![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
DE ACUM INAINTE ORICE POST/TOPIC CARE MAI CONTINE INJURII SAU IRONII CARE POT DECLANSA ALTE SCANDALURI INTRE BARRRITON SI JAFFAR O SA IL STERG..
NU TREBUIE SA CITIM NOI TOATE ASTEA.. :finger: |
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
QUOTE (barrriton) din lipsa de preocupari...
... ai reusit sa isti o noua cearta, foarte urata. Asta ti-ai dorit? Stii foarte bine ca orice spui si poate fi interpretat ca aluzie la jaffar, va fi sigur vazut in acest mod (de catre el), chiar daca nu ii apare numele. Asa ca nu inteleg de ce nu poti sa te abtii? Ce crezi ca poti sa obtii cu asta? In ceea ce va priveste (barriton+jaffar) cred ca ca s-a vazut tot ce se putea vedea si s-au lamurit toti care au citit certurile voastre cum stau lucrurile. |
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
QUOTE (jaffar) :finga:
bine, vad ca-ti place sa te-ntinzi, hai sa ne-ntindem. e foarte interesant ca ai indrazneala de a vorbi despre educatia unora, tu care nu esti in stare sa-ti educi propriul copil, stie toata lumea ce comportament are si cit suport matern ii oferi, in multiple ipostaze. hopa... e nasol sa se lege unii de ceva de care n-ar trebui, nu ? tz tz tz... Ce ai scris mai sus mi se pare o mare mizerie. Ca voi doi nu va suportati, am vazut, si intr-o oarecare masura pot sa va inteleg motivele de cearta. Dar nu pot sa concep cum de te cobori la un asemenea nivel incat sa te legi de copilul ei, care sigur nu are vreo treaba cu cearta voastra. Chiar nu mai ai alte argumente? |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 261 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 34 ![]() |
Cred ca la Romulus(parca asa il cheama) acasa e mare petrecere.
-------------------- BMW 320 i, 129hp, '88
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 26 Joined: 4-March 06 From: I A S I Member No.: 214 ![]() |
eu cred ca cei doi se iubesc cu pasiune
![]() ![]() ![]() -------------------- Always happy landings
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
myg. esti din iasi? |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
myg e din iasi dar e undercover.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Mie imi place mai mult Iasiul decat Bacaul. No offence
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
tuturor le place mai mult Iasul . mie inclusiv. iata ca se pot discuta si alte lucruri pe topicul asta.
problema lui myg e alta. dar e secreta :unibrow: |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
![]() by the way, mie imi place mai mult la piatra neamt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
dar eu nu consider ca bacau sucks. ce vrei sa insinuezi? si oricum imi place iasi-ul mai mult si decat piatra neamt.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Eu n-am fost inca la Iasi...
![]() E misto? |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 26 Joined: 4-March 06 From: I A S I Member No.: 214 ![]() |
QUOTE (mertan) myg. esti din iasi?
da, sunt iesian de 10 ani QUOTE Eu n-am fost inca la Iasi... frown
E misto? Mie personal imi place Iasiul, tu o sa-ti faci o parere cand o sa-l vizitezi QUOTE myg e din iasi dar e undercover. big grin big grin big grin in sufletul lui mic isi doreste sa fie din Bacau big grin big grin big grin
apropos ti-am gasit aici in Iasi "la orash" un 316 ALB pus pe gaz, cand vii sa-l iei? :snipersmile: QUOTE problema lui myg e alta. dar e secreta unibrow
problema mea esti tu, dar m-am obisnuit cu ea de atitia ani ![]() ![]() ![]() -------------------- Always happy landings
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
myg. sambata vin in iasi si ma intalnesc cu shark si cu jorjel(sper) si cu 318ti(sper). daca vrei sa vii.... ar fi fain... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
eu trebuie sa vizitez Iasi, Bacau sau Piatra ca sa imi dau cu parerea pentru ca spre jena mea nu am apucat pana acum... in general eu merg doar pana la Onesti sau Dofteana cand vin in zona Moldovei dar promitt sa vad si alte orase cu ocazia urmatoare...
![]() puteti continua acum cu discutia in contradictoriu... ![]() |
|
|
![]()
|
|
MYG - apropos ti-am gasit aici in Iasi "la orash" un 316 ALB pus pe gaz, cand vii sa-l iei? :snipersmile:
hai sa nu ne aruncam vorbe de astea grele :snipe: |
|
|
![]()
|
|
:axe:
-------------------- Always happy landings
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:57 AM |