Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cauciucuri SH
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
scarface
Saluter,

Revin din nou cu acceasi problema.Unde gasesc si eu un niste cauciucuri SH mai bunicele.Nu foarte buna ca oricum o sa iau noi cat de curand dar pana atunci nu vreau sa circula cu roata aia de rezerva care arata ca una de scuter:))

Numai bine
cristic
langa Ploiesti (mai exact la Boldesti-Scaieni) sunt niste firne care vand cauciucuri SH - au marfa destul de buna si la preturi mici
Robert
Cauta la Auto Soft: http://www.auto-soft.ro
Inainte insa, da un telefon si intreaba daca au dimensiunea pe care o cauti.

Eu la ei mereu am gasit pneuri 2nd hand foarte bune. In plus, le gasesti bine curatate si pastrate in conditii optime (asezate in raster, intr-o incapere, ferite de razele soarelui).
Asa ca saptamana trecuta m-am dus direct sa iau 2 cauciucuri 225/50x16 pentru puntea spate. Ei bine, aveau orice dimensiune iti trece prin cap, dar pe asta nu sad.gif

Este prima data in cativa ani cand ma duc la ei si nu gasesc dimensiunea de pneuri pe care o caut. De aceea, da telefon inainte.
scarface
Am revenit.

Multumesc mult pt ajutor.Am sunat unde mi-ai spus tu Robert iar dimensiunea care aveam nevoie avea un pret intre : 2 mil si 3.5 mil :retard: .

Am luat pana la urma un continental la 800 de mii destul de bunicel.O luna maxim 2 cat am eu nevoie tine.E tocit uniform ba chiar are si protectie pt janta tongue.gif.

Inca un Update f important : aveam nevoie de 205/50 R17:)).

Am gasit tot la baiatul de unde am luat sh-ul la 3 mil bucata noi niste cauciucuri italienesti.Erau destul de frumusele ca profil....merita oare??

Numai bine
florin83
pneus? :unibrow:
scarface
WTF is pneus?
Robert
QUOTE (scarface)
Am sunat unde mi-ai spus tu Robert iar dimensiunea care aveam nevoie avea un pret intre : 2 mil si 3.5 mil

Scarface, dupa ce am citit postul tau am constientizat faptul ca preturile pneurilor second hand pe care le vazusem eu saptamana trecuta la Auto-Soft erau cam in intervalul mentionat de tine, mai exact de 2 .. 2.5 milioane.(eu ma refer insa doar la pneuri de 16', care ma interesau - 17" sau mai mult probabil fiind si mai scumpe).

Ceea ce inseamna ca un pneu second-hand a ajuns cam la jumatate (sau chiar mai mult) din pretul unuia nou.

M-am intetesat de preturi pentru pneuri noi 225/50x16, si am gasit Sava Intesa la 3.5 mil bucata.

>> Daca are cineva vreo experienta, fie ea pozitiva, negativa, sau neutra, cu Sava Intesa, please feedback. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.