![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
deci este in Cluj un urs albastru absolut superb! e albastru tot, tunat dar nu exagerat, coborat la sol, nu stiu numarul dar nu vorbesc de ala cu RIK la numar sau RYK... ma rog... e un urs cred ca din Grigorescu ca pe acolo l-am tot vazut, vreau sa stiu daca-l cunoaste cineva pe proprietar ca tare as vrea sa vb cu el si sa ma uit mai de aproape la ursuletu lui.
Repet: masina e superba, sunt invidios ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
frate... bagate in seama cu tupeu... eu am intrebat pe unu la semafor... m-am dat jos din masina si la semafor l-am intrebat. incearca...
|
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
nu-l prind in veci cum trebuie, ori zburam unu pe langa altu cu viteza ori il vad si e prea departe, ori il vad in retrovizoare da nu am cum sa-i fac semn ca e trafic mare ori vad masina fara sofer... -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
fa ca je... ia o bucata de hartie... si scrie nr tau de tel... ii zici acolo c avrei sa vb ceva cu el... zii sa deie bip si il suni tu... alea alea.
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (mertan) fa ca je... ia o bucata de hartie... si scrie nr tau de tel... ii zici acolo c avrei sa vb ceva cu el... zii sa deie bip si il suni tu... alea alea. Ai grija, poate dai peste vreun gay ![]() |
|
|
![]()
|
|
sper sa nu fie gay, acuma m-ai "paranoizat" :paranoid: :paranoid: :paranoid: -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
am aflat al cui e, in cunoaste un tovaras de-al meu
![]() P.S NU E GAY ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
vezi k poate e criminal in serie si te vedem in pungi de 1kg la TV
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
:paranoid: bah... si asa is paranoic din fire si am incredere in putini oameni ce dreq, daca e... am electrosoc si il port cu mine oriunde merg! daca e criminal ii dau curent si il vedeti pe el in pungi :ninja:
:plasma: -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:29 PM |