IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Informatii despre e36 cabrio
n3o
post Mar 11 2006, 05:05 AM
Post #21

CSL fan

Group: Insiders
From: Bucharest, Pta. Romana
Member No.: 120
Car: e39 530da touring
Engine: 3.0D

din c am inteles s-ar putea sa platim 1000e pt masinile euro 2 taxa de poluare :crybaby: , pana la urma a mai auzit cineva ceva despre data la care intra legea in vigoare ? :unibrow: ahh si dk masiina este deja adusa in tara cu nr straine tot treb sa trec pe la granita sa platesc ceva pana sa o duc la RAR ??

--------------------
www.printareieftina.uv.ro - Servicii dtp, printare, copiere si multe altele
Go to the top of the page

+Quote Post
n3o
post Mar 11 2006, 05:11 AM
Post #22

CSL fan

ahh si ce o sa se intample cu preturile noastre la masini sh, o sa scada?!? , k pe urma tot romanu poa' sa dea o fuga iin jkermania sa isi ia un bmw , sau cu alte cuvinte ce or sa faca saracii propietari de masini scumpe tongue.gif ca de ex cand vor afla ca afara de banii astia cu tot cu inmatriculare ai sanse la 1-2 generatii mai noi de masini :paranoid: .

--------------------

+Quote Post
CAT
post Apr 28 2006, 01:53 PM
Post #23

64% BMW corupt

Group: Members
From: B A C A U
Member No.: 150

QUOTE (aR99bMw)
la ce reparatii te referi......de ex: un bmw de afara nu prea necesita reparatii.......mai ales un m3.... biggrin.gif

am avut surpriza ca un peugeot 607 din 2001 cumparat de la dealer si cu service si intretinere asigurate de ei sa nu treaca MOT-ul in Anglia decat dupa a doua inspectie( varianta lor de TUV, RAR) asta se intampla in 2004.
motivul - prezoane cu capul tocit, bec placuta inmatriculare ars, joc la unul dintre suportii scaunului de la sofer si mai erau vreo cateva lucruri de astea scrise pe formularul de constatare. daca vor fi si astia de la noi asa severi, tre sa bagam ceva bani in masina inainte de verificarea tehnica.

+Quote Post
da_joint
post Apr 28 2006, 02:06 PM
Post #24

100% BMW corupt

From: Bucuresti
Member No.: 27
Car: e30 325ix

QUOTE (n3o)
ahh si ce o sa se intample cu preturile noastre la masini sh,  o sa scada?!? , k pe urma tot romanu poa' sa  dea o fuga iin jkermania sa isi ia un bmw ,  sau cu alte cuvinte ce or sa faca saracii propietari de masini scumpe tongue.gif ca de ex cand vor afla ca afara de banii astia cu tot cu inmatriculare ai sanse la 1-2 generatii mai noi de masini  :paranoid: .

ala e cu capu'nu o sa ia niciodata banii aia pe masina....si mai e unul la fel....negru parca.... :retard:

--------------------
www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!

+Quote Post
n3o
post May 6 2006, 09:28 PM
Post #25

CSL fan

apropo de exemplu ala care l-am dat atunci am vazut m3 pisik la banii aia afara , pacat k nu e cu motor de 3.2 si 321 cai , mie mi s-a cam dus de cabrio deoarece in timp se degradeaza rpd , in accidente sunt mult mai firave si oricum au un pret mai mare fata de un coupe , prefer sa meditez la un m3 e36 copue chiar daca imi este cam teama de aceasta masina fiindca nu ii cunosc capacitatile ei, dar pe de alta parte in bucuresti nici nu ai cum sa ii dai a 3-a :paranoid:

MY DREAM :drool: :drool: :drool:

--------------------

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 06:45 PM