Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mini
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Krisium
As avea si eu niste intebari in legatura cu aceasta mashinuta:

Mini are vreo legatura cu performantele bmw-urilor? Sau este doar vandut de catre bmw?
Are motor de bmw? Sau, dupa cum am citit prin alte parti, nu are nici o legatura cu marca bmw?!(am inteles ca piesele sunt asamblate de bmw, dar ca piesele nu sunt facute de bmw)
Merita sa dai o carutza de bani pe unul, sau mai bine pe un bmw mai vechi? rolleyes.gif

Multumesc pentru eventulele raspunsuri!
florin83
motoarele sunt facute de bmw..
SUPERBEC
nu e un bmw mai vechi, e un mini nou biggrin.gif

eu zic ca este o masina foarte buna de oras si pt un anumit segment de populatie este cea mai buna alegere.
adica la clasa mica nu ai foarte multe masini in oferta... si calitatea cam lasa de dorit... topul ar fi smart4/4 si mini
ccc
Din ce am citit eu e un motor facut in cooperare de BMW si PSA, iar dieselul de Toyota.
Mini mi se pare o masina foarte reusita. Arata f bine si n-am auzit sa aiba probleme.
iulian325
singura problema - asta in cazul in care esti pasionat de mecanica- e ca nici o cheie normala nu poa desface un surub de pe mini- englezii avind alte standarde...
ccc
Cred ca glumesti...
Krisium
Multumesc pentru raspunsuri..dar de la Mini..am ajuns la Audi A4 Avant tongue.gif
florin83
care este foarte frumos.. wub.gif daca era si quattro ... rolleyes.gif
georgem
Oricum S-Line arata foarte bine... Si motorul 1.9 TDI de 130 CP se descurca bine cu masina.
iulian325
A4...

cutie de viteze perfect etajata
foarte silentioasa
materiale fine perfect asamblate in interior
perfecta pt agatat
iti confera prestanta

Sigur nu e pe gustul meu!!!
ccc
Invidiosule huh.gif
iulian325
eu?????

never! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.