale din metal) pe pumn si ma duc la ala la usa.. daca iesea afara cred ca ii scoteam toti dintii din gura cu lesa si-l aruncam in groapa aia.. nu mai gandeam..vroiam sa-i fac cat mai mult rau..
asa m-am razbunat pe masina unsure.gif

+Quote Post
comisaru
post May 18 2007, 11:28 PM
Post #134

73% BMW corupt

From: Ploiesti
Member No.: 135

Eu iti inteleg mania. Si eu m-as fi pierdut firea intr-o astfel de situatie si as fi facut la fel. (totusi tu pari mai pacifist si mai "la locul tau" tongue.gif )

This post has been edited by comisaru: May 18 2007, 11:29 PM

--------------------
316

+Quote Post
io'sŪ
post May 19 2007, 02:37 AM
Post #135

.

mah ce rau esti!! in realitate nu pari asa ! biggrin.gif

PS: frumos catel! thumbup.gif

--------------------

+Quote Post
georgem
post May 19 2007, 06:51 AM
Post #136

100% BMW corupt

QUOTE (io`s @ May 19 2007, 03:37 AM) *
PS: frumos catel! thumbup.gif

Cred ca iti da un mare avantaj cainele biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
florin83
post May 19 2007, 08:28 AM
Post #137

100% BMW corupt

mersi smile.gif

PS: nu m-ati vazut nervos niciodata biggrin.gif
la fel e si cateaua.. blanda.. dar cand se enerveaza...

+Quote Post
alexutzu
post May 20 2007, 12:40 PM
Post #138

9% BMW corupt
*

From: Bucuresti / Dr. Taberei
Member No.: 490
Car: BMW e36
Engine: nu-ti spun!

QUOTE (florin83 @ Feb 17 2007, 12:33 AM) *
cum sa te cheme angent cioara??? lgh (24).gif lgh (24).gif .. si sa fii curcan lgh (9).gif

stiu ca acest post este cu cateva pagini in urma, dar nu m-am putut abtine....

uite nume aici
Attached thumbnail(s)
Attached Image

+Quote Post
enucos
post May 20 2007, 08:08 PM
Post #139

18% BMW corupt
*

Member No.: 265
Car: E28
Engine: M20 2.0 125CP

eram acum pe seara la carrefour, si asteptam pe cineva si vad ca apare un taximetrist si trece peste doua locuri de parcare si se oprese pe urmatoarele doua cu linia de despartire sub masina, si ma gandeam sa-i spun sa dea putin mai in spate, bare-mi sa ocupe 4 locuri daca tot e pus pe treaba:P dar nu a fost nevoie, omul a dat din proprie initiativa in spate si astfel blocand 4 locuri de parcare fight (12).gif

--------------------

+Quote Post
florin83
post Aug 28 2007, 11:58 AM
Post #140

100% BMW corupt

patania mea pe ziua de azi..
mergeam cu bicicleta pe lacul tei spre intersectia cu barbu vacarescu.. cautam o straduta pe care e un magazin cu scule draper..
eu eram pe carosabil, pe langa masinile parcate (cum merg mereu) cand vine un matiz din spate, pe banda 1, si face brusc dreapta prin fata mea la 3-4metrii.. eu aveam cam ~20km/h.. pun grav frana spate.. nici o sansa ma duceam saniuta.. o pun si pe aia fata convins fiind ca ma arunca peste ghidon..
preferam sa ma arunce decat sa intru in masina..
mi se blocheaza roata fata la 20-30cm (fara sa exagerez) de matiz si pe mine ma arunca prin spatele matizului peste cap.. daca era o masina cu portbagaj ma arunca in ea..
am avut noroc ca am reactionat repede si am bagat capu la cutie si am cazut pe spate (am fost si neinspirat ca am luat tricou alb smile.gif) ).. m-am dat de 2 ori peste cap si faza cea mai tare e ca din spate venea un taxiu care vroia sa faca si el dreapta pe strada aia.. a pus ala frana destul de brusc sa nu dea peste mine sad.gif
ma uit in spate, bicicleta era la 5metrii de mine.. fug la ea.. taximetristu vine la mine, ma intreaba daca am ceva.. ii zic ca nu si fug la bicicleta cu gandu sa fug dupa matiz.
imi zice sa stau ca merge el dupa ea..
ajung la bicla.. era lantu sarit,ghidonu stramb cam la 45grade, bidonu de apa sarise pe langa bordura..
pun lantu, iau bidonu si fug dupa matiz..
intre timp iesisera 2-3 oameni de la o terasa de acolo care vazusera, m-au intrebat daca am patit ceva.. bla bla.. le zic ca nu si fug
cu ghidonu stramb am prins 50km/h laugh.gif (recordu initial era 48km/h pe drum drept) ...dar asa e la disperare.. dai tot din tine:D
eram cam cu 100m in spatele taxiului care era dupa aia..
fiind stradute mici, nu putea sa se bage in fata matizului.. claxona, dar degeaba..
ies pana la urma in barbu vacarescu si opreste taximetrisu matizu in intersectia aia de aproap de billa...ajung si eu printre masini. arunc bicla in fata masinii si cand vad..
o femeie pe la ~30 ani care vorbea la telefon, cu handsfree, ce-i drept.
ii zice taximetristu ca m-a daramat si nu-i venea sa creada.. se facuse galbena..
ii zic vreo doua dupa care am tras pe dreapta dupa semafor, taximetristu s-a dus si am ramas cu asta..
se da jos din masina, m-a intrebat de 100 de ori daca am patit ceva, etc..
incepuse cu faze d-alea de femei.. ca nu m-a vazut, ca nu stia ce vrea taximetristu, ca e primu ei accident in 5 ani de cand are carnetu, ca daca am ceva, sa mergem la spital, daca are ceva bicla sa mi-o plateasca.. bla bla..
pana la urma ma invita in masina la ea ca nu i se inmuiasera picioarele (si se vedea ca nu era in apele ei, nu era teatru biggrin.gif)
ma gandeam sa merg la politie cu ea sau sa-i cer ceva bani pt bicicleta (cu toate ca nu avea nimic), dar mi s-a facut mila de ea si i-am zis ca-i ok, ca se mai intampla..
dar culmea ca ea nu vroia sa-mi dea drumu.. cica sa mai stau in masina sa nu mi se faca rau smile.gif..
mi-a luat nr de tel, mi l-a dat pe al ei si am plecat, asta dupa ~20min in care am stat cu ea..
dupa 10min dupa ce ne despartim ma suna sa ma intrebe iar daca am ceva, daca merge bicla..era saraca socata rau..
i-am zis ca-i ok si a zis ca poate ne vedem diseara sa discutam mai pe larg.. conf (9).gif
ce ma mira e ca nu simt decat o durere mica la un deget, dar in rest nimic.. si totusi am dat si cu capu de jos ca e sapca murdara si tricoul pe spate la fel.. huh.gif

+Quote Post

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 12:30 PM