![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 50 Joined: 15-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 192 ![]() |
QUOTE (iulian325) a dat vre-o 3000e; luat de la timisoara parca acu citeva zile
Nici nu-i mult 3000 de oiro la cum arata masina!Bafta la ea si sa aibe grija de ea! Din ce an ii?Motoru in ce stare e? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
cam inalta masina
![]() fa cumva si schimba filtru ala de aer pana nu strici motorul. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 25 Joined: 4-July 06 From: iasi Member No.: 370 ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) cam inalta masina
![]() fa cumva si schimba filtru ala de aer pana nu strici motorul. stii ceva ce nu stiu eu (si asta e cea mai mare probabilitate) de ce nu merje filtru asta??? -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
pe mine nu m-ai crezut
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
QUOTE (gospodaru) QUOTE (SUPERBEC) cam inalta masina
![]() fa cumva si schimba filtru ala de aer pana nu strici motorul. stii ceva ce nu stiu eu (si asta e cea mai mare probabilitate) de ce nu merje filtru asta??? 1.trage aer cald 2.iti baga praf in motor ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
sau cautatzi o incinta de racire pentru el ... preferabil de la acelasi producator daca vrei sa pastrezi filtrul ... altfel out cu el . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
1 este filtru de "targ" am avut acelasi filtru pe ursul meu..
2 trage sigur aer cald, poti improviza o tabla pe acolo destul de usor. daca l-ai pus tu cu mana ta si esti sigur ca este de firma (k&N sau pipercross) si este uns cu solutie speciala ar trebui sa fie ok, dar nici filtrele astea nu sunt cele mai bune pt motor. presupun ca nu mai ai cutia de la filtrul original si oricum sunt foarte rare la dezmembrari. deci daca nu ai bani de BMC pune un K&N sau pipercrs dar sa iti dea solutie pt el de unde il cumperi altfel strici debitmetru in cateva mii de km. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 25 Joined: 4-July 06 From: iasi Member No.: 370 ![]() |
1. poci lua pasta separat?
2. ce sistem de racire sa i pun? 3. de unde iau un filtru kalumea? si toate alea... -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
nu e pasta, este un ulei cu care se curata filtrul trebuie sa aiba la firme de tuning, dar nu cred ca iti dau numai uleiul.
nu iti trebuie sistem de racire... iti trebuie doar o tabla cu care sa formezi un mic compartiment pt filtru in dreptul farului stanga. presupun ca exista cel putin o firma de tuning in iasi.. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (SUPERBEC) nu e pasta, este un ulei cu care se curata filtrul trebuie sa aiba la firme de tuning, dar nu cred ca iti dau numai uleiul.
nu iti trebuie sistem de racire... iti trebuie doar o tabla cu care sa formezi un mic compartiment pt filtru in dreptul farului stanga. presupun ca exista cel putin o firma de tuning in iasi.. cand te referi la compartimentul pentru filtru , te referi la o directionare a captarii aerului de afara, ptr a nu "lua" aer cald de la radiator??? (intrebare - ca nu s dus cu pluta : daca e aerul mai cald la intrare nu are loc explozia mai bine?) -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
dap, pe langa radiator si perpendicular pe el.
aerul trebuie sa fie cat mai rece posibil. la caldura se dilata deci iti itra o cantitate mai mica de aer in motor. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
dupa ce pui tabla, ai putea sa scoti si masca de plastic nr1
-------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
desi nu eu am fost intrebat , ma bag in seama
![]() ma citez de pe un topic mai vechi - Aerul rece face arderea mai eficienta. Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere ![]() |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
QUOTE (CAT) Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului invers ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (Rotti) QUOTE (CAT) Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului ![]() nope, a spus bine CAT. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cat are dreptate
oricum aceste lucruri le gasiti si in : ARTA DE A CONDUCE - PETRE CRISTEA |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) QUOTE (Rotti) QUOTE (CAT) Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului ![]() nope, a spus bine CAT. ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (iulian325) cat are dreptate
oricum aceste lucruri le gasiti si in : ARTA DE A CONDUCE - PETRE CRISTEA mda, se pare ca eu nu am fost publicat inca ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
Domnilor, va rog , pumnii stransi
maine, marti (!!!) 22, voi incerca RAR ul cu ursuletul... cu voia lui Dumnezeu si a lui Benjamin, peste trei zile Iasiul v a avea un nou zurbagiu, gata oricand sa va deranjeze co zgomotul unei tobe lipsa. asa ca va rog rugati-va... -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
:unibrow:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 06:29 PM |