Oricum imi erau prea indiferenti ca sa ma chinui sa-i bag in seama acum. Chiar WE asta am frecat ca sclavu "femeia" mea (am spalat tapiseria cu biocarpet) si ascultam KissFM, dar cand auzeam casaloco cu panarama aia de promo la kissTV nu stiam cum sa schimb postul mai repede.
Blonde frustrate? Pai sa nu mai fie in halu ala de p....ste, sa invete sa tina un barbat aproape nu doar cu m_ia, ca aia e 0,0....01% din viata, restul e pasiune. Si daca nu poate fi pentru blonda, o impartasesti masinii.
Masina "luxoasa, de fite"... Vreau sa am cel mai ruginit BMW (al meu e aproape de caracterizarea asta), cu vopseaua cojita, s-o scuipe lumea pe strada, sa faca ciorile pe ea. Dar sa mearga ca un BMW, interiorul sa fie OK si muzica sa se auda bine, nu ca in paraitorile din Logan. Pentru ceilalti, bucurati-va de masinile noi cu garantie, cu multe stele ENCAP, de telefoanele stralucitoare la care puteti asculta frumusete de muzica.
Articol scris mai degraba de femeie frustrata, nu de barbat component Ca$$a Locco.
Am scris comentariu si pe site, sa vad cand o aparea...
Cred ca moderatori-s la masa. Asta am vrut sa le zic:
CaSSa Locco? Oricum imi erati indiferenti ca sa ma chinui sa va bag in seama acum. Chiar WE asta am frecat ca sclavu "femeia" mea (am spalat tapiseria cu biocarpet) si ascultam KissFM, dar cand auzeam casaloco cu panarama aia de promo la kissTV nu stiam cum sa schimb postul mai repede.
Dar hai, poate lamuresc putin pe cititori care iau de bun ce aruncati voi acolo. Unele idei generalizatoare sunt corecte (multi dintre posesorii de BMW ajung sa puna mai multa pasiune in masina decat in "blonda").
Blonde frustrate? Pai sa nu mai fie in halu ala de p....ste, sa invete sa tina un barbat aproape nu doar cu m_ia, ca aia e 0,0....01% din viata, restul e pasiune. Si daca nu poate fi pentru blonda, o impartasesti masinii.
Masina "luxoasa, de fite"... Vreau sa am cel mai ruginit BMW (al meu e aproape de caracterizarea asta), cu vopseaua cojita, s-o scuipe lumea pe strada, sa faca ciorile pe ea. Dar sa mearga ca un BMW, interiorul sa fie OK si muzica sa se auda bine, nu ca in paraitorile din Logan. Pentru ceilalti, bucurati-va de masinile noi cu garantie, cu multe stele ENCAP, tractiune fata (e mai "sigura" dar nu va mirati daca o sa zburati pur si simplu inexplicabil intr-o curba luata putin mai incisiv, sau daca evitati in ultimul moment, noaptea, un sac cazut de pe masina care a trecut inaintea voastra) de telefoanele stralucitoare la care puteti asculta frumusete de muzica.
Articol scris mai degraba de femeie frustrata, nu de barbat component Ca$$a Locco.
Frustrat sunt si eu ca am iubit pe cine nu m-a iubit asa ca prefer sa iubesc masinile bune decat curvele, ca sa-l citez pe Bonaparte. Dar nu ma apuc sa scriu articol de presa pentru asta.
Florin Salam? Pofta mare, noua ne face greata.