Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sa vedem ce preferinte muzicale avem
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
dust
Mie personal imi place rap si urban dar nu eminem sau mafia... ma refer la cel de calitate atat romanesc cat si strain.
romanesc: Parazitii, Bitza, Veritasaga, CTC, Zale, Griffo, Anonim
strain: Canibus, Chino XL, Fort Minor, Ghostface Killah, 113(frantzuzesc)...
Evident ascult si alte genuri si artisti cum ar fi Blanos Distruzos, Goran Bregovic, Gipsy Kings, Gorillaz, FatboySlim, Wyclef Jean.
Voi?
Alex_55
simfonia a 4-a si a 5-a biggrin.gif
ccc
E clar ca am ramas in urma, nu mai recunosc nici juma' din nume :retard:
iulian325
metal biggrin.gif
dust
cum am putut uita la rap strain Immortal Technique ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
n3o
la mine se vede tot timpul ce ascult biggrin.gif live
mertan
orice gen muzical....(aproape)
SUPERBEC
RADIO !!!!
iulian325
la volan ascult doar motorul!
oricum nu se aude nik altceva(am doar o toba finala sport-ca si cum n-as avea);
poate zgomote ale suspensiei, trancaneli ale plasticelor din interior(clopotei), niste pocaneli de prin bord(nelocalizate inca)
pentru a-mi lucra vocea alaturi de ceilalti participanti la trafic intr-o configuratie pavarotiana ne uram reciproc sex oral si salutari mamelor;

deci ...metal biggrin.gif
jorj3l
Parazitii
Bitza
Cheloo
Fdd
Freaka
etc...etc...
dust
QUOTE (jorj3l)
Parazitii
Bitza
Cheloo
Fdd
Freaka
etc...etc...

fdd si freaka sunt unul si acelasi smile.gif
iulian325
deci nu ascultati manele
incredibil, posesorii de bmw nu asculta manele biggrin.gif
Alex_55
cum nu, mie PLACE gutza, adrean toti baietii biggrin.gif sper sa moara toti :finger:
dust
Iulian te rog nu ma jigni
jorj3l
QUOTE (dust)
QUOTE (jorj3l)
Parazitii
Bitza
Cheloo
Fdd
Freaka
etc...etc...

fdd si freaka sunt unul si acelasi smile.gif

mmmda..pardon...era vorba de ombladon....una gandesc si alta scriu....spanzurati`ma !
iulian325
ok
il spinzur pe jorjel biggrin.gif
dust
jorjel chill smile.gifo sa faci atac de cord:)
iulian325
acu maninca linistit inghetata biggrin.gif
mertan
ascult si queen si muzica anii 80-90... mai multe.... si rap francez... :-({|= :-({|= :-({|= :supz: :supz: si muzica simfonica cand ma mai roaga profesorii sa merg la concerte... ca deh... sunt la liceu de arta... ascult tobe si viori si vooci in fiecare zi.
iulian325
ascult:

CRISTIAN VASILE
DOREL LIVIANU
Gica Petresc
GION
JEAN MOSCOPOL
TITI BOTEZ
ZAVAIDOC
Petre Alexandru
Mia Braia
(Melodii din Bucurestiul de odinioara) biggrin.gif
georgem
rock
dust
georgem tu esti pe forum de bmw-uri, ai un audi, pe audi un sticker cu vw forum ???????????????????????????????? :retard:
Asta da colaborare intre marci!
"1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP) - oglinzi electrice, trapa electrica / sticker alb vwforum.ro pe luneta"
mertan
are voie... atat timp cat e fan bmw... :nod:
georgem
QUOTE (dust)
georgem tu esti pe forum de bmw-uri, ai un audi, pe audi un sticker cu vw forum ???????????????????????????????? :retard:
Asta da colaborare intre marci!
"1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP) - oglinzi electrice, trapa electrica / sticker alb vwforum.ro pe luneta"

De ce nu, daca sunt fan BMW? Cand mi-am luat Audi-ul 80 vroiam sa-mi iau de fapt un E34, dar era mai scump si consuma mai mult. Inainte de asta mi-am dorit un E36.
Intre timp am devenit si fan Audi, nu numai BMW.
Urmatoarea masina imi doresc sa fie un E39 530d sau 525d. Daca as avea o curte mare sau un garaj mare (si bani suficienti) as avea cate o masina din fiecare model de BMW seriile 3 si 5 incepand cu E30.
akajohn
conteaza ce ii place omului mai mult decat ce are...smile.gif noi plangem toti pe aici dupa un M si cati avem? smile.gif

On topic- eu ascult in general Depeche Mode (de vreo 20 de ani) si in restul timpului Linkin Park, Limp Biskit, Pet Shop Boys, U2, Nirvana sau muzica anilor 50-80...smile.gif un gen muzical care ma atrage e si Jazzul si am mai descoperit ca muzica simfonica ma relaxeaza deci am pus pe radio si postul Muzical unde cam 95% din timp numai simfonica ascult... La traficul din Bucuresti chiar e necesar sa ma calmeze ceva ca nu rareori ma trezesc vorbind singur la volan... wink.gif
dust
georgem eu nu am zis ca nu ai voie, doar constatam cat de interesanta mi se pare combinatia audi, vw si bmw smile.gif
georgem
A, pai vwforum e pentru toate 4 marcile din grupul VAG, adica Audi, Volkswagen, Skoda si Seat, nu numai pentru Volkswagen.
iulian325
si astfel de la muzica se ajunge la bataie

eu sunt colectionar de metal-rock-symphonic(aviz amatorilor)
ascult noutatile pt a fi la curent cu ce mai apare, dar sunt indragostit de heavy metal-ul anilor '80
dust
nu, nu... fara bataie va rog, sa fim pasnici macar aici smile.gif
iulian325
ma
daca mi-az lua E60 parca ar merge un guta, o minune ceva, nu?
ca-i la moda biggrin.gif
CAT
astea-s rezervate pt M3 cabrio smile.gif
dust
despre manele pot zice doar :finger:
jorj3l
apropo` de manele....

poate nu stiati ca guta "are" cont pe hi5...

http://www.hi5.com/friend/profile/displayG...=76746242&pic=2
DC
toate bune si frumoase dar sa nu ascultati static x la volan . nu e bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.