Help - Search - Members - Calendar
Full Version: inele cromate la ceasuri
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
crazydriver
vreu sa-mi montez inele cromate din jurul ceasurilor de la bord.
ce parere aveti?
1-0 pentru montare
astept cu interes si alte opinii.
butcky
tare rau... :nod:
mertan
frumos. zici ca e m3
aR99bMw
io zic ca nu merita sa desfaci ceasurile.... biggrin.gif
CAT
vreau si eu smile.gif de unde? :paranoid:

2-0 pentru montare
alexandru_83
Sa ne dai detalii daca reusesti smile.gif
crazydriver
multam pentru opinii. operatia a reusit pacientu inca viu.
CAT
de unde si cat costa? :unibrow:
crazydriver
QUOTE (CAT)
de unde si cat costa? :unibrow:

de la un baiat din c-ta 35euro. dar am inteles ca a fost ultimul set momentan, cam in 2 saptamani a spus ca mai aduce daca te intereseaza iti dau numarul lui si vb. cu el.

jaffar: nu am desfacut plasticul, se desface carcasa de la ceasuri si se lucreaza prin spate. este simplu toata treaba a durat 15min.
crazydriver
QUOTE (jaffar)
um... si cum le bagi prin spate ? n-au "buza" care trebuie sa ajunga "in fata" ? sau le apesi putin cit sa devina ovale si le bagi, apoi isi revin la firma si le lipesti prin spate ?

nu le lipesti au o buza foarte fina in parte din spate care se agata pe plasticul de la ceasuri.
daca le ai in mana, si esti cu caseta de la bord in fata desfacuta, o sa-ti dai seama cum vin prinse, e foarte simplu dar greu de explicat.
crazydriver
habar nu am din ce sunt, ca le-am vazut doar cateva sec., cat le-am scos din cutie si i le-am dat baiatului sa le monteze. dar parca sa zic ca erau din plastic, dar nu garantez 100%.
aR99bMw
trebuie lipite sau stau ele singure?
MMihai
da.. asta e pretul.. as vrea si eu sa imi pun.. am auzit ca nu trebuie lipite
aR99bMw
eu cand mi-am pus ceasurile cu plasma or trebuit lipite......si sa vedeti acolo chin...fro 5 ore mi-o luat....
crazydriver
nu trebuie lipite, dupa cum am spus mai sus, au o buza foarte fina care prinde pe margine si le fixseaza. referitor la plasme, avea si baiatu asta la care am pus cerculetele, dar nu-mi plac.
crazydriver
QUOTE (jaffar)
ce-s alea "plasme" in acest context ?

nu stiu daca denimirea este exacta dar am vazut-o des folosita. sunt niste cadrane albe inscriptionate care se lipesc peste ceasuri, si cand aprinzi pozitia se aprind albasru.
poate ne ajuta aR99bMw cu o poze pentru edificare.
alexandru_83
Cu prima ocazie cand ajung la mare imi pun si eu :nod:
crazydriver
QUOTE (alexandru_83)
Cu prima ocazie cand ajung la mare imi pun si eu  :nod:

succes. dar vorbeste cu HID inainte, ca se termina destul de repede cele pentru E30 si pentru E46, nici acum nu mai are ultimul set l-am montat eu aseara.
alexandru_83
Da-mi si mie un PM cu nr lui te rog biggrin.gif
aR99bMw
din astea aveam pe masina de la innoparts
alexandru_83
880904km? :eek:
aR99bMw
asa indica bordu...ca am pus altu ca a meu avea crapat plasticu din fatza
MMihai
intrebare : daca imi comand un set de inele din astea.. sunt in stare sa mi le montez singur? smile.gif adica se pun greu.. defapt daca se da geamul din fata ceasurilor greu jos?
florin83
cat sunt pt e30 si de unde se cumpara?
Darren
QUOTE (MMihai)
intrebare : daca imi comand un set de inele din astea.. sunt in stare sa mi le montez singur? smile.gif adica se pun greu.. defapt daca se da geamul din fata ceasurilor greu jos?

QUOTE (crazydriver)
nu am desfacut plasticul, se desface carcasa de la ceasuri si se lucreaza prin spate. este simplu toata treaba a durat 15min.

Deci poti sa ti le montezi singur. Iti trebuie cateva surubelnite (probabil si torx)
Oare la E46 trebuie sa dai jos volanul ca sa scoti ceasurile?
MMihai
nu cred ca trebuie sa il dai jos.. in cel mai rau caz.. il dai mai in jos ca e reglabil si mai inspre tine ca sa ai loc sa lucrezi
crazydriver
QUOTE (florin83)
cat sunt pt e30 si de unde se cumpara?

nu dai gemul jos. scoti toata caseta cu ceasuri afara, desfaci 4 suruburi parca si se desface caseta in doua, o parte ramane cu geamul si cu rama de plastic pe el si lucrezi prin spate. e simplu dar trebuie sa fi foarte atent la remontare.
cotti
QUOTE (MMihai)

e ami simplu decat iti imaginezi ca am montat eu acum pe un e39 si e dracos de simplu nu trebe sa dai nici un geam jos si sunt din aluminiu dar ceva aliaj ca sunt elastice, adica atat cat sa le bagi in bord fara sa ramana nici o urma de deformare, de fixat se fiseaza perfect prin apasare si e tinut de o bavura special creata prin stantare, nu misca nu zornaie stau foarte fix si arata excelent.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.