![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
880904km? :eek:
|
|
|
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
asa indica bordu...ca am pus altu ca a meu avea crapat plasticu din fatza
-------------------- e46 325ci
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 28-October 05 From: PITESTI Member No.: 68 ![]() |
intrebare : daca imi comand un set de inele din astea.. sunt in stare sa mi le montez singur? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cat sunt pt e30 si de unde se cumpara?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (MMihai) intrebare : daca imi comand un set de inele din astea.. sunt in stare sa mi le montez singur?
![]() QUOTE (crazydriver) nu am desfacut plasticul, se desface carcasa de la ceasuri si se lucreaza prin spate. este simplu toata treaba a durat 15min.
Deci poti sa ti le montezi singur. Iti trebuie cateva surubelnite (probabil si torx) Oare la E46 trebuie sa dai jos volanul ca sa scoti ceasurile? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 28-October 05 From: PITESTI Member No.: 68 ![]() |
nu cred ca trebuie sa il dai jos.. in cel mai rau caz.. il dai mai in jos ca e reglabil si mai inspre tine ca sa ai loc sa lucrezi -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 68 Joined: 29-January 06 From: constanta Member No.: 168 ![]() |
QUOTE (florin83) cat sunt pt e30 si de unde se cumpara?
nu dai gemul jos. scoti toata caseta cu ceasuri afara, desfaci 4 suruburi parca si se desface caseta in doua, o parte ramane cu geamul si cu rama de plastic pe el si lucrezi prin spate. e simplu dar trebuie sa fi foarte atent la remontare. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
QUOTE (MMihai) intrebare : daca imi comand un set de inele din astea.. sunt in stare sa mi le montez singur?
![]() e ami simplu decat iti imaginezi ca am montat eu acum pe un e39 si e dracos de simplu nu trebe sa dai nici un geam jos si sunt din aluminiu dar ceva aliaj ca sunt elastice, adica atat cat sa le bagi in bord fara sa ramana nici o urma de deformare, de fixat se fiseaza perfect prin apasare si e tinut de o bavura special creata prin stantare, nu misca nu zornaie stau foarte fix si arata excelent. -------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:57 PM |