Help - Search - Members - Calendar
Full Version: despre judecati si altele...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Zom
din lipsa de preocupari, din prea multa frustrare, din lipsa de educatie, etc, etc, ne place sa emitem judecati.
judecam presedintele ca se opereaza in austria in loc sa se riste in romania, il judecam pe cristian ca s-a retras dintr-o actiune in care era foarte politicos sa se implice material dar sa nu emita pretentii, il judecam pe omul de langa noi pentru ca este altfel, il judecam pe olaroiu ca a bagat prea multi fundasi si a pierdut meciul, s.a.m.d.

emitem judecati de valoare la orice ora din zi si din noapte, referitor la orice subiect, si gasim intotdeuna un tap ispasitor si un motiv pentru greselile si mai ales pentru esecurile noastre.

ne simtim lezati chiar si atunci cand vorbele sunt neutre, nu acceptam sub nici o forma un alt punct de vedere.

ne simtim urmariti, haituiti, amenintati, vanati. in fiecare moment cineva are ceva cu noi. altcineva vrea sa ne conduca. stim sigur ca x il manipuleaza pe y, pentru este si mai clar ca y este un soi de robot incapabil de a gandi si actiona de unul singur.

ne alungam prietenii cu vorbe eiurea, apoi plangem ca nu ii avem si ii acuzam ca au dat bir cu fugitii.

vrem sa facem din r...t bici, dar sfarsim prin a face din tantar - armasar. mai rau este ca atunci cand ni se pare ca altul e pe cale sa reuseasca transformarea miraculoasa in bici, in loc sa ne alaturam efortului, il luam la stanga si ii rupem picioarele pe principiul caprei vecinului.

ne este frica sa avem opinii, ca nu cumva sa deranjam, sau sa dam impresia ca suntem altfel decat ne vedem noi dimineata, in oglinda. preferam sa ne bagam picioarele.

habar nu avem care este sensul termenilor "partener" sau de "prieten" dar ii folosim oridecateori avem ocazia, mai ales pentru a ne exprima dezamagirea ca nu ne-a iesit ceva asa cum am fi dorit...

dar, mai mult decat orice, ce ne mai place sa judecam !!!!!

later edit: va rog sa imi scuzati scaparea. trebuia sa incep cu "parerea mea..."
Zom
:cool: q.e.d.
Zom
:unibrow: =D>
Zom
:puke:
alex230ro
Va doare capul????Puteti sa vb pe messenger daca e da nu mai va tiganiti aiurea sad.gif .
speed
QUOTE (barrriton)
din lipsa de preocupari, din prea multa frustrare, din lipsa de educatie, etc, etc, ne place sa emitem judecati.
judecam presedintele ca se opereaza in austria in loc sa se riste in romania, il judecam pe cristian ca s-a retras dintr-o actiune in care era foarte politicos sa se implice material dar sa nu emita pretentii, il judecam pe omul de langa noi pentru ca este altfel, il judecam pe olaroiu ca a bagat prea multi fundasi si a pierdut meciul, s.a.m.d.

emitem judecati de valoare la orice ora din zi si din noapte, referitor la orice subiect, si gasim intotdeuna un tap ispasitor si un motiv pentru greselile si mai ales pentru esecurile noastre.

ne simtim lezati chiar si atunci cand vorbele sunt neutre, nu acceptam sub nici o forma un alt punct de vedere.  

ne simtim urmariti, haituiti, amenintati, vanati. in fiecare moment cineva are ceva cu noi. altcineva vrea sa ne conduca. stim sigur ca x il manipuleaza pe y, pentru este si mai clar ca y este un soi de robot incapabil de a gandi si actiona de unul singur.

ne alungam prietenii cu vorbe eiurea, apoi plangem ca nu ii avem si ii acuzam ca au dat bir cu fugitii.

vrem sa facem din r...t bici, dar sfarsim prin a face din tantar - armasar. mai rau este ca atunci cand ni se pare ca altul e pe cale sa reuseasca transformarea miraculoasa in bici, in loc sa ne alaturam efortului, il luam la stanga si ii rupem picioarele pe principiul caprei vecinului.

ne este frica sa avem opinii, ca nu cumva sa deranjam, sau sa dam impresia ca suntem altfel decat ne vedem noi dimineata, in oglinda. preferam sa ne bagam picioarele.

habar nu avem care este sensul termenilor  "partener" sau de "prieten" dar ii folosim oridecateori avem ocazia, mai ales pentru a ne exprima dezamagirea ca nu ne-a iesit ceva asa cum am fi dorit...

dar, mai mult decat orice, ce ne mai place sa judecam !!!!!

E absolut firesc si liber sa judeci( sa iti dai cu parerea) anumite lucruri.
Problema este in alta parte si anume : capacitatea mentala a fiecaruia dintre noi de a accepta sa asculte si judecata altor persoane si daca o judecata nu corespunde cu a noastra sa incepem un razboi cu respectivul si sa incercam sa il coboram in ochii celorlati doar pentru a dovedi ca avem dreptate si nu poate exista un alt punct de vedere.
Zom
oarecum corect. este ok sa ne dam cu parerea. rau este cand incepem sa aruncam cu vorbe gen "ala e idiot!" daca am incepe cu "parerea mea este ca ala e idiot deoarece..." deja ar fi un inceput de discutie.

in rest, total de acord cu tine. :nod:
alex230ro
Judecata asta se numeste in general barfa sau invidie tongue.gif ceva de genu asta smile.gif .Mai era aia cu paiul si cu barna o zicala,oricum e mai simplu sa judeci decat sa fii tu cel judecat smile.gif sper ca intelegeti ce vreau sa spun smile.gif
Later edit:da nu prea are nici o logica ce zic da important e ca inteleg eu laugh.gif
Zom
mai, eu as zice ca barfa este o discutie fara prea multi martori, despre o persoana care nu este prezenta. in final, insa, barfa va conduce catre judecati emise la adresa persoanei respective, in gura mare, si ajungem la ce spunea speed: luam de buna acea judecata, fara sa cunoastem persoana in cauza, si fara nici o intentie sau dorinta de a ne forma propria parere.
Zom
pentru cine nu stie: am un copil extraordinar, dupa parerea mea. dar daca aveti alta parere, as fi curioasa sa o aflu. m-ar ajuta poate sa il cresc mai bine. smile.gif
speed
Cel mai bine ar fi ca un admin , moderator sau orice alt imputernicit sa faca modificari pe aici sa stearga toata discutia. Acesta este un forum pt pasionatii de tot ceea ce inseamna BMW si nu un loc de scandal.
Zom
suntem off-topic, nu-i bai.
Sorin
cred ca va trebuie un ring de box sau o invitatie la "Iarta-ma" la amandoi ca sa sfarsiti pana la urma sa discutati normal
Zom
explicati-mi si mie sa inteleg odata pentru totdeauna: de ce aveti impresia ca am ceva cu oricine de aici? am deschis un topic pentru ca asa am simtit nevoia - sa ma aud vorbind. l-am pus la offtopic pentru ca nu avea legatura cu bmw-urile sau masinile, in general. de ce ma tot trimiteti in ring ? sorine, zi-mi tu tongue.gif ca tot ai adus vorba...
Sorin
oriunde apareti voi incepeti sa va impungeti, ma intrebi de parca nu sti tongue.gif
Sorin
va recomad cu caldura : forum.tsk.ro, de asemenea e un forum fara interdictii
florin83
chair trebuie sa citim noi toate insultele si jignirile pe care vi le aduceti unul altuia? :puke:
@barrriton: jaffar a terminat, de ce nu inchei si tu cu atacurile astea?
@jaffar: chiar asa am ajuns, sa implicam si familia in kkt-urile astea? sad.gif
Zom
si? e vina mea? ai citit inceputul? si urmarea?
nu vezi ca ma urmareste? :paranoid: unde scriu eu, hop si el cu sabia la bataie. sunt o victima nevinovata. :retard: ma judeca toata lumea. :dis: am un copil necorespunzator dupa standarde pe care eu nu le-am aflat.... :cool: da-ti-mi xanax si pregatiti camasa de forta.
a, si chiftelele, si prastiile, ca sunt gratii acolo biggrin.gif si poate vreti sa infiati copilul, sa il educati mai bine tongue.gif
florin83
QUOTE (barrriton)
si? e vina mea? ai citit inceputul? si urmarea?  
nu vezi ca ma urmareste?  :paranoid: unde scriu eu, hop si el cu sabia la bataie.

las ca nici tu nu esti usa de biserica.. nu-l ataci mereu direct da se intelege clar la cine te referi biggrin.gif

QUOTE (jaffar)
@florin: pardon, nu eu am inceput comentariile despre educatia unora. la cacat se raspunde tot cu cacat.

si nu poti sa te abtii? :dis:
CAT
QUOTE (Sorin)
va recomad cu caldura : forum.tsk.ro, de asemenea e un forum fara  interdictii

asta ar fi fost si primul meu impuls. dar nimeni nu ma obliga sa citesc sau sa postez, iar in al doilea rand poate ca cineva simte nevoia sa ceara parerea unor oameni cu care este intr-o anumita legatura. nu stiu si nici nu ma intereseaza ce e intre Barriton si Jaffar - n-au decat sa se lamureasca ei , daca e ceva de lamurit. pt mine topicul asta e neinteresant, dar punandu-ma in situatia cuiva care cere o parere legata de altceva decat BMW unor oameni oarecum cunoscuti, cred ca nu e nimic gresit aici. daca cineva poate ajuta - wtf , ne place sa fim mereu impreuna.
florin83
DE ACUM INAINTE ORICE POST/TOPIC CARE MAI CONTINE INJURII SAU IRONII CARE POT DECLANSA ALTE SCANDALURI INTRE BARRRITON SI JAFFAR O SA IL STERG..
NU TREBUIE SA CITIM NOI TOATE ASTEA.. :finger:
ccc
QUOTE (barrriton)
din lipsa de preocupari...

... ai reusit sa isti o noua cearta, foarte urata. Asta ti-ai dorit?
Stii foarte bine ca orice spui si poate fi interpretat ca aluzie la jaffar, va fi sigur vazut in acest mod (de catre el), chiar daca nu ii apare numele.
Asa ca nu inteleg de ce nu poti sa te abtii?
Ce crezi ca poti sa obtii cu asta?
In ceea ce va priveste (barriton+jaffar) cred ca ca s-a vazut tot ce se putea vedea si s-au lamurit toti care au citit certurile voastre cum stau lucrurile.
ccc
QUOTE (jaffar)
:finga:

bine, vad ca-ti place sa te-ntinzi, hai sa ne-ntindem. e foarte interesant ca ai indrazneala de a vorbi despre educatia unora, tu care nu esti in stare sa-ti educi propriul copil, stie toata lumea ce comportament are si cit suport matern ii oferi, in multiple ipostaze.

hopa... e nasol sa se lege unii de ceva de care n-ar trebui, nu ? tz tz tz...

Ce ai scris mai sus mi se pare o mare mizerie. Ca voi doi nu va suportati, am vazut, si intr-o oarecare masura pot sa va inteleg motivele de cearta. Dar nu pot sa concep cum de te cobori la un asemenea nivel incat sa te legi de copilul ei, care sigur nu are vreo treaba cu cearta voastra. Chiar nu mai ai alte argumente?
speed
Cred ca la Romulus(parca asa il cheama) acasa e mare petrecere.
MyG
eu cred ca cei doi se iubesc cu pasiune laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mertan
myg. esti din iasi?
CAT
myg e din iasi dar e undercover. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif in sufletul lui mic isi doreste sa fie din Bacau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Darren
Mie imi place mai mult Iasiul decat Bacaul. No offence tongue.gif
CAT
tuturor le place mai mult Iasul . mie inclusiv. iata ca se pot discuta si alte lucruri pe topicul asta.

problema lui myg e alta. dar e secreta :unibrow:
Zom
smile.gif asta era si ideea initiala topicului. de a renunta la enunturi de genul "iasi rules, bacau sucks!" in favoarea exprimarilor de genul " mie imi place mai mult iasiul"

by the way, mie imi place mai mult la piatra neamt tongue.gif
Darren
dar eu nu consider ca bacau sucks. ce vrei sa insinuezi? si oricum imi place iasi-ul mai mult si decat piatra neamt.
ccc
Eu n-am fost inca la Iasi... sad.gif
E misto?
MyG
QUOTE (mertan)
myg. esti din iasi?

da, sunt iesian de 10 ani

Eu n-am fost inca la Iasi... frown
E misto?

Mie personal imi place Iasiul, tu o sa-ti faci o parere cand o sa-l vizitezi

myg e din iasi dar e undercover. big grin big grin big grin in sufletul lui mic isi doreste sa fie din Bacau big grin big grin big grin

apropos ti-am gasit aici in Iasi "la orash" un 316 ALB pus pe gaz, cand vii sa-l iei? :snipersmile:

problema lui myg e alta. dar e secreta unibrow

problema mea esti tu, dar m-am obisnuit cu ea de atitia ani laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mertan
myg. sambata vin in iasi si ma intalnesc cu shark si cu jorjel(sper) si cu 318ti(sper). daca vrei sa vii.... ar fi fain... tongue.gif
akajohn
eu trebuie sa vizitez Iasi, Bacau sau Piatra ca sa imi dau cu parerea pentru ca spre jena mea nu am apucat pana acum... in general eu merg doar pana la Onesti sau Dofteana cand vin in zona Moldovei dar promitt sa vad si alte orase cu ocazia urmatoare...wink.gif

puteti continua acum cu discutia in contradictoriu...tongue.gif
CAT
MYG - apropos ti-am gasit aici in Iasi "la orash" un 316 ALB pus pe gaz, cand vii sa-l iei? :snipersmile:

hai sa nu ne aruncam vorbe de astea grele :snipe:
MyG
:axe:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.