![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 23-October 05 Member No.: 53 ![]() |
Saluter,
Revin din nou cu acceasi problema.Unde gasesc si eu un niste cauciucuri SH mai bunicele.Nu foarte buna ca oricum o sa iau noi cat de curand dar pana atunci nu vreau sa circula cu roata aia de rezerva care arata ca una de scuter:)) Numai bine |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
langa Ploiesti (mai exact la Boldesti-Scaieni) sunt niste firne care vand cauciucuri SH - au marfa destul de buna si la preturi mici
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Cauta la Auto Soft: http://www.auto-soft.ro Inainte insa, da un telefon si intreaba daca au dimensiunea pe care o cauti. Eu la ei mereu am gasit pneuri 2nd hand foarte bune. In plus, le gasesti bine curatate si pastrate in conditii optime (asezate in raster, intr-o incapere, ferite de razele soarelui). Asa ca saptamana trecuta m-am dus direct sa iau 2 cauciucuri 225/50x16 pentru puntea spate. Ei bine, aveau orice dimensiune iti trece prin cap, dar pe asta nu ![]() Este prima data in cativa ani cand ma duc la ei si nu gasesc dimensiunea de pneuri pe care o caut. De aceea, da telefon inainte. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 23-October 05 Member No.: 53 ![]() |
Am revenit.
Multumesc mult pt ajutor.Am sunat unde mi-ai spus tu Robert iar dimensiunea care aveam nevoie avea un pret intre : 2 mil si 3.5 mil :retard: . Am luat pana la urma un continental la 800 de mii destul de bunicel.O luna maxim 2 cat am eu nevoie tine.E tocit uniform ba chiar are si protectie pt janta ![]() Inca un Update f important : aveam nevoie de 205/50 R17:)). Am gasit tot la baiatul de unde am luat sh-ul la 3 mil bucata noi niste cauciucuri italienesti.Erau destul de frumusele ca profil....merita oare?? Numai bine |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
pneus? :unibrow:
|
|
|
![]()
|
|
WTF is pneus? |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (scarface) Am sunat unde mi-ai spus tu Robert iar dimensiunea care aveam nevoie avea un pret intre : 2 mil si 3.5 mil
Scarface, dupa ce am citit postul tau am constientizat faptul ca preturile pneurilor second hand pe care le vazusem eu saptamana trecuta la Auto-Soft erau cam in intervalul mentionat de tine, mai exact de 2 .. 2.5 milioane.(eu ma refer insa doar la pneuri de 16', care ma interesau - 17" sau mai mult probabil fiind si mai scumpe). Ceea ce inseamna ca un pneu second-hand a ajuns cam la jumatate (sau chiar mai mult) din pretul unuia nou. M-am intetesat de preturi pentru pneuri noi 225/50x16, si am gasit Sava Intesa la 3.5 mil bucata. >> Daca are cineva vreo experienta, fie ea pozitiva, negativa, sau neutra, cu Sava Intesa, please feedback. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:30 AM |