![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri .
http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri . http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html Cred ca articolul e scris pentru sufletul celor cu dacia 1300 care se uita cu jind la un ursulet. Nu au absolut deloc dreptate, pana si eu care stiti bine ca n-am ursulet (si nici alt model de BMW, deocamdata) sunt total in dezacord cu articolul. Daca asta gandesc cu adevarat cei de la Ca$$a Locco, atunci inseamna ca aveam o parere mult prea buna despre ei, si nu merita. Sunt dezamagit de ei. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
Relitatea crunta! Scris de: Eu...blonda din ursuletz La data: 2006-04-07 21:10:25 " Za teddy bear"...complicata masina...de la inceput pana la sfarsit. Am fost una din blonde...recunosc. Dar ceea ce trebuie stiut e ca acele blonde nu stau cu "Superman-ul " care le conduce ci chiar cu masina... Sau cel putin asta e cazul meu..oricum povestea mea parcurge toate genurile...incepe ca o telenovela si se termina intr-un mod horror. Iar pana sa ajunga aici trece si prin actiune si prin drama si chiar prin thriller.Nimic romantic...nici macar erotic.Da...am fost una din blonde....nu e un elogiu pe care l-am adus masinii ci mai degraba un elogiu pe care vroiam sa il aduc "soferului de stepa" ca ma asez si eu in dreapta, fata frumoasa, fara fitze si pe care o mai duce si mintea... Nu mi-a iesit, era prea indragostit de masina, prea pasionat de masina, prea preocupat ghiciti de ce.... tot de masina.Dar trebuie sa recunosc ca "am avut" un ursuletz care mi-a facut viata palpitanta...plina de neprevazut:"Alo, sti unde sunt?Tocmai am avut un accident!Am zburat in lac!!! Hahaha". Pt ca e comic...are tata bani de reparatii ca doar un prunc are!! E foarte frumos sa ai o relatie cu o masina..."ursuletzul nu poate veni" , "ursuletzul e la mecanic" (mecanic A.K.A medic de familie)... Dar, adevarul e ca nu te poti astepta la foarte multe din partea acestor oameni...investitii mari in tuning, cai putere si boxe multe...cum ar putea sa investeasca si in creier?? E cam greu...chiar imposibil as zice!!! Si oricum, la ce iti mai foloseste creierul in ziua de azi daca masina merge tare, muzica si mai tare si lumea intoarce capul dupa tine pe strada??? Obiectivul e atins...si fetele cucerite. La prima vedere "soferul de stepa" e de dorit......ramane totusi prima vedere. si deci inchei printr-o concluzie, ca asa imi sta bine, haideti sa tinem ursuletii in padure si soferii de stepa ......acolo sus pe deal!! Macar m-am ales cu ceva...stiu sa fac o pana la masina!!! ![]() tare ! ![]() -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am bagat un reply.sper sa il posteze sa nu faca nasollei ca ma duc la ei in redactie.sper sa da ti reply si sa avem o atitudine ok.desi eu as lega membri cassa locco si as face un burn cu ei legati de masina/eu care nu am facut niciodata burn:P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
dupa cum scria si acolo....."da`i in P**a mea de frustratzi !"
ambitziosi cu logan ! -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
sincer are dreptate blonda:( la mine este la fel.am atata timp si atata de vb despre masina incat unora din iubite nu le acordam atentie deloc:( soo chiar are dreptate.dar cu ocazia asta am aflat si ce simte o fata cand ai vb eu de masina.sincer cred ca ar vrea sa o iubesc cel putin jumate cat iubesc masina:(( da tre sa faca si ea ceva : sa mi distraga atentia.ca daca este chiar blonda rau atunci prefer sa vb cu masina -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
nu va agitati pentru astfel de comentarii... nu merita, sunt niste oameni de 2 lei care se uita cu jind cand ii depasim prin curbe sau prin intersectii si ar da orice sa le mearga si lor masina macar jumate cat merg ursuletii nostri... acesti comentatori sunt in general posesorii de solenta sau logan si sunt niste oameni cu mintea ingusta care nu vor intelege niciodata placerea de a conduce o masina adevarata si vor muri tristi, frustrati avand probabil acelasi logan pe care l-au cumparat pe vremea cand comentau despre noi soferii de speta si de camp...
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Nu va mai bateti capul mai baieti, stati linistititi! Acum am citit si eu articolul si ... nici macar nu merita oboseala de posta ceva acolo... Articolul ala nu face nici E30urile mai urite, nici blondele mai putin atragatoare, nici tembelii mai putini tembeli!
Singurul lucru care se schimba este ca acum, nici unul din comunitatea nostra BMW nu isi mai da nici mucii pe casa loco. Atit si nimic mai mult. Idioti au fost, sunt, si vor mai fi multa vreme pe plaiurile noastre mioritice. Asa ca haideti sa ne vedem de treburile noastre, ca avem destule, si sa nu ne mai priedem timpul cu tot felul de frustrati, ok? -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
de ce au facut articol cu ursuletz? ia sai clasificam pe cei cu 39 si e46?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
eu propun ca la urmatorul concert al acestei trupe sa mergem toti acolo cu ursii si sa dam burnout pana ii afumam pe toti ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
hm
frustrati multam uwe ca m-ai anuntat de articol parerea mea hm articol scris de o femeie licentiata in litere abandonata de un posesor bmw acu se refuleaza sau masturbeaza la rece am prietena bruneta uraste bmw se urca cu groaza in masina nu port costum sport in masina; doar bumbac cit de cit ignifug(incerc sa fiu cit mai aproape de regulamentul FIA) ![]() nu ascult muzica in masina- n-am cum, esapamentul face un zgomot care acopera tot!! si nu e spart, doar ca am numai toba finala ![]() sunt rocker, never manele! merg mai tare- nu-i problema mea ca altii mai incet- fiecare cum se grabeste... iubesc masina ma identific cu ea inca n-am facut sex cu masina mea...da nu e stie niciodata ![]() eu propun ca la urmatorul concert al acestei trupe sa mergem toti acolo cu ursii si sa dam burnout pana ii afumam pe toti ![]() tava da n-am cum veni sa faca florin pt mine- dau imputernicire! |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
asa cum se intampla in general iulian ma uimeste cu intelepciunea lui... respect iuliane ne place de tine.
Cat despre burn... merita amaratii aia sa le dam atata atentie? adica suntem noi asa de afectati de ce au scris incat sa ne consumam bunatate de anvelope pe ei? eu zic ca nu... cel mai bine e sa-i ignoram caci in romania intotdeauna se vor gasi oameni care condusi de frustrare, ura si invidie care vor spune si vor face orice doar ca sa se simta ei mai bine, da dragii mei de la casa loco... asa e ... noi suntem niste soferi de stepa si camp iar voi sunteti "oamenii de calitate" din aceasta tara... eu unul le doresc spor la vandut fan... pace voua pasionatilor bmw sau ... God bless bmw and no car else! -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
asa cum se intampla in general iulian ma uimeste cu intelepciunea lui... respect iuliane ne place de tine. Cat despre burn... merita amaratii aia sa le dam atata atentie? adica suntem noi asa de afectati de ce au scris incat sa ne consumam bunatate de anvelope pe ei? eu zic ca nu... cel mai bine e sa-i ignoram caci in romania intotdeauna se vor gasi oameni care condusi de frustrare, ura si invidie care vor spune si vor face orice doar ca sa se simta ei mai bine, da dragii mei de la casa loco... asa e ... noi suntem niste soferi de stepa si camp iar voi sunteti "oamenii de calitate" din aceasta tara... eu unul le doresc spor la vandut fan... pace voua pasionatilor bmw sau ... God bless bmw and no car else! ai perfecta dreptate glumem si eu ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
eu nu mi stric rotile pe ei:P da niste huooo le as trage:P -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Oricum imi erau prea indiferenti ca sa ma chinui sa-i bag in seama acum. Chiar WE asta am frecat ca sclavu "femeia" mea (am spalat tapiseria cu biocarpet) si ascultam KissFM, dar cand auzeam casaloco cu panarama aia de promo la kissTV nu stiam cum sa schimb postul mai repede.
Blonde frustrate? Pai sa nu mai fie in halu ala de p....ste, sa invete sa tina un barbat aproape nu doar cu m_ia, ca aia e 0,0....01% din viata, restul e pasiune. Si daca nu poate fi pentru blonda, o impartasesti masinii. Masina "luxoasa, de fite"... Vreau sa am cel mai ruginit BMW (al meu e aproape de caracterizarea asta), cu vopseaua cojita, s-o scuipe lumea pe strada, sa faca ciorile pe ea. Dar sa mearga ca un BMW, interiorul sa fie OK si muzica sa se auda bine, nu ca in paraitorile din Logan. Pentru ceilalti, bucurati-va de masinile noi cu garantie, cu multe stele ENCAP, de telefoanele stralucitoare la care puteti asculta frumusete de muzica. Articol scris mai degraba de femeie frustrata, nu de barbat component Ca$$a Locco. Am scris comentariu si pe site, sa vad cand o aparea... Cred ca moderatori-s la masa. Asta am vrut sa le zic: QUOTE CaSSa Locco? Oricum imi erati indiferenti ca sa ma chinui sa va bag in seama acum. Chiar WE asta am frecat ca sclavu "femeia" mea (am spalat tapiseria cu biocarpet) si ascultam KissFM, dar cand auzeam casaloco cu panarama aia de promo la kissTV nu stiam cum sa schimb postul mai repede.
Dar hai, poate lamuresc putin pe cititori care iau de bun ce aruncati voi acolo. Unele idei generalizatoare sunt corecte (multi dintre posesorii de BMW ajung sa puna mai multa pasiune in masina decat in "blonda"). Blonde frustrate? Pai sa nu mai fie in halu ala de p....ste, sa invete sa tina un barbat aproape nu doar cu m_ia, ca aia e 0,0....01% din viata, restul e pasiune. Si daca nu poate fi pentru blonda, o impartasesti masinii. Masina "luxoasa, de fite"... Vreau sa am cel mai ruginit BMW (al meu e aproape de caracterizarea asta), cu vopseaua cojita, s-o scuipe lumea pe strada, sa faca ciorile pe ea. Dar sa mearga ca un BMW, interiorul sa fie OK si muzica sa se auda bine, nu ca in paraitorile din Logan. Pentru ceilalti, bucurati-va de masinile noi cu garantie, cu multe stele ENCAP, tractiune fata (e mai "sigura" dar nu va mirati daca o sa zburati pur si simplu inexplicabil intr-o curba luata putin mai incisiv, sau daca evitati in ultimul moment, noaptea, un sac cazut de pe masina care a trecut inaintea voastra) de telefoanele stralucitoare la care puteti asculta frumusete de muzica. Articol scris mai degraba de femeie frustrata, nu de barbat component Ca$$a Locco. Frustrat sunt si eu ca am iubit pe cine nu m-a iubit asa ca prefer sa iubesc masinile bune decat curvele, ca sa-l citez pe Bonaparte. Dar nu ma apuc sa scriu articol de presa pentru asta. Florin Salam? Pofta mare, noua ne face greata. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:27 PM |