![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
misto !
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
De ieri am inceput si operatiunea de schimbat cutia de...un fel de viteze. Sau ce a mai ramas din cea veche.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
asteptam impresii dupa proba cu noua cutie ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
O sa fie mult mai greu decat credeam. Inca se lucreaza.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pus cutie, modificat cardan, timonerie custom, traversa (suport) custom (multumesc Liviu!). Schimbat fise (Tesla), schimbat bujii (Denso Iridium) si rezultatul este cel sperat. Masina merge foarte bine, trage pana sus fara sa mai aiba intreruperi si acum turbina e cu adevarat depasita de situatie. Nu mai face mai mult de 0.2-0.3 si cam jumate din uleiul care trece prin ea ajunge sub forma de fum pe evacuare. Asta pe langa altele care, inevitabil, au fost descoperite pe elevator. Si aceste "altele" necesita atentie, inainte sa se strice mai multe.
In concluzie, de maine Baba se retrage de pe strazi o bucata buna de vreme si o sa se odihneasca confortabil in cateva incaperi, pentru o reconditionare integrala, de la A la Z. This post has been edited by ReLLaXX: Apr 13 2010, 11:44 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Mă bucur, maşina aia chiar merită asta. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
bafta....
acum la circ cu ce mai vii? This post has been edited by haifisch: Apr 14 2010, 07:57 AM |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
bravo Claudiu, chiar faci ceea ce trebuie cu masina asta. succes cu ceea ce de-acum se poate numi "proiect de reconditionare"
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Pus cutie, modificat cardan, timonerie custom, traversa (suport) custom (multumesc Liviu!). Schimbat fise (Tesla), schimbat bujii (Denso Iridium) si rezultatul este cel sperat. Masina merge foarte bine, trage pana sus fara sa mai aiba intreruperi si acum turbina e cu adevarat depasita de situatie. Nu mai face mai mult de 0.2-0.3 si cam jumate din uleiul care trece prin ea ajunge sub forma de fum pe evacuare. Asta pe langa altele care, inevitabil, au fost descoperite pe elevator. Si aceste "altele" necesita atentie, inainte sa se strice mai multe. In concluzie, de maine Baba se retrage de pe strazi o bucata buna de vreme si o sa se odihneasca confortabil in cateva incaperi, pentru o reconditionare integrala, de la A la Z. bravo...si eu mi as dori sa fac acelasi lucru cu cabrio ul....pt ca si asta are aceste "altele" pe langa "unele" pe care le stiu oricum. abia astept sa o vad boboc ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
bafta.... acum la circ cu ce mai vii? Ai incredere.... gasesc eu o solutie. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
![]() chiar... ce "altele"? cutia e cea pe care i-am dat-o eu lui manole cand am vandut baba? cum sunt rapoartele? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Iarta-ne indiscretia, privind la ce-i sub fustele babei... si noi curiosi
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
io's.... Cutia e in stare foarte buna, merge cat se poate de bine. Dupa cercetari e aproape sigur ca e un 265 de pe un E12. Rapoartele sunt foarte apropiate de cele de la cutia veche. E prematur sa ma dau cu parerea, avand in vedere ca si motorul merge aproape perfect acum si....totul se simte altfel. TiL... Probleme... "e multe". ![]() Cu tabla ma astept sa fie mai multe decat cred. Pana in prezent stiu de contra-aripi, capete de praguri, poate o idee din pedalier si in rest...ce mai gasim. Oricum caroseria se curata la tabla si de acolo se va incepe lucrul. Cu motorul... dincolo de cele stiute (multe), ajunge benzina in ulei. Stiu, e normal, dar nu e normal ca uleiul sa fie inutilizabil dupa 2000 de km. Deci... posibil ca si motorul sa fie facut bucati mici pentru "reabilitare". In rest, articulatii si suspensii.... aproape toate trebuiesc facute de la 0. Si pe langa astea, interiorul complet si N maruntisuri cu o lista mare cat o zi de post. Nu e indiscretie....am sa fac material foto consistent si am sa tin topicul la curent. Pana una alta, ieri a crapat definitiv radiatorul de incalzire, motiv pentru care am desfacut deja 3 sferturi de bord. L-am anulat si momentan merge asa. Azi bagasem masina in hala si....arata cu chef de drum. ![]() PS: Baba nu o sa mai fie baba cand o sa fie gata, deci sta cu rabdare si cu fustele ridicate pana la finalul proiectului. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
felicitari pentru ceea ce faci cu masina asta
![]() o mica precizare: pe pagina asta imi tot arata chromul (browseru' de net) ca e un malware/virus/ceva. Poate in una din poze=> in calculator. Habar n-am. Zic.... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Chiar imi pare rau sa aud ca ai atatea probleme cu ea, probleme pe care se o sa le rezolvi datorita ambitiei de a termina masina. Daca nu ai vrut sa o dai atunci cand ai primit oferta aceea irefutabila, mai ales daca e sa tinem cont de starea in care se afla masina, sper ca nu o sa o dai nici pe viitor dupa ce o sa o sa finalizezi proiectul.
-------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Nu e indiscretie....am sa fac material foto consistent si am sa tin topicul la curent. Chiar sper sa ai rabdare sa ne ti la curent cu cat mai multe poze si sa ai mult spor la treaba ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Chiar imi pare rau sa aud ca ai atatea probleme cu ea, probleme pe care se o sa le rezolvi datorita ambitiei de a termina masina. Daca nu ai vrut sa o dai atunci cand ai primit oferta aceea irefutabila, mai ales daca e sa tinem cont de starea in care se afla masina, sper ca nu o sa o dai nici pe viitor dupa ce o sa o sa finalizezi proiectul. Orice posesor de masina de genul asta, cu varsta asta, si cu un numar de kilometri aproximativ la fel, care crede ca nu are o masina cu genul asta de probleme....se inseala. ![]() ![]() Ma repet... Masina merge acum cel mai bine, de cand e la mine. Mi-ar lua cateva ore sa-i pun alta aeroterma, sa-i fac 2-3 retusuri de negru mat, sa-i pun jantele noi, sa-i trag un interior/exterior si 2-3 suduri sa nu mai sune evacuarea, as iesi cu ea si toata lumea ar fi impresionata....probabil. Dar nu asta e scopul. Asta ar fi tipic romanesc, vopsirea locomotivei vechi pe post de revizie. ![]() Cat despre oferta aia....da, poate ca era de acceptat. Sau poate nu. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
sper ca o sa fie gata pana la intalnirea noastra din vara, BABA merita o plimbare alaturi de frati/surori/alte rude indepartate pe drumuri serpuite de munte.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
eu nu prea cred....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:17 PM |