![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Ti-am vazut masina in Mangalia acum 2 zile. Presupun ca era tatal tau la volan in masina oprita.
Nu eram 100% sigur de numarul de inmatriculare, dar am verificat acum numarul in poze si m-am convins ca masina ta era ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Da, le-am īmprumutat-o părinţilor pentru 2 săptămāni, s-au dus cu sora mea mai mică la mare. ![]() Golf-ul nu este destul de spaţios pentru drumuri lungi. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Da, le-am īmprumutat-o părinţilor pentru 2 săptămāni, s-au dus cu sora mea mai mică la mare. ![]() Golf-ul nu este destul de spaţios pentru drumuri lungi. I-am vazut pe toti 3 dupa ce m-am invartit un timp prin zona, chiar soseau la masina sora si mama cand am trecut din nou pe-acolo. Chiar atunci plecam inapoi din concediu ![]() Frumoasa masina, arata foarte bine si in realitate. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
imi aduc aminte ca si anul trecut le-ai dat-o sa se duca la mare, ft bine ca iti ajuti parintii
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Altfel va avea o problema cand vine scadenta la impozit ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nu e vorba doar de impozit, aşa e normal.
![]() Pot să merg şi cu altă maşină mai mică pentru 2 săptămāni, nu-mi cade rangul. Vroiau să-şi cumpere altă maşină mai mare dar i-am convins să nu-şi ia pentru că ar arunca banii pe fereastră. Mama nu are permis şi tata are maşină de servici. Ce rost are să cumperi o maşină dacă o s-o ţii 90% din timp parcată? Plus că se gāndeau la X3. ![]() I-am vazut pe toti 3 dupa ce m-am invartit un timp prin zona, chiar soseau la masina sora si mama cand am trecut din nou pe-acolo. Chiar atunci plecam inapoi din concediu smile.gif Frumoasa masina, arata foarte bine si in realitate. Mulţumesc! ![]() This post has been edited by Ciupanezu: Sep 6 2009, 12:50 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Bine-ai facut. X3 nu e prea simpatic
![]() |
|
|
![]()
|
|
Chiar deloc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Bine-ai facut. X3 nu e prea simpatic ![]() ala e un EXCREMENT! am condus eu...groaznic interior,nu e bmw deloc ca pozitie de condus, plus o masina inutila.e jeep da nu e jeep. e frumos,dar nu prea ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
Am condus eu 3.0sd şi se conducea foarte mişto, trăgea foarte bine.
E o maşină foarte mişto, īnsă arată urāt. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Am condus eu 3.0sd şi se conducea foarte mişto, trăgea foarte bine. E o maşină foarte mişto, īnsă arată urāt. arata si e facuta cu picioarele. nu se compara nici pe departe cu e46 (pe baza caruia cica ar fi facut) . si nu stiu,nu ti venea nasol volanul in mana ? e46 ai condus ?fa o comparatie daca da. gica contra trebuia sa ti faci userul sa mor eu. ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
.... gica contra trebuia sa ti faci userul sa mor eu. ![]() intr-o perioada era ocupat... de WLF ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
arata si e facuta cu picioarele. nu se compara nici pe departe cu e46 (pe baza caruia cica ar fi facut) . si nu stiu,nu ti venea nasol volanul in mana ? e46 ai condus ?fa o comparatie daca da. gica contra trebuia sa ti faci userul sa mor eu. ![]() Singura problemă e de design. Da, am condus mai multe E46. M-am simţit foarte bine īn X3, volanul era reglabil electric, scaunele la fel, le poţi regla cum vrei, obţii o poziţie de condus foarte bună. Nu e vorba de nici un gică contra, sunt doar obiectiv. X3 arată urāt, are un bord urāt, īnsă se conduce foarte bine. Contează mult ce ai condus. Eu am mers şi pe 2.0d care mi s-a părut un gunoi şi pe 3.0sd care mi s-a părut excelent. Pachetul de dotări şi motorizarea influenţează foarte mult percepţia unei maşini. |
|
|
![]()
|
|
exista vreun post la care sa nu raspunzi cu o parere in contradictoriu,sau chiar sa zici o chestie dupa care sa contrazici ce ai zis mai sus ? off mai gica mai
![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
Eu nu mă contrazic, problema e la tine.
Eşti ca un ultras, nu vrei să priveşti obiectiv. ![]() Cu ce m-am contrazis? ![]() Am zis că X3 e o maşină urātă dar se conduce foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
Eu nu mă contrazic, problema e la tine. Eşti ca un ultras, nu vrei să priveşti obiectiv. ![]() Cu ce m-am contrazis? ![]() Am zis că X3 e o maşină urātă dar se conduce foarte bine. ce sa privesc obiectiv? fata de o skoda sau vw sau toyota? eu fac comparatie cu alte modele de bmw cu care am mers.noi nu vechi,ca in alea vechi ma simt ca acasa. deci ce nu e obiectiv ? -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
Ţi-am spus că dotările au mare importanţă. Poate că ai condus un X3 mai chelios. |
|
|
![]()
|
|
Ţi-am spus că dotările au mare importanţă. Poate că ai condus un X3 mai chelios. 2.0d ,cu navi mare, tapiterie dinaia din fas d-ala infect (daca o stii ) ,altfel are destule. insa banuiesc ca plasticul din ele e la fel la toate. altfel are destule optiuni,de geamuri si aer banuiesc ca nu are rost sa mentiooneZ ![]() This post has been edited by ionusunt: Sep 9 2009, 01:58 AM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
Veneau urāt pneurile de pe faţă pentru că erau prea īnguste pentru jante.
Erau 235/40/ZR18 iar jantele sunt 9.5j. Aveam 255/40/ZR18 (Pirelli P Zero Rosso) pe spate, acum am 265/35/18 (DUNLOP SP 9000). Pe faţă am pus 245/40/18 (Vredestein). Īmbracă mult mai frumos janta şi am observat că nu mai intră deloc DSC-ul la plecări rapide de pe loc, am aderenţă mult mai bună faţă de Pirelli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 08:01 AM |