![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
rock
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
georgem tu esti pe forum de bmw-uri, ai un audi, pe audi un sticker cu vw forum ???????????????????????????????? :retard:
Asta da colaborare intre marci! "1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP) - oglinzi electrice, trapa electrica / sticker alb vwforum.ro pe luneta" -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
are voie... atat timp cat e fan bmw... :nod: |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
QUOTE (dust) georgem tu esti pe forum de bmw-uri, ai un audi, pe audi un sticker cu vw forum ???????????????????????????????? :retard:
Asta da colaborare intre marci! "1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP) - oglinzi electrice, trapa electrica / sticker alb vwforum.ro pe luneta" De ce nu, daca sunt fan BMW? Cand mi-am luat Audi-ul 80 vroiam sa-mi iau de fapt un E34, dar era mai scump si consuma mai mult. Inainte de asta mi-am dorit un E36. Intre timp am devenit si fan Audi, nu numai BMW. Urmatoarea masina imi doresc sa fie un E39 530d sau 525d. Daca as avea o curte mare sau un garaj mare (si bani suficienti) as avea cate o masina din fiecare model de BMW seriile 3 si 5 incepand cu E30. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
conteaza ce ii place omului mai mult decat ce are...
![]() ![]() On topic- eu ascult in general Depeche Mode (de vreo 20 de ani) si in restul timpului Linkin Park, Limp Biskit, Pet Shop Boys, U2, Nirvana sau muzica anilor 50-80... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
georgem eu nu am zis ca nu ai voie, doar constatam cat de interesanta mi se pare combinatia audi, vw si bmw ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
A, pai vwforum e pentru toate 4 marcile din grupul VAG, adica Audi, Volkswagen, Skoda si Seat, nu numai pentru Volkswagen.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
si astfel de la muzica se ajunge la bataie
eu sunt colectionar de metal-rock-symphonic(aviz amatorilor) ascult noutatile pt a fi la curent cu ce mai apare, dar sunt indragostit de heavy metal-ul anilor '80 |
|
|
![]()
|
|
nu, nu... fara bataie va rog, sa fim pasnici macar aici
![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
ma daca mi-az lua E60 parca ar merge un guta, o minune ceva, nu? ca-i la moda ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
astea-s rezervate pt M3 cabrio
![]() |
|
|
![]()
|
|
despre manele pot zice doar :finger:
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
apropo` de manele....
poate nu stiati ca guta "are" cont pe hi5... http://www.hi5.com/friend/profile/displayG...=76746242&pic=2 -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 15-August 06 Member No.: 416 ![]() |
toate bune si frumoase dar sa nu ascultati static x la volan . nu e bine -------------------- AM FOST OM ,NU MAI SUNT
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:50 AM |