Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 0-100
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2
florin83
sa vad niste timpi.. smile.gif

eu acum cateva luni scoteam ~9
akajohn
pe mine trebuie sa ma cronometrezi ca habar nu am...smile.gif
alex230ro
Ehe anu trecut cand am masurat prima oara(exista si un topic dedicat pe celalant forum) iesise 0-110 11 sau 12 sec tre sa ma uit pe filme de atunci au mai fost masuratori iar cea mai buna a fost 8,5 parca dar din pacate nici una nu a fost facuta cum trebuie(cu camera de luat vederi) a mint a mai fost o masuratoare pe Gitec vro 8,7 sau 8,9 sec pana la 60 mile biggrin.gif .
Gabi_323i
QUOTE (florin83)
sa vad niste timpi.. smile.gif

:ninja:
Vinti
cred ca a vrut sa zica 19 si a apasat cu o tasta inainte de 1 tongue.gif
Kane
Cel mai bine mi-a iesit 5.4 sau 5.6 parca asta vara. Filmat cu telefonul si calculat aproximativ. smile.gif
316i
Prima si singura data cand am cronometrat a fost cu Ionut si a iesit 10.6 cu prima varianta de cip si 11.6 cu cip stock. Acum am alta varianta de cip cu care n-am testat...inca. biggrin.gif
kali
QUOTE (316i)
Prima si singura data cand am cronometrat a fost cu Ionut si a iesit 10.6 cu prima varianta de cip si 11.6 cu cip stock. Acum am alta varianta de cip cu care n-am testat...inca. biggrin.gif

imi pregatesti vre-o surpriza cu cip-ul asta nou ??
Darren
9.42 pentru 0-60 mile.
316i
QUOTE (kali)
imi pregatesti vre-o surpriza cu cip-ul asta nou ??

Pai ce fun ar mai fi daca ti-as zice de acum. tongue.gif Stai sa am si eu spate la masina si ne dam. Joi duc masina la facut. Cand iese ne dam. :nod:
SUPERBEC
QUOTE (316i)

nu esti cam modest...???

eu credeam ca 316 scoate sub 5 sec suta ...
Iulika0069
Io am scos cam 8 si ceva, cu tov' Jaffar in masina (+100 biggrin.gif), benzen de kko, vânt puternic si vreme rece smile.gif

O sa incerc sa ma cronometrez singur, fara sticle si borcane prin portbagaj, cu benzina ok si .. la vara smile.gif
Sper sa iasa sub 8 smile.gif
SUPERBEC
masina trage mai bine pe frig decat pe caldura...

alte perle.
CAT

pai asta nu e perla... smile.gif

Aerul rece face arderea mai eficienta. :nod:

Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere.

"cool air intake" - aduce catziva cai in plus, la fel ca si un filru K&N. :unibrow:
SUPERBEC
QUOTE (CAT)

pai asta nu e perla... smile.gif

Aerul rece face arderea mai eficienta. :nod:

Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere.

"cool air intake" - aduce catziva cai in plus, la fel ca si un filru K&N. :unibrow:

da, iulika avea impresia ca ii trage mai bine cind e cald afara...
CAT
pai sa bata fieru cat e cald, ca sa zic asa biggrin.gif
sau sa mane bidivii cat e rece. tuning moca :unibrow:

rapsodul din mine nu se poate abtine...
Iulika0069
Bine ca sunteti voi destepti.. smile.gif
Robert
Aerul rece face arderea mai eficienta. Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere.

In general, asa este. Totusi, cand afara e crunt de frig, vascozitatea uleiului din transmisie (cutie de viteze si diferential), a vaselinei din planetare + rulmenti, hiar a uleiului din motor (daca motorul nu a functionat mult timp pe o astfel de vreme), frecarile suplimentare din accesoriile motorului (lagare + curele) este posibil sa inghita o buna parte din castigul de putere adus de aerul rece.
CAT
Quote:
Aerul rece face arderea mai eficienta. Temperatura mai mica inseamna densitate mai mare a aerului, deci O2 mai mult pe unitatea de volum. Mai mult aer inseamna mai multa putere.

In general, asa este. Totusi, cand afara e crunt de frig, vascozitatea uleiului din transmisie (cutie de viteze si diferential), a vaselinei din planetare + rulmenti, hiar a uleiului din motor (daca motorul nu a functionat mult timp pe o astfel de vreme), frecarile suplimentare din accesoriile motorului (lagare + curele) este posibil sa inghita o buna parte din castigul de putere adus de aerul rece.

absolut corect
in conditzii de iarna, dupa vreo 10 min de plimbare la 2000 de ture, no probs. - cheap tuninng smile.gif

Bine ca sunteti voi destepti..

bine ca suntem biggrin.gif
florin83
QUOTE (florin83)

acum scot cam 8 :cool:
io's®
dupa cate imi aduc eu aminte, fabricantul(BMW) da la carte pt 325ix e30 cam 9,2 sau 9,3 sec/100 km. cum naiba ai scos tu 8???ai scos ceva fiare de prin masina? tongue.gif
SUPERBEC
QUOTE (io's)
dupa cate imi aduc eu aminte, fabricantul(BMW) da la carte pt 325ix e30 cam 9,2 sau 9,3 sec/100 km. cum naiba ai scos tu 8???ai scos ceva fiare de prin masina? tongue.gif

pai nu stiai ca racerii scot mai bine din masina stock decat da fabricantu ???biggrin.gif
Ionut
lasati-l ma si pe el sa creada ca are vreun avion de atac.... biggrin.gif
florin83
atunci explicati-mi o chestie..
iulika scoate 8 cu jaffar in masina tongue.gif .. eu l-am facut pe iulika singur...

oricum asta a fost timpul... i-am dat pana la fix 100 pe ceas. la viteza aia abaterea fata de realitate e de 5-6km/h.
acum ia spuneti-mi care calculati si abaterea cand cronometreti?

si nu e stock biggrin.gif am chip laugh.gif laugh.gif
florin83
repet...cati calculati si abaterea cand va cronometrati?
George77
Cel mai bine folositi un kilometraj electronic de bicicleta care il adaptati la masina si uite asa scapati de eroarea de indicare a vitezei
SUPERBEC
QUOTE (George77)
Cel mai bine folositi un kilometraj electronic de bicicleta care il adaptati la masina si uite asa scapati de eroarea de indicare a vitezei

si ce te face sa crezi ca un kilometraj de bicicleta adaptat pe masina ar fi mai precis decat kilometrajul din dotare.

pt masurarea cu exactitate a vitezei se folosesc aparate de telemetrie speciale
George77
pt ca cel electronic cu afisaj masoara exact si mai ales ca il poti seta exact pe circumferinta rotii pe care o ai pe masina si atunci eroare 0
io's®
QUOTE (florin83)
iulika scoate 8 cu jaffar in masina tongue.gif .. eu l-am facut pe iulika singur...

laugh.gif deci, daca iulica era sg in masina a scos sub 8 => ca tu ai scos muuuuult sub 8 ( :unibrow: )...... poate 7, am dreptate????
florin83
hai sa nu mai discutam..

aia cu 8 a fost la vrajala.. eu scot cam 10. masina de fabrica are 9 si putin..
daca eu scot 10=> ca iulika scoate 11 si ceva (2 masini distanta la 100)
Sorin
factorul uman conteaza foarte mult la aceste masuratori
iar ix-ul cat de 4x4 o fi el nu poate sa scoata 8 secunde pt ca pur si simplu nu scoate
citeam pe un site de ix ceva cu 6.5 suta, daca ar fi asa sa se faca curse cu masini 4x4nu cu tractiuni fata sau spate ca deh si ix-ul da din cur
daca iulika s-a dat cu tine si era rece afara , cauciurile erau bocna de inghetate cum sa nu il faci ca se invarteau rotile aleea
pe loc,
faceti liniute din aste cand sunt peste 15 grade afara si vedem atunci
florin83
nu.. cica baga masina in service sad.gif
ii dadeam 3 masini avans
io's®
QUOTE (jaffar)
@io's: vii si tu sa le scoti prostiile din cap la toti ? smile.gif tu in cit iei suta ?
        fuge bine racheta, a ? parca sa zici ca ar lua suta in 7.9 smile.gif

de BABA e vb? 7,9 e data de BMW cu cutia automata, nu am mai cronometrat-o de mult (3 ani) dar ultima data aveam undeva intre si X si Y
da_joint
:retard: MAXIM 6?????.....hmmmm....tre sa vedem biggrin.gif tongue.gif
io's®
QUOTE (da_joint)
:retard: .....hmmmm....tre sa vedem biggrin.gif  :p

tu tre sa ma vezi ca altii au vazut!... cel mai recent ROBERT biggrin.gif
SUPERBEC
tu scoti -6 cu 7aru cind o scoate florin 8 cu 325-u.

cind aveam delta mai era un smecher cu un 7ar , cica fara 500$ nu se da cu mine...si oricum el vroia sa ne dam pe cativa km probabil.
io's®
vezi, de aia nici nu am vrut sa postez aici, eram sigur ca incepe katerinka sad.gif
SUPERBEC
pai nu e nici o caterinka , ti-am vazut masina , arata super marfa poate merge si mai bine decat arata dar sub 6 suta e cam greu de scos cu ditamai petrolieru biggrin.gif
Gabi_323i
are cuplu sa ne dea la tot forumul si 300 de cai
florin83
nu ma credeati ca scot 8..
ei bine, m-am dat cu atatia.. cam niciunu nu mi-a stat in fata pana la 100..
daca eu scot 9.2 sau 9.3, insemna ca restu scot de la 10-11 in sus? e36 325, e30 327, e30 323, e30 2.5 m50..
explicati-mi asta daca cronometrarea nu o credeti.. :dis:
Ionut
QUOTE (florin83)
nu ma credeati ca scot 8..
ei bine, m-am dat cu atatia.. cam niciunu nu mi-a stat in fata pana la 100..
daca eu scot 9.2 sau 9.3, insemna ca restu scot de la 10-11 in sus? e36 325, e30 327, e30 323, e30 2.5 m50..
explicati-mi asta daca cronometrarea nu o credeti.. :dis:

explicatie cea mai simpla: soferi de duminica... biggrin.gif(inclusiv eu)... :cool:
florin83
ce tare.. preferi sa te faci sofer de duminica decat sa recunosti ca iau suta sub 9.3 laugh.gif laugh.gif
Ionut
in 9.3 nu mai ai cum sa o i-ei, prinzi c-am in 8,6 max...ca la tine benzina e in blana din debitmetru cred...daia dai si cu fum negru...deci eu zic intre 8,5 si 9... smile.gif
alex230ro
Pe acolo avand in vedere ca eu cand m-am dat cu el am cronometrat 0-100 cu Adi avem film si a iesit cam 10 s
florin83
pt carcotasi! :finger:
0-100!
puteti sa vedeti si 0-110.. :unibrow:
da_joint
IX-POWER :unibrow:
Ionut
ma..las-o draq de treaba....tu ai vreun compresor sub capota si nu ne zici... biggrin.gif
florin83
cat ti-a iesit? tongue.gif
compresor am zis ca am in portbagaj.. ala de la suspensia spate wink.gif
Ionut
mie imi iese in jur de 7,5...nu stiu ce sa zic...decat: foarte misto... smile.gif
florin83
la voi vad ca trebuie fac poze/filme sa ma credeti... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.