Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ma obsedeaza!
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
dust
deci este in Cluj un urs albastru absolut superb! e albastru tot, tunat dar nu exagerat, coborat la sol, nu stiu numarul dar nu vorbesc de ala cu RIK la numar sau RYK... ma rog... e un urs cred ca din Grigorescu ca pe acolo l-am tot vazut, vreau sa stiu daca-l cunoaste cineva pe proprietar ca tare as vrea sa vb cu el si sa ma uit mai de aproape la ursuletu lui.
Repet: masina e superba, sunt invidios biggrin.gif
mertan
frate... bagate in seama cu tupeu... eu am intrebat pe unu la semafor... m-am dat jos din masina si la semafor l-am intrebat. incearca...
dust
nu-l prind in veci cum trebuie, ori zburam unu pe langa altu cu viteza ori il vad si e prea departe, ori il vad in retrovizoare da nu am cum sa-i fac semn ca e trafic mare ori vad masina fara sofer...
mertan
fa ca je... ia o bucata de hartie... si scrie nr tau de tel... ii zici acolo c avrei sa vb ceva cu el... zii sa deie bip si il suni tu... alea alea.
Robert
QUOTE (mertan)
fa ca je... ia o bucata de hartie... si scrie nr tau de tel... ii zici acolo c avrei sa vb ceva cu el... zii sa deie bip si il suni tu... alea alea.
Ai grija, poate dai peste vreun gay smile.gif
dust
sper sa nu fie gay, acuma m-ai "paranoizat" :paranoid: :paranoid: :paranoid:
dust
am aflat al cui e, in cunoaste un tovaras de-al meu biggrin.gif
P.S NU E GAY biggrin.gif
n3o
vezi k poate e criminal in serie si te vedem in pungi de 1kg la TV
dust
:paranoid: bah... si asa is paranoic din fire si am incredere in putini oameni ce dreq, daca e... am electrosoc si il port cu mine oriunde merg! daca e criminal ii dau curent si il vedeti pe el in pungi :ninja:
:plasma:
n3o
laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.