![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
The wife Group: Members Posts: 4 Joined: 26-March 06 Member No.: 234 Car: Audi A4 S-line Engine: 1.9 TDI 130CP ![]() |
As avea si eu niste intebari in legatura cu aceasta mashinuta:
Mini are vreo legatura cu performantele bmw-urilor? Sau este doar vandut de catre bmw? Are motor de bmw? Sau, dupa cum am citit prin alte parti, nu are nici o legatura cu marca bmw?!(am inteles ca piesele sunt asamblate de bmw, dar ca piesele nu sunt facute de bmw) Merita sa dai o carutza de bani pe unul, sau mai bine pe un bmw mai vechi? ![]() Multumesc pentru eventulele raspunsuri! |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
motoarele sunt facute de bmw..
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
nu e un bmw mai vechi, e un mini nou ![]() eu zic ca este o masina foarte buna de oras si pt un anumit segment de populatie este cea mai buna alegere. adica la clasa mica nu ai foarte multe masini in oferta... si calitatea cam lasa de dorit... topul ar fi smart4/4 si mini -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Din ce am citit eu e un motor facut in cooperare de BMW si PSA, iar dieselul de Toyota.
Mini mi se pare o masina foarte reusita. Arata f bine si n-am auzit sa aiba probleme. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
singura problema - asta in cazul in care esti pasionat de mecanica- e ca nici o cheie normala nu poa desface un surub de pe mini- englezii avind alte standarde...
|
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Cred ca glumesti... |
|
|
![]()
|
|
The wife Group: Members Posts: 4 Joined: 26-March 06 Member No.: 234 Car: Audi A4 S-line Engine: 1.9 TDI 130CP ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri..dar de la Mini..am ajuns la Audi A4 Avant
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
care este foarte frumos..
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Oricum S-Line arata foarte bine... Si motorul 1.9 TDI de 130 CP se descurca bine cu masina.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
A4... cutie de viteze perfect etajata foarte silentioasa materiale fine perfect asamblate in interior perfecta pt agatat iti confera prestanta Sigur nu e pe gustul meu!!! |
|
|
![]()
|
|
Invidiosule
![]() |
|
|
![]()
|
|
eu?????
never! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:25 PM |