![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
QUOTE (0.33liter) Master-Tuning - http://www.mastertuner.ro/
Uni-Chip = Powerboxuri programabile. Avantaje ca se programeaza pe stand dyno. Rezultate relativ apropiate de chiptuning. Totusi este un Box si tot softul in ECU schimbat ramane solutia adevarata acum am vazut chestia asta ... parearea mea e ca dyno-tuningul este cea mai profesionala metoda de tuning .. cresterea de putere/ cuplu obtinuta este clara si masurabila - nu pe baza de impresii ("parca trage mai bine"); procedura de tuning implica monitorizarea permanenta a afr si egt - se seteaza o turatie fixa a motorului, dupa care se ajusteaza avansul si debitul pe injectoare pana se obtine cuplul maxim la acea turatie .. operatia se repeta din 500rpm in 500rpm pana la redline; se seteaza astfel harta de full throtle, dupa care se ajusteaza si hartile pt sarcini partiale .. rezultatul este cel putin semnificativ ... am pus unichip-ul de 3 luni si sunt foarte multumit de prestatie .. practic masina are un cu totul alt comportament ![]() nu este o solutie ieftina, dar o recomand oricind ... -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:02 AM |