Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar ceasuri bord
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
dust
Ca in titlu, vreau bordul (adica mai exact ceasurile) pentru un M20 de 2 l, cu toate functionale, modelul cu turometru nu cu ceas
Merxsi
P.S
daca are cineva de vanzare si placa aceea care se pune sub volan (nu stiu exact cum ii zice) si care acopera toate firele de sub bord...
da_joint
bord mai gasesti insa placa aia...nu as prea crede...doar sa ai bulan si gasesti cum e bagata una din germania la dezmembrare
dust
placa aia o caut de mai bine de un an... nu are nimeni si a mea e crapata... a luat prea multi genunchi cred si saraca arata ca lovita de tren... mai astept putin si daca nu se iveste vreuna o sa vad daca nu imi poate face cineva una din fibra sau plastic... ca mor cand vad firele alea pe acolo atarnand...
florin83
si eu o caut de ceva timp..sad.gif
gasisem la un moment dat una din fibra facuta dupa aia originala.. cerea 1mil pe ea omu da n-am luat-o.. mi s-a parut enorm pt o bucata de 50x50cm
dust
pai e enorm dar daca te gandesti ca nu se gasesc... si daca te gandesti si cat de urat arata fara ea...
o sa incerc aici la cj la niste firme care se ocupa cu fibra si o sa vad daca nu imi fac la comanda... te anutn daca gasesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.