![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
sa vad niste timpi..
![]() eu acum cateva luni scoteam ~9 |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
pe mine trebuie sa ma cronometrezi ca habar nu am...
![]() |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Ehe anu trecut cand am masurat prima oara(exista si un topic dedicat pe celalant forum) iesise 0-110 11 sau 12 sec tre sa ma uit pe filme de atunci au mai fost masuratori iar cea mai buna a fost 8,5 parca dar din pacate nici una nu a fost facuta cum trebuie(cu camera de luat vederi) a mint a mai fost o masuratoare pe Gitec vro 8,7 sau 8,9 sec pana la 60 mile ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
QUOTE (florin83) sa vad niste timpi..
![]() eu acum cateva luni scoteam ~9 :ninja: -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 79 Joined: 24-October 05 From: Bucuresti - Militari Member No.: 57 Car: Opel Vectra A Engine: c18nz ![]() |
cred ca a vrut sa zica 19 si a apasat cu o tasta inainte de 1
![]() -------------------- Opel Vectra c18nz
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
Cel mai bine mi-a iesit 5.4 sau 5.6 parca asta vara. Filmat cu telefonul si calculat aproximativ. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Prima si singura data cand am cronometrat a fost cu Ionut si a iesit 10.6 cu prima varianta de cip si 11.6 cu cip stock. Acum am alta varianta de cip cu care n-am testat...inca.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
QUOTE (316i) Prima si singura data cand am cronometrat a fost cu Ionut si a iesit 10.6 cu prima varianta de cip si 11.6 cu cip stock. Acum am alta varianta de cip cu care n-am testat...inca.
![]() imi pregatesti vre-o surpriza cu cip-ul asta nou ?? -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
9.42 pentru 0-60 mile.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
QUOTE (kali) imi pregatesti vre-o surpriza cu cip-ul asta nou ??
Pai ce fun ar mai fi daca ti-as zice de acum. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
QUOTE (316i) Prima si singura data cand am cronometrat a fost cu Ionut si a iesit 10.6 cu prima varianta de cip si 11.6 cu cip stock. Acum am alta varianta de cip cu care n-am testat...inca.
![]() nu esti cam modest...??? eu credeam ca 316 scoate sub 5 sec suta ... -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Io am scos cam 8 si ceva, cu tov' Jaffar in masina (+100
![]() ![]() O sa incerc sa ma cronometrez singur, fara sticle si borcane prin portbagaj, cu benzina ok si .. la vara ![]() Sper sa iasa sub 8 ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
masina trage mai bine pe frig decat pe caldura...
alte perle. -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
QUOTE masina trage mai bine pe frig decat pe caldura...
pai asta nu e perla... ![]() Aerul rece face arderea mai eficienta. :nod: Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere. "cool air intake" - aduce catziva cai in plus, la fel ca si un filru K&N. :unibrow: |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (CAT) QUOTE masina trage mai bine pe frig decat pe caldura...
pai asta nu e perla... ![]() Aerul rece face arderea mai eficienta. :nod: Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere. "cool air intake" - aduce catziva cai in plus, la fel ca si un filru K&N. :unibrow: da, iulika avea impresia ca ii trage mai bine cind e cald afara... -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
pai sa bata fieru cat e cald, ca sa zic asa
![]() sau sa mane bidivii cat e rece. tuning moca :unibrow: rapsodul din mine nu se poate abtine... |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Bine ca sunteti voi destepti..
![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE Aerul rece face arderea mai eficienta. Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere.
In general, asa este. Totusi, cand afara e crunt de frig, vascozitatea uleiului din transmisie (cutie de viteze si diferential), a vaselinei din planetare + rulmenti, hiar a uleiului din motor (daca motorul nu a functionat mult timp pe o astfel de vreme), frecarile suplimentare din accesoriile motorului (lagare + curele) este posibil sa inghita o buna parte din castigul de putere adus de aerul rece. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Quote:
Aerul rece face arderea mai eficienta. Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere. In general, asa este. Totusi, cand afara e crunt de frig, vascozitatea uleiului din transmisie (cutie de viteze si diferential), a vaselinei din planetare + rulmenti, hiar a uleiului din motor (daca motorul nu a functionat mult timp pe o astfel de vreme), frecarile suplimentare din accesoriile motorului (lagare + curele) este posibil sa inghita o buna parte din castigul de putere adus de aerul rece. absolut corect in conditzii de iarna, dupa vreo 10 min de plimbare la 2000 de ture, no probs. - cheap tuninng ![]() QUOTE Bine ca sunteti voi destepti..
bine ca suntem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (florin83) eu acum cateva luni scoteam ~9
acum scot cam 8 :cool: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:27 PM |