![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Ca in titlu, vreau bordul (adica mai exact ceasurile) pentru un M20 de 2 l, cu toate functionale, modelul cu turometru nu cu ceas
Merxsi P.S daca are cineva de vanzare si placa aceea care se pune sub volan (nu stiu exact cum ii zice) si care acopera toate firele de sub bord... This post has been edited by dust: Feb 14 2007, 09:42 AM -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
bord mai gasesti insa placa aia...nu as prea crede...doar sa ai bulan si gasesti cum e bagata una din germania la dezmembrare
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
placa aia o caut de mai bine de un an... nu are nimeni si a mea e crapata... a luat prea multi genunchi cred si saraca arata ca lovita de tren... mai astept putin si daca nu se iveste vreuna o sa vad daca nu imi poate face cineva una din fibra sau plastic... ca mor cand vad firele alea pe acolo atarnand... -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
si eu o caut de ceva timp..
![]() gasisem la un moment dat una din fibra facuta dupa aia originala.. cerea 1mil pe ea omu da n-am luat-o.. mi s-a parut enorm pt o bucata de 50x50cm |
|
|
![]()
|
|
pai e enorm dar daca te gandesti ca nu se gasesc... si daca te gandesti si cat de urat arata fara ea...
o sa incerc aici la cj la niste firme care se ocupa cu fibra si o sa vad daca nu imi fac la comanda... te anutn daca gasesc -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:24 PM |