![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
acum eram la serv si mi am pus in pahar pepsi cu repeziciune a facut multa spuma si pe moment mi a venit in cap sa fac ceva.am si facut
am scos limba mare si am bagat o in spuma aia in pahar .super senzatie efervescenta....insa m am innecat cu ce se degaja din acidul ala:PP cand am inspirat. super tare ![]() altele .acum nu mi vin in minte, ca fac facturi dar asta cu pepsi e de incercat:: aaa alta data am baut repede de tot apa rece rau borsec minerala..m am innecat si mi a iesit acid si apa pe nas si pe ochi bule de aer:P ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cea mai tare .....acum vine
am plecat cu e 12 in probe pe dn 1..ca facusem franele .si am uitat sa strang o roata pe spate.am merg 120 140 frane totul super.la intoarcere am auzit eu un harait.........mi am zis in minte ........m nu am strans roata.lasa ca o strang acasa:P fac dreapta sa ma incadrez spre casa pe ion ionescu de la brad si bum cade masina de cur am pus frana si cand am intors capul pe geam in spate .roate se ducea de nebuna:P s a dus pana in mijlocul intersectiei:P a zburat tamburul pistonasul de frana cu garnituri a iesit cu tot cu lichid de frana:P si un taximetrist idiot cu o dacie radea si mi a zis sa mi adun bmw u din intersectie:P am ras si eu .am adunat alea le am pus in portbagaj am fugit acasa (5 min)pe jos am luat trusa am pus tot la loc si m am dus acasa si am facut alea:P do not try this with your car -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
nu esti sanatos ![]() P.S - incearca sa scoti limba sub dus, sa te stropeasca.....pariu ca nu rezisti mai mult de 5 secunde ![]() This post has been edited by MeHigh: Sep 11 2008, 01:38 PM -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
am facut o.dadeam drumu tare la jet fara ala care imprastie apa.si aveam impresia ca mi se desfacea pielea de pe craniu.
cand eram mic ....5 6 7 ani aveam acasa bideu ![]() si uitam mereu ala si cand mai dadea drumu maica mea sau taica miu zbura pana in tavan apa si faceam fleasca tot pe acolo ps nici nu vreau sa fiu sanatos sau sa apartin vre unui tipar. iar am bagat limba in paharul de pepsi plin de acid.dar mi am tinut respiratia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
Eu am o lista lunga de tampenii.
Spre exemplu obijnuiesc sa ii trag masina unui prieten cu sufa pe strada - la modul el sta in masina, masina e pe liber si leg sufa de masina lui, infasor in jurul mainii si trag masina pe strada si incerc sa prind viteza:)) Acum cativa ani aruncam cu chestii in troleu - oua spre ex:)) In liceu aruncam diverse pe geam - scaune,mese, oua, etc.. Astea sunt doar asa ..cateva in treacat.. ca tampenii am facut cat cuprinde..mai bagati si voi,sa imi vina inspiratia si mai povestesc si eu una alta:)) |
|
|
![]()
|
|
nu ai inteles .pe acest forum sunt oameni perfecti si sanatosi .de aia nu posteaza aici decat nebunii..si la chesti macabre tot ei:P in fine aruncam cand eram mic cu bulgari de zapada in tramvaie si spalam fetele cand le prindeam unde stateam la bloc ,et 6 aruncam pe o vila din fata mea noaptea ,pe acoperis ca mi placea cum suna ,cartofi si chestii tari care sa bubuie pe tabla.ziua vb cu aia care stateau in casa ca mi erau prieteni(tot pusti) si mi ziceai ca mereu le bubuie tavanu:PP muream de ras ......dar nu de fata cu ei.mai aruncam dupa fete vara cu pungi cu apa:PPvai ce vremuri acuma doar ma gand la taxe impozite si astept cu mare nerabdare mereu salariul am ajuns un sclav al societatii asa ca ne mai distram aici pe forum si depanam amintiri si nebuni.daca ai cu cine normal -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
ce-as mai depana niste amintiri cu 2 fete acum....
![]() asa, sub stele, in aer liber oooof, 'tui mama masii, cumpar motor, ca am fot tampit si in loc sa il repar cand a inceput sa bata, am mers asa. nu doneaza nimeni un M20? ![]() This post has been edited by MeHigh: Sep 12 2008, 09:12 AM -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
nu merita sa cumperi motor.am blocul bun acasa.schimbi doar ce ai nevoie si ti faci masina.
oricum cum decizi ![]() pana atunci ........imi aduc aminte de tot felul de chestii:P cu sau far afete de acum sau de cand eram copil -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
eu cand eram mai mic am vazut la Tv ca daca pui limba pe ceva rece rau , ti-se lipeste . Am incercat si eu ( mare gresala) , am deschis frigideru si am pus limba pe congelator, s-a lipit instant !! am intrat in panica ca nu mai puteam sa dezlipesc limba, pana la urma am prins limba cu mana si am tras tare =)). in cele din urma m-am '' eliberat"
This post has been edited by haristeas51: Sep 12 2008, 10:24 AM -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 689 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
Faza tare. Lucram la o fabrica de paine, ca sofer-distribuitor pe un TV de 3.5t. Intr-o zi, ce ne apuca pe noi, sa indreptam stropitorul pt parbriz, in partea dreapta. Aflandu-ne in centru, vedem un grup de persoane, ceva excursionisti straini, printre care, mai multe fete. Noi stateam la semafor. Trec pe langa noi, dam cu jetul. Se uitau pe cer, de unde picura, dar cerul era senin, nici urma de nori. Ne prapadeam de ras, amandoi.
-------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
eu cand eram mai mic am vazut la Tv ca daca pui limba pe ceva rece rau , ti-se lipeste . Am incercat si eu ( mare gresala) , am deschis frigideru si am pus limba pe congelator, s-a lipit instant !! am intrat in panica ca nu mai puteam sa dezlipesc limba, pana la urma am prins limba cu mana si am tras tare =)). in cele din urma m-am '' eliberat" ![]() ![]() ![]() ![]() bah cat am putut sa rad.. asta e cea mai tare pana acum ![]() ontopic: eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai facut tampenii... vai ce batran sunt, nici macar ce tampenii am facut nu imi mai aduc aminte ... chiar ca sunt batran ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
mai acum un an mam chinuit sa tai o conserva de pateu,mam si taiat la deget ca nu intra cutitul si in timp ce mancam si citeam pe eticheta am obs ca pe partea opusa avea cheita
![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 689 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
mai acum un an mam chinuit sa tai o conserva de pateu,mam si taiat la deget ca nu intra cutitul si in timp ce mancam si citeam pe eticheta am obs ca pe partea opusa avea cheita ![]() Can eram in Italia era sa patesc si eu cu cheita la conserva. Am cumparat conserva de la magazin si am uitat sa ma uit daca are cheita sau nu, tinand cont ca nu aveam cutit la hotel. Cand am ajuns in camera mi-am amintit. Ma uit repede la conserva, avea cheita, ca de nu... ma uitam la ea. Am mai patit o data cand lucram ca sofer. Imi pune Mihaela de mancare, conserva. Cutit canci. Ma uitam la ea si salivam degeaba. ![]() -------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
am un prieten, foarte sperios din fire, mai ales cand vedea politia, tot se panica
![]() lucra ca sofer pe o dacia papuc si intr-o zi cand venea acasa din bihor, il depaseste pe linie continuie un mercedes cabrio model nou dupa ceva timp, il opreste politia politist: buna ziua domnule, va oprim ca ati fost martor, caci autovehicolul dinaintea dumneavoastra v-a depasit pe linie continua...blabla primu lucru se uita le cel cu mercedes, era unu chel, mare, cat un dulap zicea el... ii zice politistului, domle nu am vazut nimic politist: cum nu ati vazut? caci acum s-a intamplat intrand in panica ii raspunde, nu nu n-am vazut, eu am dormit politist: ati dormit??????? da da, adica nu, in orice caz nu am vazut nici un mercedes care sa ma fii depasit ![]() -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
|
tare
am dormit:P azi dim stateam in masina s avina sefu sa deschida..........si ma gandeam la ceva.,...din senin in vine in gand prietena unui amic care nu o prea iubesc asa mult ...si am poreclit o azi dimineata .MUPPETS .am ras vre o 5 min si apoi i am dat mesaj si prietenului meu .........nu a raspuns sigur ma injura:P da eu am ras cu mare pofta. muppets -------------------- |
|
|
![]()
|
|
muppets =)))))
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Super tare topicul. o sa scriu si eu diverse tampenii...dar acum sunt obosit |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
INTERCEPTOR:
am fost la mc donald duck si mi-am luat shake de ala de cacao...si cum ma uitam la paiul ala dubios m-am gandit sa trag shake pana sus si dupa aia sa-l urmaresc cum se duce jos prin pai caterinca, se vede ca un tunel fara luminita la caputul lui.cam asa cum e romania acum This post has been edited by tomado e28 owner: Oct 12 2009, 08:00 PM |
|
|
![]()
|
|
de cateva zile ma tot uit la soba si ma uit seara la jarul ala ..din ea...ieri mi a venit o idee
sa mi coc cate 2 3 cartofi seara sa i manac c u unt:P si cu sare.daca merge o sa pun un gratarel si mi fac si mici si carnati:PP in soba:PP -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:27 PM |