![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Degeaba. Hai vreau sa aud patriotii forumului sa-mi spuna ce bine e in rromania!
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Păcat că nu avem pentru ce să ne bucurăm. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geďnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Aveti, numai ca va focalizati pe tot ce nu va convine. Nu am vazut un popor asa de plangacios. Aproape toti Romani sa plang ca tot e nasol. Societatea Romaneasca sunteti voi..
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Curand se implinesc 20 de ani de la revolutie si AVEM de ce sa ne bucuram!
Avem acces la cultura, numai ca trebuie sa ne ocupam noi de asta. Avem acces la internet, la informatie de orice fel, numai ca trebuie noi sa o filtram. Avem acces la strainatate, putem vizita orice tara, numai ca trebuie noi sa alegem o destinatie. Avem acces la o multitudine de produse, si bune si proaste, si de calitate si mizerii, numai ca trebuie noi sa decidem. Avem voie sa vorbim, putem spune orice, putem discuta cu oricine, fara teama, numai ca trebuie noi sa alegem subiectul. Avem in jurul nostru oameni buni si rai, frustrati si fericiti, bogati si cersetori, numai ca noi trebuie sa ne alegem prietenii. Mmmm.... Pe vremea lui Ceasca ni se dicta orice. Acum e muuuuult mai greu, trebuie sa facem totul singuri dom'le! Nashpa, nu? -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Şi cam aici se termină lista... Cam scurtă, nu crezi? |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Noi suntem cam tinerei sa ne dam cu parerea... Nu stii ce ineamna regimul totalitar, constrangerile si lipsurile daca nu le traiesti, oricat de documentat ai fi. Si oamenii care le-au trait au cam uitat...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Ciupanezule, sa stii ca as putea continua destul de mult, eu sunt un optimist, numai ca sunt cam obosit acum si nu prea imi arde de scris pe forum.
Oricum, lucrurile amintite cred ca sunt cele mai importante, si in plus, nu pot fi negate de nimeni. Adevarul este ca daca aduni tot ce ai de adunat si scazi tot ce ai de scazut, cand tragi linia iti iese "mai bine". Asta e valabil si pentru mine si pentru foarte multi oameni. Chiar si carcotasii, cand stau putin si reflecteaza, ajung tot la aceeasi concluzie. La fel este de adevarat ca romanii se plang mult. Au si multe motive, e drept, dar sunt si multe alte motive de bucurie. Trebuie doar sa vezi partea corecta a paharului. Cel mai interesant insa este urmatorul paradox: acum e mai bine ca inainte, e libertate! Si pentru ca e libertate ai voie sa te plangi ce rau e! ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]()
|
|
Şi libertatea asta are unele laturi mai triste.
De fapt nu libertatea în sine ci libertatea prost înţeleasă şi prost folosită. Eşti liber să mori de foame, eşti liber să vorbeşti ce vrei fără să conteze vreun pic, eşti liber să pleci în străinătate dar nu-ţi permiţi... Plus că vedem peste tot oameni care au înţeles libertatea ca mod de a face tot ceea ce doresc: să arunce gunoaie pe jos, să nu respecte regulile de circulaţie, să nu respecte legea în general, să fure tot ce se poate fura, să nu aibă pic de respect pentru cei din jur etc. This post has been edited by Ciupanezu: Dec 15 2009, 10:01 PM |
|
|
![]()
|
|
De fapt nu libertatea în sine ci libertatea prost înţeleasă şi prost folosită. Eşti liber să mori de foame, eşti liber să vorbeşti ce vrei fără să conteze vreun pic, eşti liber să pleci în străinătate dar nu-ţi permiţi... Plus că vedem peste tot oameni care au înţeles libertatea ca mod de a face tot ceea ce doresc: să arunce gunoaie pe jos, să nu respecte regulile de circulaţie, să nu respecte legea în general, să fure tot ce se poate fura, să nu aibă pic de respect pentru cei din jur etc. EXACT! Vezi, aici ai prins foarte bine esenta libertatii in general: depinde numai de tine ce faci cu ea! Iar cei care vad libertatea in felul asta distorsionat sunt foarte usor de invins: prin marginalizare. Din pacate insa sunt atat de multi incat insusi conceptul de marginalizare pare un fel de gluma proasta. Insa in orice tara (evoluata) asta e metoda cea mai buna. -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
|
|
![]()
|
|
Tocmai asta e problema.
Ce faci când majoritatea oamenilor înţeleg libertatea total greşit? Vorbeai de accesul la internet. Păi la ce-i ajută pe cei mai mulţi accesul la internet? În loc să folosească internetul pentru informaţie, cel mai valoros lucru din multe puncte de vedere, ei au cont pe hi5, facebook, twitter şi alte imbecilităţi total inutile. Deci se pierde şi utilitatea internetului. Plus că atunci când trăieşti într-o societate, eşti influenţat de cei din jur indiferent dacă doreşti sau nu. O ţară cu o mentalitate greşită îi trage în jos şi pe indivizii cu o mentalitate corectă şi care sunt şi mai bine pragătiţi, civilizaţi etc. |
|
|
![]()
|
|
Tocmai asta e problema. Ce faci când majoritatea oamenilor înţeleg libertatea total greşit? Vorbeai de accesul la internet. Păi la ce-i ajută pe cei mai mulţi accesul la internet? În loc să folosească internetul pentru informaţie, cel mai valoros lucru din multe puncte de vedere, ei au cont pe hi5, facebook, twitter şi alte imbecilităţi total inutile. Deci se pierde şi utilitatea internetului. Plus că atunci când trăieşti într-o societate, eşti influenţat de cei din jur indiferent dacă doreşti sau nu. O ţară cu o mentalitate greşită îi trage în jos şi pe indivizii cu o mentalitate corectă şi care sunt şi mai bine pragătiţi, civilizaţi etc. Pai eu ma refeream la mine. Mie imi este util accesul la internet. Si nu am conturi nici pe hi5, nici pe facebook si nici pe twitter. Am la bmwzone. ![]() Mie imi place sa am acces la informatie, sa pot merge in strainatate si sa pot alege ce sa-mi cumpar. De fapt din toata libertatea asta, mie cel mai mult imi place sa imi pot alege. Orice. Numai sa aleg eu. Asta n-am avut atunci. Am acum. Si n-as mai putea fara. Iar de toate cacaturile am invatat sa ma detasez. A fost greu la inceput, chiar si acum am unele momente cand nu pot, dar in general reusesc. Si e atat de bine cand reusesc! Vezi ca iarasi depinde de forta individului daca se lasa tras in jos sau nu. Am renuntat sa incerc sa inteleg gandurile stupide ale unora. Treptat am inlocuit intrebarea "oare ce are ala in cap" cu propozitia "de neinteles...". Apoi trec mai departe si gata. E minunat asa. Ia adu-ti aminte pe la scoala, liceu, candva, cand iti spuneau mama, tata, bunicii, etc: "sa nu faci aia (un lucru, orice!) ca nu e bine, e rau, e riscant! Si apoi venea gasca si-ti zicea: Ce-i ma nu faci aia? N-ai tupeu, ai? Ti-e frica! Cel mai greu nu era sa faci "aia" ci sa spui NU gastii, corect? La asta se rezuma totul si acum, daca poti sa spui nu gastii de tampiti din jur, golani, prost crescuti si jmekeri. Daca poti spune nu, atunci esti salvat, nu te mai trage nimeni in jos. Eu personal char am multe momente din astea cand simt bine, uneori in cele mai ciudate clipe: cand stau la volan in coloana si astept cu ceilalti in loc sa depasesc totul pe linia de tramvai, cand astept verde la pietoni ca sa traversez, nu trec pe rosu desi nu vine nici o masina pe amarata de straduta, sau cand sunt politicos in trafic cu cineva ... Abia atunci ma simt intr-o societate, simt ca nu sunt singur, simt ca pe langa jmekeri mai sunt si oameni ca mine... -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
da au meritat sa moara atatia oameni la revolutie ca sa ajungem niste hoti niste tigani niste hiene ?romanii ca natie, nu noi individual de pe forum
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
peste cateva zile se implinesc 20 de ani de la revolutia romana care revolutie ? -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
Cum adică?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Nici tu nu crezi ca a fost revolutie cu adevarat?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Nici tu nu crezi ca a fost revolutie cu adevarat? ![]() nu ca nu cred. sunt absolut convins ca nu a fost. si am si multe chestii pe care sa ma bazez cand zic asta. This post has been edited by ionusunt: Dec 19 2009, 09:18 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
Poţi să le enumeri, însă cu argumente?
|
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:09 PM |